- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
Canım inşallahhhhhhhhhh yarın öğreneceğim hayırlısıyla ......
Hadi insallah mujdeli haberler verirsin bize tatlimmm:)
yesilinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallahhhhhhhhhh yarın öğreneceğim hayırlısıyla ......
Yok moralini bozmuyorum ilkin günahı olmaz dedik ya:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok haftaya salı aman uzmedim çok kendimi valla
Yok haftaya salı aman uzmedim çok kendimi valla
Üzme tabii yüzün gülsün :) bunlar hep etkiliyo işte moralini yüksek tut bedeninden uzaklaş azıcık başka şeylere odaklan rahat ol bunları kendi kendime de söylüyorum :) miniklerimiz bizimle diye düşün okşa sev hissetsinler seni bu arada çoğul kullandım hep bana 2 transfer edildi de :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende istiyrunmmm eyyy tanrim bana 3taneee 3te yetmez 5tane 5te yetmez 7tane ver ver ver verrrrrr verrrrr allhimmmm verrrrrrr. :)))))))))
Canimm bnmmm bebgin.sanirimm trafige takilmiss uzulme geliyrrrr 2gunde bir 2kata cikacak.. bugun 11.gun.. 13.gun tekkrr uaptr bizimde icimize su serp.. allh yar ve uardimcin olsunnn
Bismillahi rahmanirahim.. bole durumlarda hemnn rabbenayi oku cnm bnm biliyrum baskalarindan aldigin gebelikler.. seni aslinda daha cok heyecanlndirdigi icin bu durumaa sende diyraunki kndince nedenn bnmde olmuyr diye uzuluyrsun gecmise bkma birakk buda bizim kaderimiz cnm bnmmm bi sana herzamn destekciyiz olsada bizim oasada bizim.. guzel dusun seni anliyrum bnde hep gebelik hberi aldigimda allhim hic adil degil diyip bnm bebklik kundagima sarilip aglardim isyanlar ederdim ama umutt iste.. can cikmadigi muddetce o hep icinde olcak.. bakk unutmaaa allhhh kismet etmeyecegi seyu hayal ettiemezmis.. hayallerimiz yavrularmizla... olcak yada olmayacak.. bu dunya yalann dunya oteki burda olmasa oteki dunyada nasip olsun..
Sağol canım inşallah... bu 2. Denemem 6.gun blast embriyoydu donmuş ve 2tane trasfer edilmişti :)
Kiyammmm canimaaa.bnmmm amanda.amann bugun kasindin kasintin gwctimi bebkimm yapma birdaha sabir bukadar geldik 3guncuk kaldi bak bnde nezamn olcagimi ogrenvem kac gundur duydunmu azimdannn ne olursa olsun... allhhhh istesinnolursa olur.. hic umrumda degil artik..
Üzme tabii yüzün gülsün :) bunlar hep etkiliyo işte moralini yüksek tut bedeninden uzaklaş azıcık başka şeylere odaklan rahat ol bunları kendi kendime de söylüyorum :) miniklerimiz bizimle diye düşün okşa sev hissetsinler seni bu arada çoğul kullandım hep bana 2 transfer edildi de :))
kızlaaar 10.gün 170.5 olan değerim bgn yani 12. gün 448.7 olduuuuu ikiz olma ihtimali de varmııış :119::119::119::119:
Cok stres ysptim galiba tama simdi kalkiyorummmm guzel bi yemek yiyorum evimi topluyorum... kendime geliyorummmmm... yumoslarupima iyi bakmam lazim dimi:)) bakk kendime geldim bile:))
yesilinci
Merhaba ben kullaniyorum. Bigun 225 bigun 200...
yesilinci
İlahi :) Allah gönlüne göre versin
bugün de beni güldürdün ya allah da seni güldürsün inş
kesinlikle dene canim faydasni gorenler cok benm esim keci boynuznda cerez gibi yedi sperm ne kadr kuvvetli ve kaliteli olursa okadarda kaliteli embriyo olur :) tarcnda cok faydaliyms sütlu tatlilarn ustue dok dok yedir.
Canim benim isyan etmiyorum ama cok uzuluyorum bole icim daraliyo. icim bombos guzel bi haberle dolmayi bekliyo. Hic aklim almiyo gebe olabilecegimi. Ucsuz bucaksiz sonu olmayan bi hayal gibi. Hic heycanlanmiyorum mesela. Cunku anne olabilecigim gercegi bana uzak hani cennetin varligini bilirsin de nasil bisey oldugunu tahmin edemezsin ya heh oyle bisey iste icimdeki.Onlar benim ustume 3.leri doguruyo dusunebiliyo musun. 3yilda 3cocuk:) (rabbim onlara bagislasin hayirli evlatlar olsunlar). Rabbimden hep sabrini istedim. Hep sabrettim bebislerini hic kiskanmadan sevdim sahiplendim. Bu noktaya gelebilecegimi hic dusunmemistim. Bilmiyorum beni boyle yapan belkide gebelik hormonlaridir. Cunku suanki ben ben deilim. Yasadiklarimin patlamasi sanirsam
Ya senle biz birmiyiz sen topigin Güzin ablasının:) bana gelince pozitif olsun isterim ama negatif gerçeğini hep aklımda tutmam daha kolay toparlanması sağlayacak, eşini üzmek istemiyorum, ne kadar az Ağlarsam o kadar erken bir sonraki tedaviye baslayabilirim
Kız yeşilinci noluyo sana kendine gel hepimize yetişiyosun sen kendini bırakırsan biz ne olcaz bak güzel haberler geliyo mutlu oluyoruz Sende keyfine bak bırakma kendini ilaçlar dengemizi bozuyo biraz ama olacak o kadar Kaş bıyık aldır saç baş yaptır ağdanı yap bi sirkelen yenilen çok öptüm Allah a emanet ol