- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
iyiyimm balimm sen.nasilsin ..gorunce inanirsin kuzucum. .eee hazirlik var mı: )nasılsın bebeğimm? evet atarsa doğan güneş kuzuummm inanamıyorum kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyimm balimm sen.nasilsin ..gorunce inanirsin kuzucum. .eee hazirlik var mı: )nasılsın bebeğimm? evet atarsa doğan güneş kuzuummm inanamıyorum kiii
iyiyim bebeğim hamdolsun ya cenazemiz vardı valla canım uykusuzluk iş falan çok yoğundu inşallah ilerleyen saatlerde hazırlıklara başlayacağım pastanın resmini vericem işte gidip pastaneye onun dışında evi falan derleyip toplamam lazım annem yemekleri yapacak falan yarın da kendim hazırlanırım bütün güniyiyimm balimm sen.nasilsin ..gorunce inanirsin kuzucum. .eee hazirlik var mı: )
basiniz saolsun kuzumiyiyim bebeğim hamdolsun ya cenazemiz vardı valla canım uykusuzluk iş falan çok yoğundu inşallah ilerleyen saatlerde hazırlıklara başlayacağım pastanın resmini vericem işte gidip pastaneye onun dışında evi falan derleyip toplamam lazım annem yemekleri yapacak falan yarın da kendim hazırlanırım bütün gün
dostlar sağolsun bebeğim.. yarın sabah çıkacak askeriyeden Allah nasip ederse akşama da burda olur 9-10 gibi en geçbasiniz saolsun kuzum
yrn kaçta gelick.balim
selam canıııımGünaayydınnnn
ayyy cok heyecanliiiiiii:)dostlar sağolsun bebeğim.. yarın sabah çıkacak askeriyeden Allah nasip ederse akşama da burda olur 9-10 gibi en geç
günaydın :)Günaayydınnnn
Ee tabii asker bey geldi artık gezmekten yorulursunuz bebeğim bende iyi canım ya ne olsun
Ayyyyyynen öyle balım yaa aynen öyle beyinlerine beyinlerine vurucann yaa kaç yıldır beraberiz hiç mi tanımıyosunuz bizi be herifler.. Ayyy sinir oldum balımmm bildiğin yanımdaymışsın gibi hissettim seni şuann
Hala küsüm kendisiyle konuşmuyorm balımmm Salak, gıcık, aptal, deli, manyak şryyyyyy
Günaydın canim sütlü nuriye birinci olduYok kızzzz işler yoğun kuzum enişte Beyle öyle hergün görüşmüyoruz kuzım:) yemek Yarışmasında kim birinci oldu göremedim sonucu :))
Aynen kuzum saçmalıyorlar bazen pardon ne bazeni hep öyleler askerde:/// yan yana olsak keşkem :) ahh ahh uzaksın be tatlım yiaaa
ay şuan inanamadığım için heyecan yok desem inanır mısın kuzum ya sıfır heyecan şuanayyy cok heyecanliiiiiii:)
Canım benim gözün aydin hobaaa topikte kutlama var bugün haydi hanimlaaaaray şuan inanamadığım için heyecan yok desem inanır mısın kuzum ya sıfır heyecan şuan
kuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?bnde cok sukur iyiym tatlm ozledm seni demetimm ya nerelerdesn
pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)ay şuan inanamadığım için heyecan yok desem inanır mısın kuzum ya sıfır heyecan şuan
geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :dCanım benim gözün aydin hobaaa topikte kutlama var bugün haydi hanimlaaaar
yrn.baslar bnce bebegim ..ay cok.mutlu.bi gun olsun inşallahay şuan inanamadığım için heyecan yok desem inanır mısın kuzum ya sıfır heyecan şuan
unuttun.bnikuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?
pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)
geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :d
kusum gormedim seniiiii bitanemmmm napiyosun nasilsinnnunuttun.bni
Basiniz sagolsun canim oncelikle... Atarsa safak dogan gunes hee bugunn topik kopsunn hadiii :)))) cok seviniyorum canim senin icin yarin heyecanlanirsiinn ayy 24 saatten az kaldi dusuncesi gelince :))iyiyim bebeğim hamdolsun ya cenazemiz vardı valla canım uykusuzluk iş falan çok yoğundu inşallah ilerleyen saatlerde hazırlıklara başlayacağım pastanın resmini vericem işte gidip pastaneye onun dışında evi falan derleyip toplamam lazım annem yemekleri yapacak falan yarın da kendim hazırlanırım bütün gün
canııımm çook sağoll darısı başınıza inşallahh siz böyle yapınca beni de heyecan sardı anaaammCanım benim gözün aydin hobaaa topikte kutlama var bugün haydi hanimlaaaar
güzeliim çok sağoll yaa Allah razı olsun hepinizden bir birr, aminnnn siz de bir an önce kavuşun inşallahh Haziranda mı görüşecektinizzz?kuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?
pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)
geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :d
ay bilemediimm bebeğiimmm amiiin hepimiz içiin inşallahhhyrn.baslar bnce bebegim ..ay cok.mutlu.bi gun olsun inşallah
sağol bebeğim dostlar sağolsun.. canımın içiii ay inşallah öyle olacak galibaa çok sağol iyiki varsınızzzBasiniz sagolsun canim oncelikle... Atarsa safak dogan gunes hee bugunn topik kopsunn hadiii :)))) cok seviniyorum canim senin icin yarin heyecanlanirsiinn ayy 24 saatten az kaldi dusuncesi gelince :))
iyiyim.balim ya nasil olsun...kuzucum buraya girmiyon ya...whatsapp kullaniyo musunkusum gormedim seniiiii bitanemmmm napiyosun nasilsinnn