- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
İyi diyelimde iyi olsun balım yaa.. Sen nasılsııın? Nasıl gidiyoooo?oy oy :) ayni anda yazmsz demek kusum yaa:) naslsn bakalm nasl gidyor safaklar ne durumda:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelimde iyi olsun balım yaa.. Sen nasılsııın? Nasıl gidiyoooo?oy oy :) ayni anda yazmsz demek kusum yaa:) naslsn bakalm nasl gidyor safaklar ne durumda:)
aynen kusum ya iyi diyelm iyi olsun ben mehsao sayyorum safagi es gectm smdilik:)İyi diyelimde iyi olsun balım yaa.. Sen nasılsııın? Nasıl gidiyoooo?
Ohhhh ne güzel balımmmmmm:)aynen kusum ya iyi diyelm iyi olsun ben mehsao sayyorum safagi es gectm smdilik:)
kuzum senin askernde evci iznine cikackti dmi hazrndaOhhhh ne güzel balımmmmmm:)
Tercumesini alayimAogskmaqgcjaşf vısndhşbixöaşelgivkamw
Inisli çıkışlı kuzum sizin nasıl gidiyocok sukur kuzum nasl gidiyor
iyi aksamlar canim naslsnİyi akşamlar kızlarrrr
ayni kusum bde mehtap sayyorum:)Inisli çıkışlı kuzum sizin nasıl gidiyo
Neredeyse bir ay kaldı kiz az kaldiayni kusum bde mehtap sayyorum:)
duygum nasilsn aynen yiklugun belli o yizden bn iyi cok sukur ayni sen napyn nasl gidyor
iyi yptn kuzum sevdicegnin yaninami ngttn:)iyiylik kuzum ya bı ıstanbul yaptm geldım :))
1ay da cik gwlio bana suan azaldi diemi ankamadm:)Neredeyse bir ay kaldı kiz az kaldi
iyi yptn kuzum sevdicegnin yaninami ngttn:)
Azaldı diye tabi kiz azalınca hiç gecmiyormus ya1ay da cik gwlio bana suan azaldi diemi ankamadm:)
sevndm balim ya gormenede cok iyi gelyor varya gormek hasret gidermek suan bnm cok ihtycm varki ona anlatamamevet bebegm benı baya gezdrdıı guzel gectı :)
aynen suan hic gecmiyor gercekten bana da:)Azaldı diye tabi kiz azalınca hiç gecmiyormus ya
sevndm balim ya gormenede cok iyi gelyor varya gormek hasret gidermek suan bnm cok ihtycm varki ona anlatamam
sizin teskere ne zamandi bde safak kac kuzumaynen kuzum ıyı oluyor zaten az kaldı gelmesınede bıtıyor sukur
30 mayısta balım..kuzum senin askernde evci iznine cikackti dmi hazrnda
ama artık bi bana bakta iletişim kuralım ve güzel güzel sohbet edelim demek istiyorum balımmmTercumesini alayim