Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlı olsun. Ben hala olamadım:18:
Arkadaslar benim sonucum negatif cikti 0,2
Kızlar negatif çıktı. Sizler olumlu sonuç alırsınız inşallah
13 yumurta toplanmis 9 yumurta olgunmus 5 i dollenmis. 1 adet kompact embriyo (3.gun 8 hucreden bi sonraki 5 gun embriyosundan bi onceki evreymis) 1 adet kompact embriyomu aldim geldim yatıyorum. Ilk Catalca öylece 20-30 dk yattim. Sonra tuvalete gttm birazda yatakta yattim. Simdi evdeyim hakkimizda hayırlısı. Bundan sonrasi allahin takdiri.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dun 17 yumurta toplanmisti bgn aradilar 10 tanesi olgunmus 10uda dollenmis fakat 8i hayattaymispersembe gun 14.30 transferr inss herseyyy yolunda giderrrr)
Dun 17 yumurta toplanmisti bgn aradilar 10 tanesi olgunmus 10uda dollenmis fakat 8i hayattaymispersembe gun 14.30 transferr inss herseyyy yolunda giderrrr)
Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta pazartesi adetin 3.günüydü gonal f ile menagon başladık cuma doktor çağırdı gittim 6 7 tane yumurta hücresi var dedi.cumartesi pazar oruçluydum(Bir zararı oldu mu olur mu bilmiyorum) dün tekrar gittim bikaç tanesi küçük kalmış dedi iiğnelerin yanına bi iğne daha ekledi.Cuma kan tahlili yapılmışştı.Estradiol değerim cuma 280 lerdeydi bugün tekrar istediler 980 e çıkmış bu değer Lh 1,65 ti 0,60 a inmiş bunlar ne demek akşamüstü gidicem ama içim içimi yiyor.ben bu forumda doktorun cevabından daha çok tatmin oluyorum,bana bir şey deyin bakalım kızçeler :26:
Canım benimkiler donduruldu😜😜😜şimdi ilk adet döneminde çikolata kmıştım için tedavi olucam.inşallah birkaç ay içinde transferim olucak😃😃😃
Mrb cnm kist icin tedavi seklin nedir acaba?? Ameliyatmi bide kac cm?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.