- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
ne zormuş plakalar kızz zaman durdu sankibende iyi canım 60 olmuş şafağınız az kaldı gözün aydın
100 ler daha çabuk geçiyor plakalara göre kuzucum yaaatarsa 159 kizz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zormuş plakalar kızz zaman durdu sankibende iyi canım 60 olmuş şafağınız az kaldı gözün aydın
100 ler daha çabuk geçiyor plakalara göre kuzucum yaaatarsa 159 kizz:)
yok canim bana gore su 100ler gecmek bilmedi eminm olakalar dha kolay gecer bana:)ne zormuş plakalar kızz zaman durdu sanki
100 ler daha çabuk geçiyor plakalara göre kuzucum yaa
inşallah öyle olur kuzum :)yok canim bana gore su 100ler gecmek bilmedi eminm olakalar dha kolay gecer bana:)
iyiyim canım sağoll sen nasılsınn?iyi aksamlar canim naslsn
bende iyiym.cok sukur kuzumiyiyim canım sağoll sen nasılsınn?
evet çok çok yavaş geçiyor canım yaaGünler ne kadar yavaş geçiyor yaa özledim çok
aynen keske izne geldgnde yavas gecseevet çok çok yavaş geçiyor canım yaa
o zaman da göz açıp kapayana kadar geçiyor inadına 18 ay nasıl bekliyormuş insanlar eskiden aklım almıyoraynen keske izne geldgnde yavas gecse
yok canim bana gore su 100ler gecmek bilmedi eminm olakalar dha kolay gecer bana:)
sus kz ayni gectgi yok :)hepside aynı gecıo konsmayın :))))
aynen oyoe balim cok sukur gene bzm ay 12 ay:)o zaman da göz açıp kapayana kadar geçiyor inadına 18 ay nasıl bekliyormuş insanlar eskiden aklım almıyor
sus kz ayni gectgi yok :)
aynen oyoe balim cok sukur gene bzm ay 12 ay:)
inşallah bize de öyle geçer kuzumhahahaha bana hepsı aynı pırrrrrrrrr dıye gectı :)))))))
inşallah bize de öyle geçer kuzum
AMIN sagol kuzum darisi size olsun :)
nasil geride biraktin kiz
gecmiyor kiz bak bn 100lerdeym bi bitmedi lanet.
:) hadi bakim 100ler bttimi rahatlarz kuzum iyiym cok sukur seni sormali?Bitti yani tatlım o anlamda dedim
Ayy bizimde 100 e az kaldı bitsin bitsin tatlım
Napıyosun nasılsın bakyım :)