Arkadaşlar merhaba bende bu ay dondurulmuşlarla tüp bebek yaptıracağım. Geçen ay ilk tüp bebek denemem kimyasal oldu ve şuan çok korkuyorumoysa tedaviye başladığımda ne kadarda umutluydum
Arkadaşlar merhaba bende bu ay dondurulmuşlarla tüp bebek yaptıracağım. Geçen ay ilk tüp bebek denemem kimyasal oldu ve şuan çok korkuyorumoysa tedaviye başladığımda ne kadarda umutluydum
kızlaaaaaar nirdesiniz yahuuu pek sessiz kalmış buralar :111:
Merhaba arkadaşlar bizde bu ay başlıyoruz tüp bebeğe bugün ilk iğnemi oldum Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım umarım ilk denemende kavuşursun bebişlerine :)
ben burdayım
İnşallah cnm ölcem heycandan ztn :)korku da var hayırlısı olur inşallah
canım benim daha dur heyecan için çok erken sen bi transferi olsan demekki hepten kopcan
Valla kopcam heralde bugün bile normalde adet olcm öle başlıycaz iğnelere diye gttm bi ilaç kullanmştm doktor adet olmayacaksn iğnelere başlıycz dedi ölüyodum heycandan hahahaa yandım ben heralde
eyvaaaaaaah sen baya bi paniksin desene eee iğneleri nasıl yapıyon kendine bu heyecanla titremiyonmu :)
a aaaaa hani nerdesin bi ceeeee deyip gitmişsin oldumu ama şimdi
Merhaba arkadaşlar bizde bu ay başlıyoruz tüp bebeğe bugün ilk iğnemi oldum Allah yardımcımız olsun
geldim bebişim namaz kılmaya gitmiştim... dün gece yine bi rüya gördüm bir akrabamız ölümcül hasta olmuş annem ben hastanede o akrabamızın yanındayız annem örgü yapıyor yanında paketi açılmış bi zıbın takımı var ben gözlerimi kapatıp dua ediyorum Allahım ne olur anneme bir şey olmadan torun görmeyi nasip et diye rabbim hayırlara çıkarsın...
hadi bakalım hayırlısı... yola girmişsin yolun sonu da aydınlık olur inşallah... bende iğne istiyorum
Yok aşılamadan alışkınım ona:) benimki biraz olmayacak korkusu heralde Allah hayırlısını nasip eder inşallah senin durumun ne cnm ne zmn yaptırcksn
hıııııım anladıııım :) sana tavsiyem nolur olumsuz düşünme insanın psikolojisini altüst ediyor olucak de kalpten inan ben de geçen ay senin gibiydim olmadı olmucak derken hakkaten olumsuz oldu kötüyü çağıra çağıra dan diye çarptı suratıma bu defakine ama hiç öyle değilim hep olucak diyorum nasipse temmuz başı 2.ye başlıcam donmuşlarla :)
Sağolasın cnm Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah iğne mi oluyosun sende
yok canım ben tedaviye daha başlamadım önceden iğneden korkardım şimdi anne olabilme duygusuyla iğne delisi oldum
Haklısın cnm olumlu düşünmek lazım Allah inşallah gönlüne göre verir cnm tüm kalbimle söylüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?