üzüldüm cnm ne desem bilemedim şimdi:26:inşl bi daha ki sefere olur bebeğin seninle hemen kendini suçlama kaderde yoksa sen hiç bişey yapamazsın onu tutabilmen için tatlım
hoşgeldin canım haydi bismillahhh çok az kalmış gözün aydınnninşallah Rabbim nasip eder bebeğini bu denemende canımmm
canım az önce çatlatma iğnemi vuruldum :) salı opum var dua edin ne olur :) kaliteli olsunlar :)
canım az önce çatlatma iğnemi vuruldum :) salı opum var dua edin ne olur :) kaliteli olsunlar :)
allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende 2 tüp atlattım olumsuz şimdi 3ü deneyecegız ama önce morfolojiyi yükseltmemiz gerekiyomuş sanırım o yukselmedende 3.tüp tutmayacak. benim durumumda olan varmı yada bana bişeyler önerecek olan.
selam kizlar yarin sabah doktorda randevum var bakalim yumurtalar icin ne diyecek? :) umarim catlatma ignesini bu hafta vururum artik opu olur bir an once..iyice sabirsizlanmaya basladim artik :))
hadi bakalım canım sağlıklı yumoşların olsun inşallah... benim de yarın kontrolüm var temmuzda başlayıp başlayamıcağım belli olucak ikimiz içinde güzel geçer umarım....
Cuma gunu transfer oldum iki tane 7 hucreli bebisimi aldim şimdide zaman geçmiyor rabbimin izniyle insallah olumlu sonuc alırım Temmuz'un birinde🙏👶🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Semen analizi de "0" çıktı :100:
Umutlarımız mikrotese de
ayyyyy amanda aman severim ben onlarıııı annecik mi oldun sennnn inşallah bitanemmm pozitiffff sonucunu bekliyoruz birde bakmışsın evin içinde iki tane bebiş şımarıyooooinşallah o günleri gör canımmm benimmmm ayyy çok mutlu oldum ya maşallah Allahımmm inşallah nasip emiştir
canımmm hiç canını sıkma bak azosperm olan ve bebeğini kucağına alan çok kişi var... umutsuz düşünme sakınnn Rabbim okadar merhametliki nasip eder inşallahhhh... bitkisel bişeyler kullanmıyomusunuz peki canımmm
Çok teşekkür ederim♥️♥️♥️
Keçiboynuzu özü yediriyorum, kendim özel karışımlar hazırladım, yıllardır yiyor ama artık bitkisellere inancımı yitirdim. En azından az da olsa sayı olsa etki ederdi ama bu durumda inancım kalmadı.
Rabbime inancım ve tevekkülüm sonsuz, en hayırlısını bilen O dur.
cnm inşlh bu sefer olur ....allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende 2 tüp atlattım olumsuz şimdi 3ü deneyecegız ama önce morfolojiyi yükseltmemiz gerekiyomuş sanırım o yukselmedende 3.tüp tutmayacak. benim durumumda olan varmı yada bana bişeyler önerecek olan.
inşlh çıkar cnm umudunu kaybetme inşlh güzel gelişmelerini okuruz....Semen analizi de "0" çıktı :100:
Umutlarımız mikrotese de
hamişim diye yazarsın inşlh 12 gün sonra...Ayy kuzum benim ÂMİNN cümlemizin dualarına âmin insallah zaman durdu sanki daha bisey de hissetmiyorum sitrese giriyor insan insallah dualarımız kabul olur canim benim.😘🙏👶🙏
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
Ayy kuzum benim ÂMİNN cümlemizin dualarına âmin insallah zaman durdu sanki daha bisey de hissetmiyorum sitrese giriyor insan insallah dualarımız kabul olur canim benim.😘🙏👶🙏
Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?