- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
oturuyom canım sen napıyosun nasılsınnapıyosun kuzummm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oturuyom canım sen napıyosun nasılsınnapıyosun kuzummm?
temizliğe başlıcam da erindim iyice kızzzoturuyom canım sen napıyosun nasılsın
kak kak yap hementemizliğe başlıcam da erindim iyice kızzz
valla nasıl bir mayışma anlatamam koltuk sürekli boşver otur oturduğun yerde diyor sankikak kak yap hemen
ona bakma sen işini bitir akşama kadar devir totoyu yatvalla nasıl bir mayışma anlatamam koltuk sürekli boşver otur oturduğun yerde diyor sanki
hehehe doğru diyosun kuzum:) sen neler yapıyosun ?ona bakma sen işini bitir akşama kadar devir totoyu yat
Şafak sayıyorum canim beyefendiyle uğraşıp duruyorum napiyim iştehehehe doğru diyosun kuzum:) sen neler yapıyosun ?
ben de öyle ya sevdicek bu Pazar da çalışıyorr pöf evdeyim kös kösss oh oh Pazar candıırrr♥♥iyiyim kuzum pazar keyfi:) sen nasılsınn?
selam yavrum nasılsıınn?♥günaydın kızlaaaaaaaaaaar
hayırdır sıkıntı yok demi aranızda kuşum?Şafak sayıyorum canim beyefendiyle uğraşıp duruyorum napiyim işte
Aman askerden kurtuldu ya çalışsın kız boşver:)ben de öyle ya sevdicek bu Pazar da çalışıyorr pöf evdeyim kös kösss oh oh Pazar candıırrr♥♥
selam yavrum nasılsıınn?♥
orası öyle yavrum ya askerlik hatırlanmıyor bile artık sanki 12 ay boyunca biz beklemedikhayırdır sıkıntı yok demi aranızda kuşum?
Aman askerden kurtuldu ya çalışsın kız boşver:)
Iyiyim pofimmmm sen nasılsınben de öyle ya sevdicek bu Pazar da çalışıyorr pöf evdeyim kös kösss oh oh Pazar candıırrr♥♥
selam yavrum nasılsıınn?♥
Vardı hallettik kuzumhayırdır sıkıntı yok demi aranızda kuşum?
Aman askerden kurtuldu ya çalışsın kız boşver:)
ayy biz de yaşayalım bunları inşallahhorası öyle yavrum ya askerlik hatırlanmıyor bile artık sanki 12 ay boyunca biz beklemedik
ohh aman halledin kuzum,yaz da geliyo iyice çıldırmasalar bari sıcaktanVardı hallettik kuzum
Cildirmaya başladılar bileeeeayy biz de yaşayalım bunları inşallahh
ohh aman halledin kuzum,yaz da geliyo iyice çıldırmasalar bari sıcaktan
iyiyim bebeğim evde pineklemecee senin nasıl gidiyorr? keyfin iyi mii?♥Iyiyim pofimmmm sen nasılsın
inşallah kuzumm inşallahh hayırlısıylaaa♥♥♥♥ayy biz de yaşayalım bunları inşallahh
ohh aman halledin kuzum,yaz da geliyo iyice çıldırmasalar bari sıcaktan
aynen fıstığım yaa Allah bize sabır versinCildirmaya başladılar bileeee
amin canım benim amiiinaynen fıstığım yaa Allah bize sabır versin
Kuzu benlik değil ki uzama kısalma muhabbeti oyuna döndü yaanoldu kuzum hayrdr
Kuzu ne durumdasinuz noldu ???al bendende o kadar,daha 2 ay oldu cildiricam ya
Hala aramadi bu gicik
Ya kuzu problem su ki bizde bayram etmiyoz günleri buradaSormaa
Canım dünde tutturmuş bana soru sorma diyor ya diyorum sen iyi misin diyor sorma soru sorma bunaldım burda. Niye cevap atmadın yok bilmem ne diye sorma askerdeyim ben bunaltma beni vs vs Allahım ya sabırrrrrrrr