ben de varım şuan sadece 4 yumurtam oluştu 2 si hemen büyümüş 2 si orta derecede doktorum büyük olanlar boş çıkabilir hemen büyümesi normal değil dedi. diğer 2 si ne bakıcaz artık dedi 2 yumurta çok mu az sizce? bugün gece orgalutran iğnemi başlıycam ayrıca puregona devam ediyorum. cuma günü tekrar kontrolüm var sonra durumlar tahliller doktorun istediği gibiyse yumurta toplama olucak sanırım bu tüp bebek ikinci denemem olucak ilkinde 2 yumurtam vardı onlar boş çıkmıştı yumurta toplanamadan tüp bebek tedavim yarım kaldı. hayal kırıklığı yaşadım bu seferde böyle olmasını istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak çok kötü oluyor. benim sorunum yumurtalık rezerv azlığı benim durumumda olanlar var mı bana da bişeyler yazın doktorum pek de umutlu konuşmuyor canım sıkılıyor her şeye hazırlıkı olun diyor. gelişmeleri sizinle paylaşırım. bu arada yaşım daha 25 ama yumurtalarım hiç iyi değil böyle olmasının nedeni de 3 kere kist ameliyatı geçirdiğim için yumurtalık rezervim azalmış durumda
Slm)Canım benim Dr'umun söylediği kesinlikle ameliyat olmamam yönündeydi.Eğer ameliyat olursam menapoza girme ihtimalim çok fazlaymış.Kistim çok büyük değil 4 cm falan ama sol yumurtalığıma feci yapışıkmış.Dr'umun önerdiği tedavi 2-3 aylık geçici menapoz tedavisi.Kanla beslenmeyen kistin küçülmesini sağlayacak . İlk önce yumurtarımı topladı ve dondurdu.Şimdi ilk adetimle beraber kistimi tedavi edicek sonrada transferimi yapacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladm cnm cok gecmis olsun..umarm hersey yoluna girer..peki bisey daha sorucam cnm.bu yapisikligi anlamak icin test yaptilarmi yoksa muayne esnasinda soleyebiliyolarmi bunu??brnm daha yeni basima geldi bu kisto yusden arastrmadaym
Çok geçmiş olsun canım.Sana herhangi bir tedavi planı söylediler mi ???bu arada benimkini Muayene esnasında anladı canım.
Canm bana soledikleri sey ya ameliyat ya tup..baska olmazms yani cok dusukmus ihtimal.3 cm lere bile ameliyat deniolar.bebim 2 cm.ole yapisiklk filanda yok.bugun yine gtmm paranz varsa tup bebel yaptrn diyolar.ama ben 3 ay beklim diorm hsg yeni cekildi belki bi umut iste yarari olur belki diye 3 ay beklicem sonra tup bebek..
hiç strese girme daha çok gecikmesin
Transderin 6.gunu beklemek zor arkadaşlar! Transferi olup bekleyenler ne durumdasinizzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bana da söylenen doğal olarak hamile kalamayacağım yönünde😔😔😔zaten yıllardır uğraşıyoruz meğerse sebebi buymuş..Bende artık pes etmiştim bizde sebebi bilinmeyen bişeyler var deyip duruyordum😔😔😔aslında Ben de bunu tesadüf olarak öğrendim.Çünkü gittiğim jinekolog (ki kendisini insan olarak çok severim)bunu normal miyom olarak gördü.5 tane miyomun var dedi😳😳😳Ben de Miyom ameliyatı olmama gerek var mı yok mu diye şimdi tedavi gördüğüm Dr'a bi danışayım dedim.ilk muayenede bana onun miyom değil kist olduğunu ve yapışık olduğunu ve ayrıca rezervlerimin az olduğunu eğer ameliyat olursam direkt menapoza gireceğimi söyledi😁😁😁çünkü kisti kazırken rezervlerede zarar gelirmiş❗️❗️❗️
Valla ben de herşeyi yaşayarak öğreniyorum.İlk duyduğumda çok üzülmüştüm.Belki erken farkedilseydi ki biraz benim de ihmalim var bu durumlara gelmezdi❗️❗️❗️Ama her şeyde bir hayır vardır diyorum.Kendimi Dr'a teslim ettim.
Cnm benm cok cok sifa versin allah insallah tedavilern iyi sonuc verir ve anne olursun..kadin olmak cok zor gercekten..allah daha buyuk dertler vermesin..bende zarar gormemek icin ameliyat dusunmuyorum..
Su gibi geçsin, meleğin gelsin
Aminn canimmm sanada kolaylik diliyorum. Sonundada bebek diliyorum
mübarek kadir gecesi yüzü suyu hürmetine el açıp ettiğimiz tüm dualarımızım kabul olmasını dilerim inşallah bu sene hayırlı haberleri alırız kucağımıza alırız bebeklerimizi dualarınızda bana da yer verinnnnn
canim senle ayni gunlerimiz bende 6. gundeyim. sabah 10:00 da kalkip crinone jeli kullaniyirum 5 dk yatip ignemi alip agir agir saglik ocagna gidiyirum. yurumek iyiymis ya jelden sonra yurumek evde turlamak sıkıcı geldi cunku :) geldikten sonra uykum acilmis oluo oyle uzaniyirum. gunluk okumam gereken KURAN-İ KERİM'im var. (bebek icin baslamistimTransderin 6.gunu beklemek zor arkadaşlar! Transferi olup bekleyenler ne durumdasinizzz
Cnm bende 23 yaşıındayım 10 gün gonalf 225 doz kullandım yumurtalar büyümedi bilr snra ben incir içine ceviz koydum günde 4-5 adet yedim dr bide menegon verdi bidaha gittim büyümüş yumurtalar 5-6 beklerken 14 yum toplandı 8i döllndi beni bekliyolar hiç ümidini kaybetme nasipse her türlü olur ...
canim senle ayni gunlerimiz bende 6. gundeyim. sabah 10:00 da kalkip crinone jeli kullaniyirum 5 dk yatip ignemi alip agir agir saglik ocagna gidiyirum. yurumek iyiymis ya jelden sonra yurumek evde turlamak sıkıcı geldi cunku :) geldikten sonra uykum acilmis oluo oyle uzaniyirum. gunluk okumam gereken KURAN-İ KERİM'im var. (bebek icin baslamistim) annem geldi memleketten o her isi yapio saolsun. aksam ustu bazen uyuyakaliorum yada sahura dogru iyice uyku basiyo :) bu arada hic bi sıkıntım ve belirtim yok ;( hatta bugun adet gunum iki gundur adet olcakmisim gibi hafiften uzaktan uzaktan sancim var gibi. bide bugun yaramazlik yaptim saglik ocagindan donerken idrar testi aldim (cok erken ve sacma biliorum ama yaptim :) ) annem uyuyodu guzlice yaptim ve negatif tabikide. annemde esimde cok kizar bilseler ama yaaa napiiim cok sabirsizlaniom :)) eee nix sende boyle detayli anlat bakalim neler yapiosun
???