- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
aman aman iyi ol kuzum yksa zaman gecmek bilmiyorBende iyiyim mavisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman aman iyi ol kuzum yksa zaman gecmek bilmiyorBende iyiyim mavisim
Aynen öyle canım yaaman aman iyi ol kuzum yksa zaman gecmek bilmiyor
SAçlarımı kestirdim kısmına kadar inanmıyordum ama saçlarımı kestirdim diyince inandım ahahaahahaha bncde kuzum uydrms kiskanasn diye baska acklamasi olamaz ztn
yani kuzum byle seylerde snde syleme kz oda hakli bi yandan safak kac senin:)SAçlarımı kestirdim kısmına kadar inanmıyordum ama saçlarımı kestirdim diyince inandım ahaha
ah kuzum ahh cok ozledmAynen öyle canım ya
Hic sorma ya bende valla 3ayida geçtiah kuzum ahh cok ozledm
yani kuzum byle seylerde snde syleme kz oda hakli bi yandan safak kac senin:)
ne bkm kz soylesn bi dert sylemsn bi dert vay kuzum 100ler bitmis bnmde 160larda saymyrm artk .dYalan mı söylim yaa içim rahat etmiyor napim. 120 bacuuu sizin??
harbimi 3 ayi gectmi bnde 3 aydr gormuyorm yaaHic sorma ya bende valla 3ayida geçti
Aynen kız cildiricimmmmmmharbimi 3 ayi gectmi bnde 3 aydr gormuyorm yaa
ne bkm kz soylesn bi dert sylemsn bi dert vay kuzum 100ler bitmis bnmde 160larda saymyrm artk .d
yok kz deli dogru degldrAma görmen lazım çılgına döndü ahaha Üfff ya doğruysaaaa
yok kz deli dogru degldr
yani bnde ilsam bende delirrm dusunsene doktir baya gotrdgnu oww kiyamet kopar haliyle inada hak vermek lazmPek doğru gibiydi Ama bence de doğru değildir çünkü buna rağmen hala benim doktor olayına takmıştı bugün bile
yani bnde ilsam bende delirrm dusunsene doktir baya gotrdgnu oww kiyamet kopar haliyle inada hak vermek lazm
ne blm kuzum oda hakli sende haklsn rahatszdn sncta alrsn gonlunu takma:)Zaten o da öyle söyledi benim yanımda kız olsaydı ne olurdu dedi Napim yaa adam patron arabayla götürdü işte çok kötüydüm yanımıza işyerinden bir ablayı da aldı ama halaa trip atıyor inanmadı
ne blm kuzum oda hakli sende haklsn rahatszdn sncta alrsn gonlunu takma:)
tatli dille konus balim yumusar erkekler:)Telefonu kapalı şu anda akşam açacak ne yazsam acaba bacuu
Güzel şeyler yazayım bakalım ne olacaktatli dille konus balim yumusar erkekler:)
ymusar guzel sozler de .d kz teskeresi ne zamaba gelio ki seninkinin uf bu 100ler btmio bende yaaaGüzel şeyler yazayım bakalım ne olacak