- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
aynen kız bir gün daha bitti çok şükür darısı haftalara aylaranapim balim bnde oturyorm bugunde btti safak dustuk cok sukur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kız bir gün daha bitti çok şükür darısı haftalara aylaranapim balim bnde oturyorm bugunde btti safak dustuk cok sukur:)
MASSALLAH tatlm bnde gormeyli 3 ay oldu hemen hemen:) bn sevglyken canla 3sene çıktık iyiler cok sukur ama bnde gene ceknme olyordu gitmyrdm devmli iyi cesaret sendeki:)aynen yaa canım haziranda bizde 2 ay kadar görmemiş olcaz birbirimizii ooyy oyyy benimde mektap 60 civarlarında işte kesinleşince daha net sayarım tabiii evet sevgiliyiz canım ailesiyle tanışalı 6 ay kadar oldu,aramda çok iyi onlarla, çok şüküür benimkide çok seviniyor onlarla aramın iyi olmasına yahu :))) Zaten babası benimkine demiş aysuyuda alırız geliriz ziyarete benimkide olur olur tabi demiş
AMIN balim kac ildu safgnaynen kız bir gün daha bitti çok şükür darısı haftalara aylara
278 canımAMIN balim kac ildu safgn
azalmis kz ne uzulyon deli 365ten dustun haa278 canım
çok geliyor ama yinede canım ya çok özledimazalmis kz ne uzulyon deli 365ten dustun haa
yok azaldi gercekten balim cok sukur. bnde cok ozldm 3ay oldu gormuyorumçok geliyor ama yinede canım ya çok özledim
Canım bende çekiniyorum tabii bende gitmiyorum yanlarına hep .. sadece o varken öyle bi kaç sefer ziyarete gittim o kadar bizimde 30 temmuzda 2 sene olucak o zaman sevgili kitabı flan alabilirim güzel bir sürpriz hazırlayabilirim ona :))MASSALLAH tatlm bnde gormeyli 3 ay oldu hemen hemen:) bn sevglyken canla 3sene çıktık iyiler cok sukur ama bnde gene ceknme olyordu gitmyrdm devmli iyi cesaret sendeki:)
sevgili kitabi ney kiz:)Canım bende çekiniyorum tabii bende gitmiyorum yanlarına hep .. sadece o varken öyle bi kaç sefer ziyarete gittim o kadar bizimde 30 temmuzda 2 sene olucak o zaman sevgili kitabı flan alabilirim güzel bir sürpriz hazırlayabilirim ona :))
bizimde 3 ay oldu canım ya hiç bu kadar ayrı kalmamıştıkyok azaldi gercekten balim cok sukur. bnde cok ozldm 3ay oldu gormuyorum
aynen oyle zor gercekten seninki izne ne zaman gelck kuzumbizimde 3 ay oldu canım ya hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
bayramda diyor canım da bilmiyorumaynen oyle zor gercekten seninki izne ne zaman gelck kuzum
aaa topikte görmedinmi kıızzz deniz yapmıştı hatta bu akşam bir kaç fotosunuda yüklemişş bi 5 sayfasına öncesine bak derim görürsün hemen :)))) Askere,sevgiliye,eşe doğumgünü yada yıldönümü vs vs için kitaplar varr tabii o kitaptada sende bi kaç düzenlemeler yapabiliyorsun yazısıdır rengidir flann... :)) bende uzun bir süree ona uğraşıcam hatta şimdiden başladım bile yavaş yavaş hazırlıyorum fiyatı biraz yüksek olsada kalitesiyle hakkını veriyormuş canım :)sevgili kitabi ney kiz:)
2 ay kaldi kuzum sık disiniibayramda diyor canım da bilmiyorum
ses seda da yok kız hani düşüyordu askerlik2 ay kaldi kuzum sık disinii
ne kadarki balimaaa topikte görmedinmi kıızzz deniz yapmıştı hatta bu akşam bir kaç fotosunuda yüklemişş bi 5 sayfasına öncesine bak derim görürsün hemen :)))) Askere,sevgiliye,eşe doğumgünü yada yıldönümü vs vs için kitaplar varr tabii o kitaptada sende bi kaç düzenlemeler yapabiliyorsun yazısıdır rengidir flann... :)) bende uzun bir süree ona uğraşıcam hatta şimdiden başladım bile yavaş yavaş hazırlıyorum fiyatı biraz yüksek olsada kalitesiyle hakkını veriyormuş canım :)
off off sh anneler gunu gelsin anneler gjnunde acklnr varsa oyle bsey tabises seda da yok kız hani düşüyordu askerlik
sanmıyorum ben canım ya ne biliyim zor gibi sankioff off sh anneler gunu gelsin anneler gjnunde acklnr varsa oyle bsey tabi
bncde ama ztn acklnsa da acklnmsda hazrnda izne gecm temmuzu burda btrcek 3aymz kalms olyor olmsda takmam napm kuzumsanmıyorum ben canım ya ne biliyim zor gibi sanki
evet canım sizinki az kaldı zaten ama düşse bitmiş gibi bişey olacakbncde ama ztn acklnsa da acklnmsda hazrnda izne gecm temmuzu burda btrcek 3aymz kalms olyor olmsda takmam napm kuzum