selam kizlar nasil gidiyor? :)
benim yarin tekrar kontrolum var ,opu gunum belli olacak insallah ..ay cok heyecanlanmaya basladim beennn :)
maşallah canımmm çok sevindimmm büyük gün yaklaşıyooo embriyo oluşturmak için gereken malzemeler
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar nasil gidiyor? :)
benim yarin tekrar kontrolum var ,opu gunum belli olacak insallah ..ay cok heyecanlanmaya basladim beennn :)
kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)
Evet canım yumurta toplanacak. İncir kürü uygulamıştım bi dönem ibrahim Saraçoğlu ndan dinlemiştim yumurta geliştirme için faydaliymis. Onun dışında cok fazla hazir, katki maddeli ürünler yememeye dikkat ediyorum.
Evet canım yumurta toplanacak. İncir kürü uygulamıştım bi dönem ibrahim Saraçoğlu ndan dinlemiştim yumurta geliştirme için faydaliymis. Onun dışında cok fazla hazir, katki maddeli ürünler yememeye dikkat ediyorum.
insallah caniiimmmmm :))maşallah canımmm çok sevindimmm büyük gün yaklaşıyooo embriyo oluşturmak için gereken malzemelerinşallahhh çoookk kaliteli çıksınnn
![]()
benımde olmuyor 1 yılı doldurduk hıc korunmadım yumurtam catlamıyormus ama onunda neden catlamadıgı bellı degıl esımdede bendede sorun cıkmadı eğer yaza olmazsa Kışın aşılama yaptırsammı diyorum yasım 29 daha fazla vakıt kaybetmek ıstemıyorum sızler nedenrsenız bendemı beklesem 2 yıl falan![]()
benımde olmuyor 1 yılı doldurduk hıc korunmadım yumurtam catlamıyormus ama onunda neden catlamadıgı bellı degıl esımdede bendede sorun cıkmadı eğer yaza olmazsa Kışın aşılama yaptırsammı diyorum yasım 29 daha fazla vakıt kaybetmek ıstemıyorum sızler nedenrsenız bendemı beklesem 2 yıl falan![]()
meraba canim yasin 29 olmus maddi durumun musaitse imkanin varsa vakit kaybetme derim...birde hemen olup olmayacagi kesin degil oylede vakit kaybettigini dusun baya gecer yasin...malum yas ilerledikce yumurtalarin kaliteside dusuyor rezervlerde azalmada oluyor...
Cabin bnce hicc beklmeee yaptr bnm arkiminde yunurtasi catlamyrmus hala daha olmadi beklme yaptr bnmde 1senedir olmuyr sizin biseyiniz yoktr ins doktorlara danis bn hic ne asilama yaptrdim ne dogal yoldab gebe kaldim direk tup bebek esimin sorunu var 2ay sonra olcak ins bnce beklme derim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canim insallah hic birimize gerek kalmaz Allahim tez vakitte saglikli evlatlarimizi versin
Insallah olumlu spnuclar alirsin canim rabbim merhamet etsin hepimize bol sabir versin
maşallah maşallah inşallah hepsi gider 5. güne blast transferin gerçekleşir hayırlısıyla ve dondurmayada kalır inşallah canım Allahın izniyle![]()
Herkese merhaba,
Adet kanamam geciktiği için (psikolojik nedenle arada olur) ilaç kullanıyorum. Adetim gelince hemen gidip kontrol olmak ve tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. ancak hangi merkeze gideceğime hala karar veremedim![]()
Brüksel tüp bebek merkeziyle görüştüm, emin değilim. buradan yardımcı olur musunuz? Forumda yeniyim, belki iyi bir forum başlığı önerirsiniz.
Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Hadi hayirlisi allhtan hayirli hberleruni bekliyruz cnm sagolasin bilgilendirdigin icin bni ...
meraba canim.incir kurunu tedavi esnasindami yapiyorsun?
ya eczacı cok yakın tanıdık ama bu ılacı ılk defa satıyormus. butun depoları aradı hepsı kalem hastaneden verıyolar demıs. hastaneyı aradım hesmıye bız verıyoruz dedı ınsallah bı yanlıslık olmaz. sap gıbı ortada kalmam
insallah caniiimmmmm :))
bugun tekrar son kez kontrole gittim ,yumurtalar istenilen boyuta gelmis ,yarin (ovitrelle) catlatma ignesini yapicam pazartesi sabahi da yumurtalarim toplanicak..insallah hepsi kaliteli embryolar olarak bana geri donerler insallaaaaaahhh.. :)
ayyyyyy oh oh süper siz önden bir hamiş olun bizde sizin bilgilerinizden faydalanırız hamişken inşallahhh... baya çocuğun var şuanda orda annesiiiiiiiii oooooyyyyşşşşinşallah canım :) senin de az kaldı :) senin tedavinde güzel bir şekilde gider inşallah :) inletiriz güzel sonuçlarımızla :)
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
İnşallah hepimiz hayırlı haberleri paylaşırız burada... elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Bende ilk denememde bu siteden cok sey öğrendim...