- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
millet vitrinde kristallerini sergiler biz tüp bebek ilaçlarını sergiliyoruz :) benimkiler de orada :)
canım hayırlı olsun :) kat kat rtsın değerin inşallahhhhhhh :)
canım inşallah ağustosta sıkı sıkı tututnur bebşlerin sana ve seni 9 ay bırakmazlar inşallahhhhhhh :)
Evet söylemiş olması güzel bunu sana yazdimki hani tansel beyde derlerse rahat olabilirsiniz oda iyi halden anlayan bi Dr. Uyumaya çalışayım amaolmayacak biliyorum, iyi geceler sana, bi aksilik olmazsa yarin yazicam sana olan biten herşeyi, daha dogrusu bugun :) iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de aynısını düşünüyorum ben 3 gebelik yaşadım ama düşük sebepte bulamadılar bende yaşım gecıyor yıne aynı seyı yaşamak ıstemıyorum kendılığımden ahmıle kalmayı beklemek ıstemedım tüpe karar verdım yaş 38 e yaklaşınca bende ist tüp bebek aret kamara gidiyorum hiç düşünmediğim bır yerdı doktorum tavsıye ettı arkadaşı
Evet canim ilk uc gun cok yogun bir gaz oldu simdi arada... bombalamaya devam :))))))
Selam arkadaslar
ben ikinci tedavime basliyacam yani birincide diye bilirim cunku birinci iptal oldu .. ilk tedavimde puregon uygalamistim simdi menupur kullanacam cok karisik geldi dozunu kendin karistiracaksin filan bana tarif edecek biiri var mi .. kolay mi uygulamasi?
Valla aynen oyleyim)))karnnimm gurul gurul durmadan eee haliyle ayaga kalkar kalkmaz da pit pit pit yaniii ))
şimdi başkasına mı gidiyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım başladın mı? Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bazilarinin 11. Gunde bile cikmiyo idrarda onun icin stres yapma sakin...kan testini bekleBugun 9.gunum az once kalktım idrar testi yaptim ikinci cizgi hiccc cikmadi. Silik olsa umut var ama o bile cikmadi( beklemeye devam
Valla aynen oyleyim)))karnnimm gurul gurul durmadan eee haliyle ayaga kalkar kalkmaz da pit pit pit yaniii ))
ben de aynısını düşünüyorum ben 3 gebelik yaşadım ama düşük sebepte bulamadılar bende yaşım gecıyor yıne aynı seyı yaşamak ıstemıyorum kendılığımden ahmıle kalmayı beklemek ıstemedım tüpe karar verdım yaş 38 e yaklaşınca bende ist tüp bebek aret kamara gidiyorum hiç düşünmediğim bır yerdı doktorum tavsıye ettı arkadaşı
Hahahahahahha ayyy
Kizlar ben sabah 7 de kalktim testi yaptim cikmadi bisey 10 dk sonra geri yattim simdi uyandim teste baktim 2.cizgi silik kaç dakika sonra cikti bilmiyorum. Bugun 9.gunum hamile olanlar silik cizginiz kac dakika sonra cikmisti
Tmm cnm bnm dualar oku sagina dogru yt uyu bnde bekliycem ins.. bilgi verdigin icinde sagolsin bn bilimiyrdum tansel beyi :. Iyigeceler cnm ..
Ben başlamadım daha canım Ekim'de belki. Hayırlısı olsun inşallah bu sefer olsun Rabbim kolaylık versin canım.Evet basladim Canim carsamba gunu igniye basliyacam hayirlisi .. Sen ne yaptin Canim benim ?
cnm bu bile bir umut bence hatta ciddi ciddi hamile olabilirsin, bence hemen git bir kan testi yaptır, içini rahatlat, 9. gün kanda değer düşük de olsa çıkar bence, çok sevindim senin adına, umarım hayırlı haberler verirsin.Kizlar ben sabah 7 de kalktim testi yaptim cikmadi bisey 10 dk sonra geri yattim simdi uyandim teste baktim 2.cizgi silik kaç dakika sonra cikti bilmiyorum. Bugun 9.gunum hamile olanlar silik cizginiz kac dakika sonra cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?