- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
bugün keçiboynuzuyla başlıyorum. hayırlısı bakalım...
Bende eczanede satilan keciboynuzu ozunden aldim her sabah 5 kasik yedirdim bakalim fayda etmismi gorucezz...
yesilinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hergün değişik olduğunu ilk kez duydum. ben bugün ikinciyi vurundum 200..
Günaydın kızlar
dün yumurtalarımı toplattım geldim bugün işimin başındayım biraz ağrım oldu yumurtalar alındıktan sonra ama ağrı kesicilerle kalktım hemen. 6 tane yumurta alındı bugün haber verilecekmiş bana embriyologlar tarafından. Cuma günü de transfer Allahım hepimizi bebeğine kavuştursun inşallah
Canimm bnmm seni anliyrummm bnmde arkadaslarim bnm ustume 1ciyi buyttuler 2ciyi dogruyorlar.. bole haberleri duyunca allhim hayrlisini ver diyrummm ins duzelicekkk iyi olll canimmmm uzulmeeee neden uzak olsunnn canmmm bnm sonucu alamafan karamsarlaga dusmee.. allha siginn icini daraltammaaaa dusunme.. olsada bizim olmasada unutma.. sen uzuldukce bizlerde uzuluyruz suanin tadini yasa.. hersey yerinde guzel..
Kesinlikle dogru secim cnm bnm esimede keci boynuzu kullniyr 3aydir.. birde folik asit veriyrum.b12 iyot ve folik var pekmezz yedirdim sonucu aldik hayrli olur insaalh bn bulamadim keci boynuzu hasat zamani degil dediler.. sen nerden buldun nerelerde sorduk yok yok yok..
Bilmemki ilk tedavimdede oyle yapmistik. Bi kartusta 300 yazsada 425 varmis bizde onu ikiye bolduk iste:))
yesilinci
vardır bi bildikleri. benim cuma günü ilk kontrolüm belki bana da bi ayar çekerler:)
Bende eczanede satilan keciboynuzu ozunden aldim her sabah 5 kasik yedirdim bakalim fayda etmismi gorucezz...
yesilinci
inşallah etmiştir. allahım hayırlısını versin.
Belkide bu sekilde gecen 13 yumurtam gelismisti. Simdi ne olacak bilmiyorum foktorum 20 civari dedi ama kesin sayi opu da belli oluyo. Benimde yarin sabah kontrolum var opu tarihim yarin belli olur heralde bir haftadir kullaniyorum igneleri
yesilinci
hadi hayırlısı bakalım. 13 yumurta çok iyi bence. peki kaç tanesi döllenmişti?
hadi hayırlısı bakalım. 13 yumurta çok iyi bence. peki kaç tanesi döllenmişti?
Senin ilk tedavinmi bu?
yesilinci
Hii siz uzulmeyiiin sizleri etkilemek istemem. Bni en iyi anlicak sizlersiniz. Icimi dokunce rahatladim zaten. Icimde tutunca daha kotu oluyodu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keçiboynuzu geçen seneden kaldı:) bi ara kullandıydık sonra eşime yine "gereksiz " geldi bıraktıydık. ama az. bitince ben de alıcaktım bak şimdi bulamazsam diye düşünmeye başladım.
2 tanesi bos cikti. 11 taneninde 9u dollenmisti
yesilinci
Himmm innmazsin blki heryere sordukk hic bir aktarda yokkkkk yokkk. Hasat zamani degil 1 2ay bekleyin.diyrlar.. bnde orjinal keci boynuzu pekmezi aldimmm ssnde alll onu kulln bulmazsann tammi ,. Sabh aksam 1ttli kasigi attr agzina iyi olcak insaalhh..
Tbikide olee canim bnmmm iyi yapiyrsunnn dertler konusultukca azalir.. rahatla cnmmm hehh iyi ol canimmmm masaallh...
Canim benim isyan etmiyorum ama cok uzuluyorum bole icim daraliyo. icim bombos guzel bi haberle dolmayi bekliyo. Hic aklim almiyo gebe olabilecegimi. Ucsuz bucaksiz sonu olmayan bi hayal gibi. Hic heycanlanmiyorum mesela. Cunku anne olabilecigim gercegi bana uzak hani cennetin varligini bilirsin de nasil bisey oldugunu tahmin edemezsin ya heh oyle bisey iste icimdeki.Onlar benim ustume 3.leri doguruyo dusunebiliyo musun. 3yilda 3cocuk:) (rabbim onlara bagislasin hayirli evlatlar olsunlar). Rabbimden hep sabrini istedim. Hep sabrettim bebislerini hic kiskanmadan sevdim sahiplendim. Bu noktaya gelebilecegimi hic dusunmemistim. Bilmiyorum beni boyle yapan belkide gebelik hormonlaridir. Cunku suanki ben ben deilim. Yasadiklarimin patlamasi sanirsam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.