Canimmm insallah bi umut vardir. Bende 9. Gunumde yaptirmistim ve negatifti... doktorum sonucun 10 civari olmasi gerrkliydi demisti. Benimki yukselmedi ama insallah seninki yukselir
yesilinci
Bende bugün idrar testi yaptım, sonuç igrecti söylemek bile istemiyorum yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umut yok yani dimi2 gün daha kendimi heveslendirip,yıkılmak istemiyorum
benimkide öyle olacak sanırım.senin transferin kaçıncı gün yapılmıştı canım
ama bu haber cook guzel bir haber caniiim hayirli ugurlu olsun saglicakla kucagina al insallah
Canim idrar testi icim erken degil mi hem bildigim kadariyla az da kaldi senin test gunune ben ne yapayim beklemeye yeni basladigecer mi bugunler
Kan testine kaç gün kaldı ??idrar bende yaptım hala atamadım üzerimden tüm enerjim gitti idar yüzünden üzülme diyeceğim ama üzülüyor insan((
Benim 3. Gun transferiydi. Ama allahtan umut kesilmez sonucta asil test gunu 3 gun sonra. Belki yarin yukselmeye baslar...
yesilinci
:) gözün aydın olsun çok sevindirici haber bu inş herşey yolunda gider kaç emb trans edilmişti kaçıncı gün embr son sorum da kaçıncı denemen :) cvlarsan sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dimi ama ben de çok mutlu oldum korkuyodum ya artmazsa diye çok şükür... darısı sana inşallah
Tatlim duvara centik at sen :)) gececek gececek hemde hic anlamayacaksin insallah bi bakmissin hamilesiinnnn:)
yesilinci
canım kan testi yaptırdım zaten 1.20 çıktı
Sen niye yapıyosun ki idrar testi moralini bozuyosın yok yere canım çok erken yapmışsın sabret haftasonuna kadar ama
Bu gerilmeyi ben daha önce hiiiççç yapmıyordum şimdi bana kalırsa sakıncalı ya her sabah yapıyorum((sebebi ne acaba???
Ohh ne güzel işte sana böyle bomba gibi olmak yakışır takipçinim herkese o kadr sabırla sevecenlikle cevaplar veriyosun ki neşe katıyosun foruma gerçekten sen ii ol hepimiz ii olalım emi
Idrar testi demeyin bana((((
İvitttttt bügünlük idare edeceğiz seni artık alışkın değiliz çünkü ,takip ettiğim kadarıyla pozitif enerji saçıyorsun sen ,bugün böyle olsun bakalım yarına enerji topla canımmmmm
Bende öyle dua ediyorum hayırlı evlat olsun diye allahım dualarımızı duysun inşallah,,,,,,bugün ikiz gebelik haberi hiç sorma acayip sevindim darısı başımıza hemide 2tane :)))))))olsunnnnnn
bir arkadşımız daha vardı bugün kan testi yaptıracaktı onun haberini bekliyorum daha yazmadı inşallah hamileyim diye yazarrrrr
Cuma günü transferim olacak. Umarım sizlere güzel haberlerle dönerim teşekkürler
Ama sen boyle yaparsan olmazki morali hep yüksek tutcaz benim cevremdede cok can sıkan konustugunu bilmez ve laf sokan insanlar esimle tedaviye baslamadan konustuk ve bu insanlari tedavimiz sonuçlanana kadar onlarla görüşmemeye karar verdik su anda da oyle yapıyoruz kimsede bilmiyor tedavimizi onun icin cok rahatiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?