- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
sizin teskere ne zamandi bde safak kac kuzum
safak 28 ya da 29 canm 3 hazıran da bıtıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin teskere ne zamandi bde safak kac kuzum
aa super sen nye burda safak dusmuyorsun yerinde olsam kocaman harflerle hergun duserdm:)safak 28 ya da 29 canm 3 hazıran da bıtıo
az kalmis kusumm kabusmaniza cok sukur:)30 mayısta balım..
ama artık bi bana bakta iletişim kuralım ve güzel güzel sohbet edelim demek istiyorum balımmm
Kız sizin bitmiş yaaa:) :) :)safak 28 ya da 29 canm 3 hazıran da bıtıo
aa super sen nye burda safak dusmuyorsun yerinde olsam kocaman harflerle hergun duserdm:)
Kız sizin bitmiş yaaa:) :) :)
Bitsinde kurtulun şu nalet olasıca askerlikten yaaa kuzuuu Töövbe estaşfiruulahhhaynen kuzum az kaldı :)
geçer canım geçer gelecek ay bu zamanlar da az kaldı dicez Allahın izniyleaynen suan hic gecmiyor gercekten bana da:)
cok sukur keske bnde senin gbi dusuneblsem:)kız ben hıc saymadm aklıma bıle gelmıyor :)) blmıyrm bıle daha dusun :) ben askerlıgı hıc anlamadan bıtırenlerden olacam cok sukur :)
hehehhe sen pas vermiyon bana naber canım benim nasılsın30 mayısta balım..
ama artık bi bana bakta iletişim kuralım ve güzel güzel sohbet edelim demek istiyorum balımmm
INSALLAH kusun yaa hmkeske su askerlik bi dusseydigeçer canım geçer gelecek ay bu zamanlar da az kaldı dicez Allahın izniyle
Bitsinde kurtulun şu nalet olasıca askerlikten yaaa kuzuuu Töövbe estaşfiruulahhh
İyi balımmmmm nolsunnnn be yaaa sen nasılsııın? Nasıl gidiyoooo?hehehhe sen pas vermiyon bana naber canım benim nasılsın
pazarı bekliyoruz heyecanlaINSALLAH kusun yaa hmkeske su askerlik bi dusseydi
cok sukur keske bnde senin gbi dusuneblsem:)
Buarada çeyiz işlerin nasıl gidiyo kııııız? Ben çok boşladım son zamanlarda yaa hiç bişi bakmıyom..aynen bebegm aynen hepımızın ınsalalh
bende idare eder canım ya bi kırgınlık var üzerimde ama neden bilmiyorumİyi balımmmmm nolsunnnn be yaaa sen nasılsııın? Nasıl gidiyoooo?
aynen kusum smdi nettende arastrm bakim haberlerde k9nusu geldmi diyepazarı bekliyoruz heyecanla
bak bakim canım vardır inşallah bişeyleraynen kusum smdi nettende arastrm bakim haberlerde k9nusu geldmi diye
bnmkde is icn yurtdsina gidiodu ama 2 hafta en fazla kaliyordu balim ozlem var tek bekleme safk konusunda dert etmiyorm 170lere geldm cnku cok sukur:)kuzum yanı askerdeyms gibi dusunme hıc benmkı yurtdısına vs de gttgı ıcın alıskndm ayrı kalmaya hanı bı sıkıntı olmadı o yuzden ..