- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
bakyorum kuzum varsa haber verrm :))bak bakim canım vardır inşallah bişeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakyorum kuzum varsa haber verrm :))bak bakim canım vardır inşallah bişeyler
Buarada çeyiz işlerin nasıl gidiyo kııııız? Ben çok boşladım son zamanlarda yaa hiç bişi bakmıyom..
bnmkde is icn yurtdsina gidiodu ama 2 hafta en fazla kaliyordu balim ozlem var tek bekleme safk konusunda dert etmiyorm 170lere geldm cnku cok sukur:)
Havalardan olabilir belki kuşummmm:) geçmiş olsn.. Bende bugün kan aldırdım tahlil için, kolum çok acıyoooobende idare eder canım ya bi kırgınlık var üzerimde ama neden bilmiyorum
İhihihi kız allah seniiiiii.. Nasıl alışveriş canavarıysan kadın beddua ettirme demişşvala tam gaz bebegm devam duramıyorum annem geldı bugun asırı kızdı bak kendıne beddua ettrme bıda gormıcem dedı (
İhihihi kız allah seniiiiii.. Nasıl alışveriş canavarıysan kadın beddua ettirme demişş
geçmiş olsun canım benim ne için aldırdınHavalardan olabilir belki kuşummmm:) geçmiş olsn.. Bende bugün kan aldırdım tahlil için, kolum çok acıyoooo
tamam canııımbakyorum kuzum varsa haber verrm :))
bana hala cok gyor kuzum ya:)ebenmkı 5 ay kalmstı ohhh yarılamssnz bebegm bak super
baktim kz bse yok sdce chp vaadedyor bunu akp vaadetsydi recep tayip ferceklestirirdi diye dusunyorn ay bkmyrm ya vala akp dusurse bnde oyumu verecmtamam canııım
canım ak partinin yetkisi var ama şuan yaparsa onlar yaparlarbaktim kz bse yok sdce chp vaadedyor bunu akp vaadetsydi recep tayip ferceklestirirdi diye dusunyorn ay bkmyrm ya vala akp dusurse bnde oyumu verecm
iste onu diyorum kuzum bunu chp vaadetmis byle bseyi yaparsa akp yapar INSALLAH ta yapar yacanım ak partinin yetkisi var ama şuan yaparsa onlar yaparlar
sanmıyorum pek yaiste onu diyorum kuzum bunu chp vaadetmis byle bseyi yaparsa akp yapar INSALLAH ta yapar ya
hayorlisi ya balim cok karamsar olmiyalmsanmıyorum pek ya
aynen canım hayırlısı bakalımhayorlisi ya balim cok karamsar olmiyalm
Rutin kontrol yavrum yaa:) katır gibiymişim allaha şükürgeçmiş olsun canım benim ne için aldırdın
aynen balimaynen canım hayırlısı bakalım
hahahhahah deli ay Allah seni ne etmesin maşallah o zaman canımRutin kontrol yavrum yaa:) katır gibiymişim allaha şükür
aynen balim
Totoşumu kaşıyim bariii ihihihihihi sağol yavrukuşmmmmhahahhahah deli ay Allah seni ne etmesin maşallah o zaman canım