2014 Yarenleri! :)

canım benimkit topçu ya batıya gönderme ihtimalleri daha yüksek görcez zamanla bakalım :) yemin törenine gidemiycem bari biraz yakınıma gelsinde ayda 1 ziyarete gideyim :KK68:
İnşallah Rabbim dualarını kabul eder kuzum :) ben de törenine gidememiştim :KK43:
 
ay ne kadan gurur verici bsey balim ya HAYIRlisiyla evlende sira bize gelsn :KK70:

Benimki bana diyoki alışveriş zamanında sakinleştirici içiçem diyo her dediğine tmm hayatım tmm aşkım dicem diyo :KK70: :KK70: Biraz kararsızım da :KK70:
Canım biz baya araştırdık hazırlıklı olalım diyee.. dedim bayada hırsızlık çok oluyomuş dikkat et dedim ama o benden çok sabırlı teselli bir şekilde konuşurr(ah canım benimm ne özledim ama...:KK61: ) aynen katılıyorum şuan biraz hassass çokta arayamıyor seside kısılmış hasta birazda.. ustalığı rahat bir yere çıksında telini halleder o.. canım sizin şafak kaç ?..

Amin canım inş sağsalım kavusmak nasip olsun su gibi akıp geçsin inş zaman senin için.Bizimşafak 26.kuzum kısa dönemdik biz az kaldı şükür.

Oglen 4te gidicem kuzum ama gece 12de cikmak off zor yaa :KK43: Hic sorma 100ler daha hizli gectiydi sankim tatlim :KK43: safak sikistiriyor bizii Anamm:-)

Ay aynen kuzum vallahi yaa geçmek bilmiyor puff:mad:
 
totosunda tantuni şekli olurmuş falan :KK70: ay hepinizin yanına tek tek gitme istiyom her yerde oranın meşhur bişeysini yeriiiiiim :KK70:

yemek olsunda ben hepsini yerim kuzum :KK70:
Sevgicanımm ordanda Bursa'ya gel İskenderrr yee ohhh :) ayy bana da bir şeyler oluyooooooo amanınnnn :)
Damlaaaaa sizin yüzünüzden çıldırdımm :)
 
X