Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben varım temmuzda dondurulmuş transferi inşallah
canım hoş geldin.. temmuz ayı ramazan ayı mübarek ay... temmuz ayı ve sonrasında umarım art arda güzel haberler veririz
canım hoş geldin.. temmuz ayı ramazan ayı mübarek ay... temmuz ayı ve sonrasında umarım art arda güzel haberler veririz
Hosgeldin cnm guzel haberletini yazarsin burdan umarim sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım benim açılışı yaparım da arkamdan sapır sapır dökülürsünüz hamiş hamiş zannedersem ilk adet olacak benim demi 1 temmuz olmadı 3 temmuz belli olmaz benimki de arada esneme payı bırakayım
ahh inşlh güzel haberler veririz ya benim spermlere bakan dr.um elimizdekilerle deneriz ama tutunması zor olur dedi bizde o yüzden riske atamamak adına beklemedeyiz her an güzel haber alırım diye bekliyoruz bizde ramazana başlamadan bi kere test vericez bakalım ne olacak galiba benimde ağustosa gidicek galiba....
bende folik asit kullanıyorum bana coraspin vermedi kan pıhtılaşması var erken kullanırsak aknın çok sulanır opuda kanaman olur dedi bana... evet dualarımız hepimiz için...seninde güzel haberlerini bekliyorum
bende 4 te 3 oranında çıktı kan pıhtılaşması hamiş olursam iğne kullanacağım ya bilmiyordum coraspinin bu yönde sıkıntı yaratabileceğini daha sık bu topiğe gireceğim
Ne guzel demis mevlana ya vuslatta yanicaz ya hasrretteSustum... Düşündüm...
Durgunlaştım...
En çok 'Hüzün'dü adım...
Ama; Elhamdülillah hiç Yalnız kalmadım...
Yöneldim, sesimi İşiten'e ve bir Ayet düştü
dilime...
Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz
ederim...
- Yusuf/86
Senin âşk-tan yana nasibin varsa ;
Dokunsan da yanacaksın , dokunmasan da..
İyi bil ki !
Bazıları "hasrette" yanar, bazıları da "vuslatta" !!..
'' Mevlana'
canım bende de cıktı pıhtılaşma ve 3 tüp bebekten sonra belli oldu .bakalım bundan sonra bizi neler bekliyecek görücezbende 4 te 3 oranında çıktı kan pıhtılaşması hamiş olursam iğne kullanacağım ya bilmiyordum coraspinin bu yönde sıkıntı yaratabileceğini daha sık bu topiğe gireceğim
hoşgeldin canım aramıza gazamız mübarek olsun:13::13::13::13::13: inşallah hepimiz böyle olalım
Ne guzel demis mevlana ya vuslatta yanicaz ya hasrrette
Bizlerde hasrette yaniyoruz ..rabbim kerimdir ....
Ne guzel demis mevlana ya vuslatta yanicaz ya hasrrette
Bizlerde hasrette yaniyoruz ..rabbim kerimdir ....
herkese gunaydin anne olma yolunda yeni bir gun daha basladi bizim icin.sonumuz hamis olsun hepimizin hayirlisiyla...
Merhaba arkadaşlar
Ben de bugün ignelerimi alma umuduyla gitmiştim. Ama estradiol degerim yüksek (93) çıktığı için tedaviye baslayamama riskim var
Aklıma takılan bir şey var; dun adet oldum ama sadece birkaç damla geldi. O yüzden degerim yüksek çıkmış olabilir mi?
Yarın tekrar test yaptiricam inşallah düşer de tedaviye baslayabilirim....