2014 Yarenleri! :)

canııımm çook sağoll darısı başınıza inşallahh siz böyle yapınca beni de heyecan sardı anaaamm:KK71::KK71:

güzeliim çok sağoll yaa Allah razı olsun hepinizden bir birr, aminnnn siz de bir an önce kavuşun inşallahh Haziranda mı görüşecektinizzz?:KK36:

ay bilemediimm bebeğiimmm amiiin hepimiz içiin inşallahhh:KK36::KK36::KK36:
insallah canimmm :) yok bitanemmmm agustos gibi falan heralde bilmiyorum canim..
iyiyim.balim ya nasil olsun...kuzucum buraya girmiyon ya...whatsapp kullaniyo musun
yaziyorum bitanemmmm

kuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?

pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)

geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :d
hoşgeldin balım pofinin yarine kavuşmasını kutluyoruz :KK48: istek parçaları alalım hobaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9:

canııımm çook sağoll darısı başınıza inşallahh siz böyle yapınca beni de heyecan sardı anaaamm:KK71::KK71:

güzeliim çok sağoll yaa Allah razı olsun hepinizden bir birr, aminnnn siz de bir an önce kavuşun inşallahh Haziranda mı görüşecektinizzz?:KK36:

ay bilemediimm bebeğiimmm amiiin hepimiz içiin inşallahhh:KK36::KK36::KK36:
hadi pofi hadi oturmak yooook :KK71::KK71::KK71::KK71:

hoşgeldin balım pofinin yarine kavuşmasını kutluyoruz :KK48: istek parçaları alalım hobaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9:

hadi pofi hadi oturmak yooook :KK71::KK71::KK71::KK71:

canımsıınızzzz

Bende iyiyim kuzumm güzel haberlerini aldım adaşımdan Şafak sonmuş bitanem herşey geride kaldı kaldı bak kuzum güzel bir hayat sizi bekliyor

çok sağolll canım Allah razı olsunnn inşallah bebeğiimmm inşallah hala inanamasam da gelmesineee güzel günlerimiz olsun inşallah hepimiziinnn:KK68::KK68:

Hayırdır kuzum anlatmak istersen dinlerim:KK66:

Iyi ol kuzım inşallah bir sorun yoktur umarım tatlım :KK43: iyiyim çok şükür kuzum valla güzel gidiyor çok şükür:) azalttın sende az kaldı hüryarenliğe:))

Aminnn amin kuzum inşallahh :) azaltmıştınız canm su gibi geçer zamann inşallahhh:)
İnşallah ama hic iyi görmüyorum halini yaaa :/ bilgi artik ve su an devreleri gitti ya çok bunaldi

kuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?

pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)

geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :d
yok malesef instgramim tatlmm ya:)

X