- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 34
Benim de günlerim yaklaştıkça heyecan basıyor
hadi bakalım canım sağlıklı yumoşların olsun inşallah... benim de yarın kontrolüm var temmuzda başlayıp başlayamıcağım belli olucak ikimiz içinde güzel geçer umarım....
ayyyyyy aşkımmmm inanamıyorummm o kadar sevindimkiiii tabiki dua edicemmm canımmm benimmmm oleyyyyyyyyy inşallah çok embriyon oluşur sağlıklı bebişler annesine merhaba demelerine az kaldııııııı
inşallah hepimiz için ramazan ayı bereketli olur bebek konusunda da :) güzel sonuçlarımızı buradan paylaşırız inşallah :)
Semen analizi de "0" çıktı :100:
Umutlarımız mikrotese de
canım inşallah mikrotese de kaliteli spermler olur ve bebeklerinizin temeli atılır inşallah :) dua edelim hersey güzel olsun :) hayırlısı olsun :)
Cuma gunu transfer oldum iki tane 7 hucreli bebisimi aldim şimdide zaman geçmiyor rabbimin izniyle insallah olumlu sonuc alırım Temmuz'un birinde🙏👶🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlı olsun :) sonu bebişli olsun :)
Çok teşekkür ederim♥️♥️♥️
Keçiboynuzu özü yediriyorum, kendim özel karışımlar hazırladım, yıllardır yiyor ama artık bitkisellere inancımı yitirdim. En azından az da olsa sayı olsa etki ederdi ama bu durumda inancım kalmadı.
Rabbime inancım ve tevekkülüm sonsuz, en hayırlısını bilen O dur.
canım dr benim eşime arginin içeren ilaçlar önerdi neofortil kullandık iki ay :) tedaviye başlayınca proxed plus kullanmaya başladı :) arttı değerleri :) inşallah size de faydası olur :)
Iyi aksamlar kizlar rabbim hepimizin yüzüne baksin bu mubarek gunlerde ben tup bebek icin hazırlık yapanlardanim rabim bu yolda yüzümüzü kara cikarmasin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)