- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
Merhaba tatlımm iyiyim sağol sen nasılsınnnmerhaba canıım nasılsınn?♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tatlımm iyiyim sağol sen nasılsınnnmerhaba canıım nasılsınn?♥
11 gun aradan beni ilk dun aradiii baya atistik yine sonra gece aradi arkadasinin telinden (ankesorluden arasaydi acmiycaktim )numarayi bilmedigim icin actim soguk konustum ama o hiiic ayrilmamisiz hicbirsey olmamis gibi normall mazlum mazlum konustu ararim gorusuruz bay bay dedi ben sadece bay bay dedim kapadim ankesorluden ararsa acmiycam biraz korksunKuzu ne durumdasinuz noldu ???
Ya kuzu problem su ki bizde bayram etmiyoz günleri burada
Hakettiği kuzu artik öğrendim farklı numaradan da açma bir sure boyle hemen bitti diyemesin kolay değil karsiyi bu kadar korkutmak :) Korsun Senden :)11 gun aradan beni ilk dun aradiii baya atistik yine sonra gece aradi arkadasinin telinden (ankesorluden arasaydi acmiycaktim )numarayi bilmedigim icin actim soguk konustum ama o hiiic ayrilmamisiz hicbirsey olmamis gibi normall mazlum mazlum konustu ararim gorusuruz bay bay dedi ben sadece bay bay dedim kapadim ankesorluden ararsa acmiycam biraz korksun
Nasıl ya bunun aile de iyice sıktı ama abisi seni biliyor neden buna izin veriyor bacı yaAynen öyle canım. Ve benimkinin ailesi sanırım bir kız bulmuş sözlenmesi için konuyuda açmışlar
yani tabi canim sende haklisin ama o numarayi ezberlemisim gibi acmazsam anlar tanimadigim bi numara acip kimsiniz diyorum oyle yani ama ankesorluden ararsa acmiycamHakettiği kuzu artik öğrendim farklı numaradan da açma bir sure boyle hemen bitti diyemesin kolay değil karsiyi bu kadar korkutmak :) Korsun Senden :)
Sende haklısın kuzum öyle yap o zamanyani tabi canim sende haklisin ama o numarayi ezberlemisim gibi acmazsam anlar tanimadigim bi numara acip kimsiniz diyorum oyle yani ama ankesorluden ararsa acmiycam
Nasıl ya bunun aile de iyice sıktı ama abisi seni biliyor neden buna izin veriyor bacı ya
Mutluluklar dilerim bir ömür kuzum Darısı bize inşallah :)Kızlar nasılsınızz giremedim ne zamandır. Nişanımızda atlattık biz sıra 24 ekimde kuzular
aminn kuzum inşallahhMutluluklar dilerim bir ömür kuzum Darısı bize inşallah :)
Aynen canim bakalim ne zamanariycak tekrar :))Sende haklısın kuzum öyle yap o zaman
isler bitmez kuzum malesef:) safak kac.oldu bakim kz.100ler gecmiyor sinr oldum :)Günaydın Canlarr
günaydın tatlım iyi bende ne olsun ya geldik işte yine devam çalışmaya
ha anladim balim:)Kuzu benlik değil ki uzama kısalma muhabbeti oyuna döndü yaa
Yavrum sen nasılsınnnben geldimm
kuzum benim safak dusmece ya su 100ler bitmedi bi turluncnm skldi seninde gozun aydn simdiden balim sen naslsnYavrum sen nasılsınnn