kızz Allah seni kahretmesin emiii yazdıklarını okudukçaa gülmekten karnıma ağrılaaarr girdiiiiAynen kız pirayeee:) çekmeyen bilemezzzz.. Nerden anlıcak tüysüz damla biziiiiim halimiziiii
moralimizi yuksek tutmamz lazm yuzun dusmesn kz:) izn gunu gelsnde dger gunleri takmyrm attk balim yaa3 ay demek 100 gün
delisin kz .d darisi size olasn tuysz olalm hep brlkte.dhadi len ordan( kız tüysüz diye trip atıyos )
Trip kraliçeleri mi olduk nedir kıııızzzhadi len ordan( kız tüysüz diye trip atıyos )
Bizim senle aynı aslında balımm yaabnm dha 192 balim iznleeri cikarmadm ama aynen ya cok sukur geciyor:)
ay inşallah canım benim inşallaaaaaaaaaaaaaahdelisin kz .d darisi size olasn tuysz olalm hep brlkte.d
abarttık sanki heTrip kraliçeleri mi olduk nedir kıııızzz
Bizim senle aynı aslında balımm yaa
kızz Allah seni kahretmesin emiii yazdıklarını okudukçaa gülmekten karnıma ağrılaaarr girdiiiidayanamadım yazdım
aynenn bebeğimmGülelim, gülüşelim yavrummmm Gülmek kadar güzel bişi var mı yıııaaavvv
aynen balim ama oyi yapyrsn izin gunu duserek :) haziranda evciye cikartckmsnz ksmet se kuzumTrip kraliçeleri mi olduk nedir kıııızzz
Bizim senle aynı aslında balımm yaa
Ehehehehe azıcıkk birazzzzcıcıkkk sankiiiiiabarttık sanki he
cozutmaların böyle olsun balım bee keyfimi yerine getirdinEhehehehe azıcıkk birazzzzcıcıkkk sankiiiiiAma napalım canım o da tüysüs olmasaymış Kız benim uykum geldi sanırım cozutmaya başladım
INSALLAH balim:).iizne ne zaman gelcek eniste belli olsdu muay inşallah canım benim inşallaaaaaaaaaaaaaah
bayramda düşünüyormuş canım izin alabilirseINSALLAH balim:).iizne ne zaman gelcek eniste belli olsdu mu
Gııııızzz sende tüysüzsüüüüünnnaynenn bebeğimmtüysüz vücutla gülem ahahhahhaaayytt
Allahın izniyle çıkartıcas balımmmmmaynen balim ama oyi yapyrsn izin gunu duserek :) haziranda evciye cikartckmsnz ksmet se kuzum
kiz allahtn bi bacgmda cok yok dedm aaa olduremmi.kendmi byle dogmussam yani .dEhehehehe azıcıkk birazzzzcıcıkkk sankiiiiiAma napalım canım o da tüysüs olmasaymış Kız benim uykum geldi sanırım cozutmaya başladım
olsun gunu birlik gormei bile yeter sevndm balim haziranida beklmcksnz o zmn:) daha iyi bn dha hazirani beklcm:)Gııııızzz sende tüysüzsüüüüünnn
Allahın izniyle çıkartıcas balımmmmmHaftaya değil snraki haftada günü birlik görüşcez nasipse
Oyyy balımmmmcozutmaların böyle olsun balım bee keyfimi yerine getirdinyav ben seni yiyerim ha
ne tüysüzü bee heeeem ben beyaz tenliyimmmm oyyy oyyyGııııızzz sende tüysüzsüüüüünnn
Allahın izniyle çıkartıcas balımmmmmHaftaya değil snraki haftada günü birlik görüşcez nasipse
temmuzda yani kuzum iyi 2 ay kaldı fazla.yok cok balimbayramda düşünüyormuş canım izin alabilirse
bende beyaz tenlym hava mi atyn canimne tüysüzü bee heeeem ben beyaz tenliyimmmm oyyy oyyy