Benim de günlerim yaklaştıkça heyecan basıyor
hadi bakalım canım sağlıklı yumoşların olsun inşallah... benim de yarın kontrolüm var temmuzda başlayıp başlayamıcağım belli olucak ikimiz içinde güzel geçer umarım....
ayyyyyy aşkımmmm inanamıyorummm o kadar sevindimkiiii tabiki dua edicemmm canımmm benimmmmoleyyyyyyyyy inşallah çok embriyon oluşur sağlıklı bebişler annesine merhaba demelerine az kaldııııııı
Semen analizi de "0" çıktı :100:
Umutlarımız mikrotese de
Cuma gunu transfer oldum iki tane 7 hucreli bebisimi aldim şimdide zaman geçmiyor rabbimin izniyle insallah olumlu sonuc alırım Temmuz'un birinde🙏👶🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederim♥️♥️♥️
Keçiboynuzu özü yediriyorum, kendim özel karışımlar hazırladım, yıllardır yiyor ama artık bitkisellere inancımı yitirdim. En azından az da olsa sayı olsa etki ederdi ama bu durumda inancım kalmadı.
Rabbime inancım ve tevekkülüm sonsuz, en hayırlısını bilen O dur.
Iyi aksamlar kizlar rabbim hepimizin yüzüne baksin bu mubarek gunlerde ben tup bebek icin hazırlık yapanlardanim rabim bu yolda yüzümüzü kara cikarmasin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah yardımcınız olsun arkadaşlar bende 2 tüp atlattım olumsuz şimdi 3ü deneyecegız ama önce morfolojiyi yükseltmemiz gerekiyomuş sanırım o yukselmedende 3.tüp tutmayacak. benim durumumda olan varmı yada bana bişeyler önerecek olan.
geçen günlerde yaşadıklarımı paylaştım sizlerle essure diye bir alet aradık bulunamadı ne zaman olacağı belli değil cumartesi gittim doktora ve tüpü bağlamaya karar verdi laparoskopi ile herşey yolunda giderse dondurulmus embroyoları eylül de transfer edicek .....
canıımmm benimmmm git ve güzel haberlerle gel inşallah günü gelmiştir artık Allahım sabrının sonunu selamete erdirsin... merakla bekliyorummm canımmm seniii
canım proxeed pulus kullanın bende alıcam eşimin sperm sayısıda çok az ondan alıcam baya arttırıormus gerçekten bi araştır istersen doktorunada danış alın mutlaka faydası olur inşallah
canım dr benim eşime arginin içeren ilaçlar önerdi neofortil kullandık iki ay :) tedaviye başlayınca proxed plus kullanmaya başladı :) arttı değerleri :) inşallah size de faydası olur :)
amin canım :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
Merhaba arkadaşlar bizde bu ay başlıyoruz tüp bebeğe bugün ilk iğnemi oldum Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok güzeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll :) inşallah hep böyle giderrrrrrrrrrrrr :)meraba canim simdi kontrolden geldim..doktorum cok cok iyi gittigini soyledi yumurtalar buyumeye baslamis en buyugu sanirim 12 mm idi..rahim kalinligida 11 mm olmus simdiden super super diyip durdu cok sukur Allahima....
bu arada cumartesi tekrar randevum var son kontrol ve pazartesi buyuk ihtimalle opu olacak.... :)) cok heyecanlandim simdi yaa :))
Yarın dr. İle görüşmemiz var, bize de ilaç başlayacak sanırım, yazarım gelişmeleri
Iyi aksamlar kizlar rabbim hepimizin yüzüne baksin bu mubarek gunlerde ben tup bebek icin hazırlık yapanlardanim rabim bu yolda yüzümüzü kara cikarmasin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
canım çok güzeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll :) inşallah hep böyle giderrrrrrrrrrrrr :)
canım inşallah hersey güzel gider :) bekliyorum haberlerini :)
hayırlısı buymuş senin için demekki cnm inşlh eylülde güzel haberini alırız bu gidişle bende eylülde denicem tüp bebeği aynı anlara gelir belki transferimizgeçen günlerde yaşadıklarımı paylaştım sizlerle essure diye bir alet aradık bulunamadı ne zaman olacağı belli değil cumartesi gittim doktora ve tüpü bağlamaya karar verdi laparoskopi ile herşey yolunda giderse dondurulmus embroyoları eylül de transfer edicek .....
meraba canim simdi kontrolden geldim..doktorum cok cok iyi gittigini soyledi yumurtalar buyumeye baslamis en buyugu sanirim 12 mm idi..rahim kalinligida 11 mm olmus simdiden super super diyip durdu cok sukur Allahima....
bu arada cumartesi tekrar randevum var son kontrol ve pazartesi buyuk ihtimalle opu olacak.... :)) cok heyecanlandim simdi yaa :))
hayırlı olsun ilk iğnenn..Slm. Bende bugün ilk iğnemi olacam tüp bebek için... Hakkımızda hayırlısı
cnm diğer topikte yazdım burayada yazayım inşlh hepsi bol kaliteli bi şekilde döllenir....10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
canım çok güzeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll :) inşallah hep böyle giderrrrrrrrrrrrr :)
meraba canim simdi kontrolden geldim..doktorum cok cok iyi gittigini soyledi yumurtalar buyumeye baslamis en buyugu sanirim 12 mm idi..rahim kalinligida 11 mm olmus simdiden super super diyip durdu cok sukur Allahima....
10da opum oldu şimdi eve geldik :) 10 yumi toplamış ama drum 5-6 olgun gibi dedi yarın tam belli olacak :) döllenme durumlarına bakacağız :) dr 5. güne giderse o gün istiyorum dedi hep 3. gün derdi bu sefer 5. gün dedi :) 1 tane transferi düşünüyormuş erken doğum yaptığım için :) bakacağızzzzzzzz :)
kızlar ilaçlarım yazıldı adet olunca başlıcaz. puregon 300 pen orgalutran ve ovitrelle.ben rapor cıkardım ilaçların %30 unu biz ödüyoduk dimi
Kızlar Merhaba;
Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum bu zor süreçte.Ben son 2 aydır regl olmuyordum bunun için söktürücü ilaç kullandım şimdi regl olmayı bekliyorum.Olduğumda tüp bebek tedavisine başlıcaz. Daha önce aşılama denemesinde bulunduk ama sonuç hep olumsuz du inşallah bu defa yüzümüz güler.
Dualarınızda banada yer vermeyi unutmayın nolur.
canımmm beniiimmm maşallah çok sevindimAllahım inşallah hayırlı bebişli sonuçlara erdirsin... kaliteli embriyoların olsun inşallah az kaldı bebişine kavuşmana
:54:
hayırlısı buymuş senin için demekki cnm inşlh eylülde güzel haberini alırız bu gidişle bende eylülde denicem tüp bebeği aynı anlara gelir belki transferimiz
maşallah cnm ne güzel herşey yolunda gitsin hep inşlhhh
hayırlı olsun ilk iğnenn..
cnm diğer topikte yazdım burayada yazayım inşlh hepsi bol kaliteli bi şekilde döllenir....
canımmmmmm maşallah çok sevindimmm az kaldı ya yakında hamiş haberin için gün saycaz inşallah
hayırlısı buymuş senin için demekki cnm inşlh eylülde güzel haberini alırız bu gidişle bende eylülde denicem tüp bebeği aynı anlara gelir belki transferimiz
maşallah cnm ne güzel herşey yolunda gitsin hep inşlhhh
hayırlı olsun ilk iğnenn..
cnm diğer topikte yazdım burayada yazayım inşlh hepsi bol kaliteli bi şekilde döllenir....
insallah canim benim insallahhh..
seninde yumurta sayisi gayet iyiymis umarim hersey yolunda giderde bebisler dollenir saglikli bir sekilde :)
Kızlar Merhaba;
Öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum bu zor süreçte.Ben son 2 aydır regl olmuyordum bunun için söktürücü ilaç kullandım şimdi regl olmayı bekliyorum.Olduğumda tüp bebek tedavisine başlıcaz. Daha önce aşılama denemesinde bulunduk ama sonuç hep olumsuz du inşallah bu defa yüzümüz güler.
Dualarınızda banada yer vermeyi unutmayın nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?