- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
insallahh bebegimmm insallah kiizz sende iyiki varsinn cok ozletme kendinii buraya firsat buldukca ugra tamammi :)sağol bebeğim dostlar sağolsun.. canımın içiii ay inşallah öyle olacak galibaa çok sağol iyiki varsınızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahh bebegimmm insallah kiizz sende iyiki varsinn cok ozletme kendinii buraya firsat buldukca ugra tamammi :)sağol bebeğim dostlar sağolsun.. canımın içiii ay inşallah öyle olacak galibaa çok sağol iyiki varsınızzz
insallah canimmm :) yok bitanemmmm agustos gibi falan heralde bilmiyorum canim..canııımm çook sağoll darısı başınıza inşallahh siz böyle yapınca beni de heyecan sardı anaaamm
güzeliim çok sağoll yaa Allah razı olsun hepinizden bir birr, aminnnn siz de bir an önce kavuşun inşallahh Haziranda mı görüşecektinizzz?
ay bilemediimm bebeğiimmm amiiin hepimiz içiin inşallahhh
yaziyorum bitanemmmmiyiyim.balim ya nasil olsun...kuzucum buraya girmiyon ya...whatsapp kullaniyo musun
tamam tatliminsallah canimmm :) yok bitanemmmm agustos gibi falan heralde bilmiyorum canim..
yaziyorum bitanemmmm
yok yok merak etme bebeğim bütün fırsatlarda burdayım inşallahhinsallahh bebegimmm insallah kiizz sende iyiki varsinn cok ozletme kendinii buraya firsat buldukca ugra tamammi :)
hayırlısı olsun o zaman bebeğiiminsallah canimmm :) yok bitanemmmm agustos gibi falan heralde bilmiyorum canim..
yaziyorum bitanemmmm
Biz burdayiz canim benimm hep :)) insallah kiizz haziran gelsede bende onun yanina gitsem artiikyok yok merak etme bebeğim bütün fırsatlarda burdayım inşallahh
hayırlısı olsun o zaman bebeğiim
inşallah bebeğiimm yaaBiz burdayiz canim benimm hep :)) insallah kiizz haziran gelsede bende onun yanina gitsem artiik
inşallah bebeğiimm yaa
hoşgeldin canım biz de seni çok özlediiik iyiyim bennn sen nasılsıınn?Kızlar merhaba
Nasılsınızz
Özledim sizleri
Bende iyiyim kuzumm güzel haberlerini aldım adaşımdan Şafak sonmuş bitanem herşey geride kaldı kaldı bak kuzum güzel bir hayat sizi bekliyorhoşgeldin canım biz de seni çok özlediiik iyiyim bennn sen nasılsıınn?
hoşgeldin balım pofinin yarine kavuşmasını kutluyoruz istek parçaları alalım hobaaaaaaaakuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?
pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)
geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :d
hadi pofi hadi oturmak yooookcanııımm çook sağoll darısı başınıza inşallahh siz böyle yapınca beni de heyecan sardı anaaamm
güzeliim çok sağoll yaa Allah razı olsun hepinizden bir birr, aminnnn siz de bir an önce kavuşun inşallahh Haziranda mı görüşecektinizzz?
ay bilemediimm bebeğiimmm amiiin hepimiz içiin inşallahhh
hoşgeldin balım pofinin yarine kavuşmasını kutluyoruz istek parçaları alalım hobaaaaaaaa
hadi pofi hadi oturmak yooook
Bende iyiyim kuzumm güzel haberlerini aldım adaşımdan Şafak sonmuş bitanem herşey geride kaldı kaldı bak kuzum güzel bir hayat sizi bekliyor
canımsıınızzzz
çok sağolll canım Allah razı olsunnn inşallah bebeğiimmm inşallah hala inanamasam da gelmesineee güzel günlerimiz olsun inşallah hepimiziinnn
asker topiği olunca bayraklar sallanıyor aynen kızlarrrbayraklarımızı alalım kızlar
İnşallah ama hic iyi görmüyorum halini yaaa :/ bilgi artik ve su an devreleri gitti ya çok bunaldiHayırdır kuzum anlatmak istersen dinlerim
Iyi ol kuzım inşallah bir sorun yoktur umarım tatlım iyiyim çok şükür kuzum valla güzel gidiyor çok şükür:) azalttın sende az kaldı hüryarenliğe:))
Aminnn amin kuzum inşallahh :) azaltmıştınız canm su gibi geçer zamann inşallahhh:)
yok malesef instgramim tatlmm ya:)kuusm ya pek giremiyorum buraya :/ instagramin yokmu fistigim senin ?
pofiiiim bende cok mutlu oldum kiiiiz :) gozun aydin canimin iciii insallah bidaha ayrilik olmaz hep yanyana olursunuzzz kuzuuum :)
geldim kiiiiz napiyosssss balimmmm :)))) cicekciiiii kiiiz baaak banayla baslayalim mi :d