Bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi silik transferimin 7. Gunu bu beni yaniltiyor olabilirmi tecrubeli olan arkafaslarim acil cvp bekliyorum heycanliyimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamilesinnnn cnmm 50yi gecmisss hayrli olsunnn
ALLAH (c.c.) kuluna 3 şekilde cevap verir;
"Evet!" der istediğini verir..
"Hayır!" der daha iyisini verir..
"Bekle!" der en iyisini verir...
Allahım "Evet"de "Hayır"ını " "Bekliyoruz" Amin.. Hayırlı evlatlar nasip et..
sağol canım ya böyle sözler umut veriyor bana
Kizlarrr suan elim ayagim ttriyrrr agliyrummmm mutlulktannn tepindimmm kucuk kiz gibii yemin ederim sonrada allha sukrettimmmm ... hepinizi cok sewiyrun dualariniz kabul oldu.. birbirimizden dualarimizi esirgemeyelim..
Tsh:3.50den 2.00 ye dusmus
Prolaktinim: 26dan 18e dusmus..
Nuri beyi aradim doktorumu.. gelebilirsiniz dedi.. artik onumde engel kalmadi.. simdi adetimi bekliycemm
Kizlar valla boyle cikti
Bnce umutlan bn hep derim 50nin ustunu gordunmu tmmdir 2gun sonra tammm dirrr.. dinlen.. ilacra dewam et.. doktrunu ardinmi
canım ne güzel bir haber tedavinin sonucundada çocuklar gibi neşeli olursun
canım net olmak için kan testi yaptır bence ama silik cizgi cıktığına göre hamilesin tebrikler arkadaşım darısı biz bekleyenlere inşallah
Amin cnmm hepbirlikte insaalh..
aradım tatlım moral bozacak bir durum yok takip edeceğiz pazartesi tekrar test yapalım dedi ama işte ben rahatlaymıyorum
caniiiiiiimmmmm olleeeyyyy degerlerin düzelmiş cok sevindim coook bugun takip ettigim kadariyla sayfada guzel haberler var hepiniz icin bende cok mutluyum super enerji topladim sayenizde
Doktr ne derse o cnm neden.ole dedii biliyrmusun senn sanirim 12.gunun.. 12.gune gore biraz az geldi sanirim ama bnce senn bbste trafige takilmis.. geliyr geliyr insaalh.. eskiden 50nin uzerini gordukmu tmmdi. Ama biz tup bebk oldugu icin biraz endiseliyiz hep oyuzden.. cnmm morelini bozma.. bnce pamugun icinde.. ve pzarteside ceeeeee eee yapcak .. dinlenmeye caliss
senden her eve lazım çok teşekkürler inşaallah öyle olur inşaallah senin için de herşey çok güzel olur
Kizlarrr suan elim ayagim ttriyrrr agliyrummmm mutlulktannn tepindimmm kucuk kiz gibii yemin ederim sonrada allha sukrettimmmm ... hepinizi cok sewiyrun dualariniz kabul oldu.. birbirimizden dualarimizi esirgemeyelim..
Nuri beyi aradim doktorumu.. gelebilirsiniz dedi.. artik onumde engel kalmadi.. simdi adetimi bekliycemm
Hadi gözün aydin bak dedim sana güzel çıkacak, bu ay haşlayacaksın diye:) sikilmada adetin gecikmesin:)
Ewettt yaaa sen bni gorcektinnn nasil ttredimmm ya.. onca ayy bekledimm.bekledim.iste buzamnmiss artik bnde 4gun sonra addet olup basliycam ve ilk ve son olur..
İşte buuuu yupiiiiiiii çok sevindim bundan sonrasında da herşey o güzel gönlüne göre olur inşallah :)))))
Ben aradım nuri beyi sonucumu soylerim sende tedaviye baslarsin inşallah salı günü değerin salı günü artmış olurda baslagigin gün sana motivasyon olur
kuzuummmm coookkkk sevindim mmmmm sukurler olsun rabbime//// hadi bimillah artik biz seni takip edicezzzzz
Ewetttt yaaa insaalh aramizda 1ay olcak bnde gwbe kalirimmm insaalh cnmm yaa bn attltim sinavi simdi sira sende insaalh en buyuk sinav yarinn hberlerini bekliycem ama icim bir garip ya heyecanmi endisemi bilmiyrum birde ilk ya o igneleri ins yaparimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?