cok detayli bilgilendirilmedim ama bak bu siyah noktalar yumurtalarin dedi :) hersey yolundami dedim onemli olan yumurtalarin kalitesu ve soermle birlesmesi dedi. gonal-f kulkaniyirum 5 tane olmustum bitti bendekiler devam etcez dedi ilave etti ucretli olarak 240 bayildim 1 kutu gonal-f aldim catlatma ignesi disindaki menagon ve citroid mi nedir bunlarada bugun basladim. persembeye kadar vurulcam persembe kontrolum var. bakalim ne olcak? yaa stres yapmayin diolar ama ben malesef basaramiyirum. manevi olarak skinti bide extra nadraflar cikinca madfi skinti da eklenio gelde stres yapma !! cok agladim bugun :''(
cok detayli bilgilendirilmedim ama bak bu siyah noktalar yumurtalarin dedi :) hersey yolundami dedim onemli olan yumurtalarin kalitesu ve soermle birlesmesi dedi. gonal-f kulkaniyirum 5 tane olmustum bitti bendekiler devam etcez dedi ilave etti ucretli olarak 240 bayildim 1 kutu gonal-f aldim catlatma ignesi disindaki menagon ve citroid mi nedir bunlarada bugun basladim. persembeye kadar vurulcam persembe kontrolum var. bakalim ne olcak? yaa stres yapmayin diolar ama ben malesef basaramiyirum. manevi olarak skinti bide extra nadraflar cikinca madfi skinti da eklenio gelde stres yapma !! cok agladim bugun :''(
Canımm duacı sen neden sıkıntı yapıyorsun ? Neye sıkıntı yapıyorsun ki bak böyle olursan güçsüz kalırsın daha çok başındasın
Ahhhhhh cnmmm bnmmmm allhhh yar ve yardimcimiz olsun bana bakarsan bnm suan 5 kurusum yookkk sadece 3 milyarim var agustos diyorum ama bulabilirsem yapcam bulamazsam amnnnn allh yardim eder olmassa kiredei cekeriz biliyrsun bnmbilk ve daha 1senelik ewliyiz borclarimiz daha biteli 3 4 ay oldu sikinti illki olcak ama aglama allha sukur ac degiliz acikta degikiz bizimle 1ekmegi paylascak ewimizin nesesini nimetimizi hayrli ewlatlar yolunda ilerliyoruzki allh bize demesinki. Ben size ucsuz bucaksiz nimetler yarattim siz aklinizi kullanmadiniz demesin biz elinizden geleni yapiyruz allhim yakarislarimizi duysunn inss peygamber efendimizin suyu yuzu hurmetune el acip dua edip allhtan hayirli ewlat dileyenlerin dualarini kabul etsinn inss aglama bu yolun sonu guzel inss
canim benim evet haklisin ama maddi imkanlarim cok kisitli iki uc gun once 15-20 tl nin bile bazi yerlerde hesabini yaparken extradan hic hesabimuzda olmayan 740 lira gibi bi odeme yaptik tekrar rahim filmi her kontrolde test ve bugunde ilac ister istemez stres oluyosun karttan gectik bakalim bidahaki ay napcaz bakalim odemeleri( olmyyo iste bunlari dusunmeden olmuya yada ben yapamiyirum
canim benim evet haklisin ama maddi imkanlarim cok kisitli iki uc gun once 15-20 tl nin bile bazi yerlerde hesabini yaparken extradan hic hesabimuzda olmayan 740 lira gibi bi odeme yaptik tekrar rahim filmi her kontrolde test ve bugunde ilac ister istemez stres oluyosun karttan gectik bakalim bidahaki ay napcaz bakalim odemeleri( olmyyo iste bunlari dusunmeden olmuya yada ben yapamiyirum
Ne guzel yazmissin canim bizim de borclar yeni bitti bir bucuk yil oldu evlilik Allah hepimizin yardimcisi olsun
arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dua dilek ve teselli cumleleriniz icin.ALLAH(CC) ebeden razi olsun. CENAB-İ HAKK(CC) bu gunlerimizi aratmasin.insallah hepimuz hayirlisiiyla evlatlarimiza kavusuruz da. haberlesip bi yerlerde bulusup tanisiriz. simdiki gibi dertlesmek yerine. "nasilda skinti tasa yapip uzuluyoduk bak simdi hepimuz anne olduk " diyerek guluserek hatirlayalim bu gunleri amin.
arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum guzel dua dilek ve teselli cumleleriniz icin.ALLAH(CC) ebeden razi olsun. CENAB-İ HAKK(CC) bu gunlerimizi aratmasin.insallah hepimuz hayirlisiiyla evlatlarimiza kavusuruz da. haberlesip bi yerlerde bulusup tanisiriz. simdiki gibi dertlesmek yerine. "nasilda skinti tasa yapip uzuluyoduk bak simdi hepimuz anne olduk " diyerek guluserek hatirlayalim bu gunleri amin.
Çatlıycam heyecandan benden çok eşim heyecanlı o öyle heyecan yaptıkça ben stres oluyorum aslında ama çok istiyo ne yapayım canım kocacıma bi bebe verebilirim inşallah
Ben ankara anatolia da başlıyorum tedaviye kesin haberleşelim aynı günlerdeyse heyecanı birlikte paylaşalımsen nerde başlıyorsun
Bugün gelince haberdar et bizi lütfen lütfen lütfen inşallah kaliteli yumuşların olsun sonracıma o yumuşlar sana sıkı sıkı tutunsun şeker mi şeker bebişlerin olsun
amin bitanemmm hepimizin inşallahperşembe tekrar kontrolüm var ozaman opu günüm belli olacak sanırım bu cumartesi olur diye tahmin ediyorummm hayırlısı inşallah bakalımmm
Slm Havva. Geçen haftada benimde Perşembe son kontrolümdü Cumartesi opu oldu yarın transferim var .. Heyecan ve endişe git gide artıyor
Kızlarrrr yarın transfer sırasında mesane dolu olsun dedi Dr. Ve ben çok tutamayankardanım ... Tutma yöntemleri aklınıza gelenleri yazabilir misiniz
ayyy canıııımmm ne güzelll inşallah sımsıkı tutunur bebişkon... kaç embriyon var canım şuan... yarın bebişini al ordan annesi gel evine yatgelsin bebişleeeeeeeerrrr
Aminnn cnmm bnmm tesekkur ederim icimizdeki aci agir allh dalina gore kar verrmis bizim bunu kaldirabilcegimize bu sinavi basariyla geccegimizi biiliyorki bizi siniyor allh isyan ettirtmesin daha fazla bu sinavi basariyla gecelim sukurlerimizle sonumuz umut olsun... insss siz kacinci ayinda ogrendinz canm sorunnuz ney bizimki azosprem...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay tatlım sen tedaviye başladın demek ki yaşasınancak girebildim bugün gittim yumurtalar büyümeye başlamış perşembe günü tekrar kontrolüm var sanırım perşembe günü opum ne zamansa söyleyecek doktor :) benim tahminim bu cumartesi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?