- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
merhaba kızlar....biz 3 kişi sadece pasta kesecez :) kimseyi çağırmayı planlamıyorum oğluşta papyonlu bir kıyafet giyer olur biter.....
çok komik ya muhammed artık sürünmüyor emekliyor adam yürüyeceğimne emeklemeyi öğrendi her yerden sıralıyor ama tek başına durmaya korkuyor bizden bu kadar....
çok komik ya muhammed artık sürünmüyor emekliyor adam yürüyeceğimne emeklemeyi öğrendi her yerden sıralıyor ama tek başına durmaya korkuyor bizden bu kadar....
canım beşikte yada mama sandalyesindeyse gel dediğim an kollarını acar sanırım 7. aydan beri yapıyor ama yerde oyun oynuyorsa beni sallamaz yani kafasına göre takılır....not defterime hep not ederim ben bunlarıKızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuzparti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı
ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten
![]()
arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayında siz kollarınızı açtığınızda kucağınıza uzanmaya başladı. benimki yapmıyor açıkçası daha