Persembe gidicem. Ama ben kendimi cok kotu hissediyorum midem bulaniyo basim agriyo... gecen seferde boylemiydim hatirlamiyorum hicsen nasildin igne asamasinda
yesilinci
Cnm basinin agrimasi normaldir cunku en inemli hormon basta.. yumurtalrini buytmek icin baski var cunku oda bas agrisi lh ye baski yapabilir.. nezamn opu var cnm
Ctesi yada ptesi. Ama oda ayri bi dert benim gecen sefer cok zor gecmisti. Yogun kanamam oldu tekrar uyuttular beni felan ooooooffffff korkuyorum valla
yesilinci
Aaaaaaaaaa nedenmis neolduki.. yok cnm busefer olmaz ins demkki cok yumurtan oldu sanirim dewmli sok cikar sok cikar ben bile.normal yumurtladigimda hemn kanla birlikte servikal mukus gelir derim hah yumurtladimm ondan basim agrr
Inssllah olmaz bu kezsgri kesici icsem bi sakincasi olmaz heralde dimi?
yesilinci
Yok masanın üzerindeydi, ben görünce hamileymis dedim evet bugün öğrendi çok sevindi dedi, dedim sevinir tabi, ben Dr dedim ki bana ayin 12 sinde ulasamaxsaniz bilinki negatif ve ben dağılmış durumdayımne zaman toparlanirsam o zaman gwlirim beni aglarken gornenizi istemem dedim, yapma boyle gebe kalacaksın sen diyo:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok cnm bn agri kesiciye karsiyim ya icme bnce.. kafana buz koy aninda geciyr..
Kızlar tam bir hafta önce transferim olmuştu. Bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Bi belirti olabilir mi bu ??
Ya deli olcamdur bira buz koyim. Diyorum ben topik acalim sana her eve lazimsin kuzum sen
yesilinci
kızlaaaaaaaaaaar yarın test günüm çok heyecanlıyım lütfen dua edin benim için
Kacinci gun cnm bnm kan testimiii dularimiz sennle hadi bizi sewindirr insaalh.. allhim yar ve yardimcin olsunn
Sen cok karamsarsin farkindayim ama biz senden cokkk umutluyuz insallah onumuzdeki hafta kizlaarrrr hamileyimmmm diyeceksin. Inaniyorum ben buna:)
yesilinci
kızlarrrrr bugün 9.günüm duramadım sabah ilk idrarımla test yaptım ikinci çizgi pembeye yakın çıktı eşimle uçtuk gittik kan testi yaptıralım diye amma ne zormuş beklemesi sonuç mu 108,3 :)))))))))))))) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Hadi yaaa masaalh cnmm bnmm sen girdin o cikti demkki ne guzll insaalh bizlerde oralarda baktrmaya gideriz.. uzulme cnm bnm allhin izni ile hayrlisi olcak her seerde bir hayr vardir.. bizlerde aliriz sonuclarimizi sen yolun sonuna yaklasiyrsun bn faha yolun basinda.. guzl olcak..
transfer günü hariç 11.gün kan testi canım inşaallah güzel bir haber alırım ve sizlerle paylaşırım
Persembe gidicem. Ama ben kendimi cok kotu hissediyorum midem bulaniyo basim agriyo... gecen seferde boylemiydim hatirlamiyorum hicsen nasildin igne asamasinda
yesilinci
inaanılmaz sevindim tebrik ediyorum allah daim etsin inş darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?