- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
oynarız abe sen yeterki isteRoman havası isterim beeeeeennnnn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oynarız abe sen yeterki isteRoman havası isterim beeeeeennnnn:)
Abe kaynanaaaa naptın bizeeeee naptın bizeeeeer biz birbirimizi çok sevdikkkk kaçıyoz bizeee kaçıyoz yarimleeeee Haydi yandaaaaannnnoynarız abe sen yeterki iste
kırmızıyı severleeeeeeeeer etsiz yemek yemezler romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürleeeeeeer adi eller avayaaaaaaaaaaAbe kaynanaaaa naptın bizeeeee naptın bizeeeeer biz birbirimizi çok sevdikkkk kaçıyoz bizeee kaçıyoz yarimleeeee Haydi yandaaaaannnn
İllede roman olsun ister çamurdan olsuuun o da allah kuludurr her kim olursa olsuuuunnn Dıp dırı dırı dırıt dırı dırım dırı dırıtttkırmızıyı severleeeeeeeeer etsiz yemek yemezler romanlar böyledirler çalgısız yaşayamaz ölürleeeeeeer adi eller avayaaaaaaaaaa
adi allkıııııış alkışlamayanın gaynanası ölmesin gacılaaaarİllede roman olsun ister çamurdan olsuuun o da allah kuludurr her kim olursa olsuuuunnn Dıp dırı dırı dırıt dırı dırım dırı dırıttt
Alkış anacım alkıııışşşadi allkıııııış alkışlamayanın gaynanası ölmesin gacılaaaar
ayyy kahkaha attım deliAlkış anacım alkıııışşş
Gece gece güldük iyi oldu dimiiii? Yavrukuşummmm ben yatıyorm garii yarın sabah erken kalkıp yola çıkıcammm.. Öpüyom koskocaman tatlış yanaklarındannn minnoşşşayyy kahkaha attım deli
he canımm hoşgeldinnncanlar
hos buldum canim iyiym.cok sukur senhe canımm hoşgeldinnn
aynen bebeğim baya güldüm iyi geceler güzellik iyi yolculuklar şimdiden öpüyorummmGece gece güldük iyi oldu dimiiii? Yavrukuşummmm ben yatıyorm garii yarın sabah erken kalkıp yola çıkıcammm.. Öpüyom koskocaman tatlış yanaklarındannn minnoşşş
bende iyiyim çok şüküür canımm bir günü daha bitirdikk kız bu arada seninki 10 hazirana izne geliyomuş mesajlarda yanlış görmediysem :) bizde bugün telde konuştuk ailesiyle beraber haziranda ziyarete gitcezz şimdiden heyecanlandım benhos buldum canim iyiym.cok sukur sen
cancagizim:)aynen bebeğim baya güldüm iyi geceler güzellik iyi yolculuklar şimdiden öpüyorummm
yavruuuuuuumcancagizim:)
aa gozunaydn kz gorcen haziranda :) 10da gelck ksmet olursa mehtap dusyrm iste:) siz sevgliydnz dmi kuzum iyi ceknmyn berber gtmkte ailesyle:)bende iyiyim çok şüküür canımm bir günü daha bitirdikk kız bu arada seninki 10 hazirana izne geliyomuş mesajlarda yanlış görmediysem :) bizde bugün telde konuştuk ailesiyle beraber haziranda ziyarete gitcezz şimdiden heyecanlandım ben
kuzum napyon gii:)yavruuuuuuum
bakınıyom canım sen napıyonkuzum napyon gii:)
napim balim bnde oturyorm bugunde btti safak dustuk cok sukur:)bakınıyom canım sen napıyon
aynen yaa canım haziranda bizde 2 ay kadar görmemiş olcaz birbirimizii ooyy oyyy benimde mektap 60 civarlarında işte kesinleşince daha net sayarım tabiii evet sevgiliyiz canım ailesiyle tanışalı 6 ay kadar oldu,aramda çok iyi onlarla, çok şüküür benimkide çok seviniyor onlarla aramın iyi olmasına yahu :))) Zaten babası benimkine demiş aysuyuda alırız geliriz ziyarete benimkide olur olur tabi demişaa gozunaydn kz gorcen haziranda :) 10da gelck ksmet olursa mehtap dusyrm iste:) siz sevgliydnz dmi kuzum iyi ceknmyn berber gtmkte ailesyle:)