2014 Şubat Anneleri

saol canım...bilmem ki dün pilav yedim sadece azcık.baska bişi yemedim.ama karnım cok sertleşti dünden beri....pozisyonuyla da alakalı olabilir dediğin gibi:31:

çok şekermiş yawwww:69: fiyatı da iyi geldi bana canım:31:

elektronik sigara mı :53: o da ne yaw.ilk kez duydum :1:

sigara bu elektroniği gerçeği farketmez....söle içmesin yanında..:19::20:.sonuçta kokusu var diyosun.rahatsız ediyosa söyle balım:34:

sağol jackim, fiyat olarak 1 tl lik düşünüyorduk zaten, 2.5 tl'ye de var ama bütçe kısıtlı.
işte yavaş yavaş bir şeylere heves geldi bakalım normale döndüm, haftasonu da annemle alışverişe çıkıcaz kısmetse, çok heyecanlıyım:))

kızlar bir fikrinizi alayım istiyorum, dün k.v. eminönünde baktığı bebek şekeri resimlerini göndermiş aslında pek beğenmedim ama içlerinden en çok bu eklediğim eşimle bana sevimli geldi. arkası mıknatıslı magnet . fiyatı 1 tl. sizce nasıl, çok mu basit?

Eki Görüntüle 867136 Eki Görüntüle 867136

Bence de çok tatlı bu canım ve fiyatı da inanılmaz uygun. Ben ankara da bu fiyatlara bulamadığım için kendim yapacağım. Ama bu örgüler çok hoşuma gitmişti internette görünce.

sağol jackim, fiyat olarak 1 tl lik düşünüyorduk zaten, 2.5 tl'ye de var ama bütçe kısıtlı.
işte yavaş yavaş bir şeylere heves geldi bakalım normale döndüm, haftasonu da annemle alışverişe çıkıcaz kısmetse, çok heyecanlıyım:))

oyy ne heyecanlı dimi lipim....bende netten fiyat aldımm..tanesi 5 tl dediler,3 tl dediler.tmm keçe zahmetli bişi ama altın da değil ki bu yani:53:

40-50 tane düşünüyorum ben 200 den asagı tutmuyodu düşün....eşim çıldırdı haklı olarak...:52:

neyse ki burdan bi arkadaşım keçe işi yapıyo.o yapacak uygun bi fiyata:34:

kapı süsünü kendim yapmayı düşünüyorum ama keçeden:34:

kızzz limonummm yarın annem gelecek bana.asure yapacak...bir de ofisin bulunduğu apartmandaki ablalar....sen de gelsene bana:34:

canımmm kk dan bi arkadaşım uygun bi fiyata yapacak o gösterdiğim güneşi:34:

dün deneme yaptı hatta.basladı yani.....üzerinde çalışıyoruz şimdilik...:1:

bak bu kuzum:34:
Eki Görüntüle 867158

sarılı olanı yapacak...arkasına da mıknatıs yapıstırcak.dolaba asmak için...o göndersin belki bende tülün içine koyabilirim dağıtırken....isim etiketi de düşünüyorum ama hangi siteden yaptırsam bilemedim.hoşgeldin güneş gibi:26:

canım çok güzel bişi olacak ne kadara yapacak arkadaş
isim etiketine gelince onu kendin bile yapabilirsin şirketin çalıştığı bir matbaa falan yokmu ben de sipariş ederken onude eklicektim tarih ve isim belli olmadığı vazgeçtim matbbaa ile konuştum ben hazırlıcam göndercem vordde onlarda ince kartona basıp kesip verecekler bana
o kadarcık nazım geçiyor adamlara :1:
sende böyle yapabilirsin

elektronik sigaranında kapalı alanlarda içimi sağlık bakanlığınca yasaklandı canımm,aklı sıra uyanıklık yapıyooo çakaalll:36:
bu arada magnet bence de çok tatlı ve ekonomik

tam çakal yaw, burada var ya marifetlerini anlatsam bayılırsınız gülmekten...zaten biz diğer ark. larla bazen aklımıza bir olayı geldikçe krize giriyoruz.
tamam şimdi öğrendim artık ofiste içmeye kalkarsa "yassah hemşerim!" diyecem.
magnet de içime sindi şimdi canım, tam bizim kuzunun hırkalarına benziyor zaten:))

daha iyileri sizlere olsun inşallah...

benim kv. de de renkli t-shirtleri ve kazakları hep 0 derecede yıkarmış, duyunca çok acayip gelmişti, yani soğuk suda yıkıyormuş gibi bir şey:)
halbuki ben o tip şeyleri 30 derecede yıkardım. beyazları ayrı, açık renklileri ayrı, siyah-koyu renkleri ayrı yıkıyorum. ama tabii ki beyaz olan her şey ilk alındığı gün gibi olmuyor canım,rengi ister istemez grileşiyor.benim eşimin atletleri de öyle karbeyaz değil yani:)
bir de gömlek sadece 1 gün giyilmeli ve yıkanmalıymış, yoksa lekesi çıkmazmış, yahu haftada 5 gün var, ben 5 tane gömleği nasıl ütüleyeyim her hafta, kendim en az 2 gün giyerim mesela. ben de eşime en az 2 gün giymesini daha sonra kirli sepetine atmasını söyledim, şimdi öyle yapıyor sağolsun<:)

lipim benm eşim hergün değişiriyordu en son yeterrrrr diye patlayınca 2 günde bir değiştiriyor artık çok şükür. ben hafta sonları bütün ütü işini birkerede yapıyorum 1-2 hafta rahat ediyorum....evet ya gömleklerdeki lekeler nasıl çıkacak anlamadım tam yaka kısmımda oluyo elimde çitilesem geçermi ki acaba:26:

kızzz limonummm yarın annem gelecek bana.asure yapacak...bir de ofisin bulunduğu apartmandaki ablalar....sen de gelsene bana:34:

canımmm kk dan bi arkadaşım uygun bi fiyata yapacak o gösterdiğim güneşi:34:

dün deneme yaptı hatta.basladı yani.....üzerinde çalışıyoruz şimdilik...:1:

bak bu kuzum:34:
Eki Görüntüle 867158

sarılı olanı yapacak...arkasına da mıknatıs yapıstırcak.dolaba asmak için...o göndersin belki bende tülün içine koyabilirim dağıtırken....isim etiketi de düşünüyorum ama hangi siteden yaptırsam bilemedim.hoşgeldin güneş gibi:26:

Yavrum isim etiketlerini kendin yapabilirsin. Yada ne yazdırmak istediğini söyle bana ben sana hazırlarım. Bi yerden renkli çıktı alır zımbalarsın? :54:

canım çok güzel bişi olacak ne kadara yapacak arkadaş
isim etiketine gelince onu kendin bile yapabilirsin şirketin çalıştığı bir matbaa falan yokmu ben de sipariş ederken onude eklicektim tarih ve isim belli olmadığı vazgeçtim matbbaa ile konuştum ben hazırlıcam göndercem vordde onlarda ince kartona basıp kesip verecekler bana
o kadarcık nazım geçiyor adamlara :1:
sende böyle yapabilirsin

1.5 diye konuşmuştuk en son canım:34: 40 tane yaptırcam ben.cok kimsem yok verecek zaten...:31:

aslında şirketin calıstıgı ozalitçi var ama merkezde baya uzak.patrona diyiverem de sorsun bi yaw :1::1:

Yavrum isim etiketlerini kendin yapabilirsin. Yada ne yazdırmak istediğini söyle bana ben sana hazırlarım. Bi yerden renkli çıktı alır zımbalarsın? :54:

aslında kendim yapabilirim dediğiniz gibi ya.renkli cıktı alan yazıcımız da var....beceremezsem burdan da bulamazsam yardımını isterim baharımmm,güneşimm:34::16:

oyy ne heyecanlı dimi lipim....bende netten fiyat aldımm..tanesi 5 tl dediler,3 tl dediler.tmm keçe zahmetli bişi ama altın da değil ki bu yani:53:

40-50 tane düşünüyorum ben 200 den asagı tutmuyodu düşün....eşim çıldırdı haklı olarak...:52:

neyse ki burdan bi arkadaşım keçe işi yapıyo.o yapacak uygun bi fiyata:34:

kapı süsünü kendim yapmayı düşünüyorum ama keçeden:34:

güneşli keçe çook ama çook tatlı canım, şimdiden güle güle dağıt inşallah yakınlarına...
kapı süsü benim de içimde ukde, bir şekilde malzeme temin edip yapıcam.
bir de canım meleğineli diye bir sitede lohusa taçları ve aynı modelinden bebek bandı görmüştüm.dantelleri hoşuma gitti.
eğer almadıysan ve düşünüyorsan bakabilirsin. belki dantel alıp kendimiz de yapabiliriz.

aslında kendim yapabilirim dediğiniz gibi ya.renkli cıktı alan yazıcımız da var....beceremezsem burdan da bulamazsam yardımını isterim baharımmm,güneşimm:34::16:

Yaparsın sennnn. Ben nikah şekerimi kendim yapmıştım. Üstelik renkli yazıcımız da yoktu siyah beyaz beyaz çıkartıp normal A4 e bastım. Çok da güzel oldu. :)

güneşli keçe çook ama çook tatlı canım, şimdiden güle güle dağıt inşallah yakınlarına...
kapı süsü benim de içimde ukde, bir şekilde malzeme temin edip yapıcam.
bir de canım meleğineli diye bir sitede lohusa taçları ve aynı modelinden bebek bandı görmüştüm.dantelleri hoşuma gitti.
eğer almadıysan ve düşünüyorsan bakabilirsin. belki dantel alıp kendimiz de yapabiliriz.

Amin canım benim....

kuzum ben lohusa tacını da keçe olanlardan istiyorum....ondan yaptırcam...belki de yapcam bakalım :))

Yaparsın sennnn. Ben nikah şekerimi kendim yapmıştım. Üstelik renkli yazıcımız da yoktu siyah beyaz beyaz çıkartıp normal A4 e bastım. Çok da güzel oldu. :)

yaparım dimi:52::52::16::16::16:

ya bir de hani burada bahsettiğim bir kiş vardı, devamlı sigara içip içip geliyor, kokuyor filan diye...yazın da ofiste ayakkabılarını çıkarıp ayaklarını kokutuyordu:)

işte o kişi şimdi sigarayı bıraktı ve elektronik sigara almış, bunu ofiste içmek istiyor galiba. bu zararlı mıdır? bileniniz var mı?
zararlı olmasa bile koku yayıyor, sonuçta burası işyeri gidip dışarda içmesi daha doğru deil mi?

tövbe yarabbim ya daha neler duyacaz... bence dışardada yasaklasınlar artık ya vallahi önümde biri sigarayla yürüsün veremliymiş gibi kaçıyorum nefesimi tutuyorum bigün sigaradan değilde nefessiz kalıp ölecem yawww:27:

lipim benm eşim hergün değişiriyordu en son yeterrrrr diye patlayınca 2 günde bir değiştiriyor artık çok şükür. ben hafta sonları bütün ütü işini birkerede yapıyorum 1-2 hafta rahat ediyorum....evet ya gömleklerdeki lekeler nasıl çıkacak anlamadım tam yaka kısmımda oluyo elimde çitilesem geçermi ki acaba:26:
canım onlar içince spreyy leke çıkarıclardan kullansana ben öyle yapıyorum yoksa hayatta çıkmıyor gömleklerin kol ve yaka lekeleri, önceden arielinkini alıyordum ama ariel nedense kaldırmış piyasadan şuanda aspirin diye bir sprey var belki biliyotsundur bir çok yerin temizliği için kullanılıyor ondan sıkıyorum ben makinaya atmadan 5 dk önce hatta bakıyorum çok ağır kirler eski bir diiş fırçam var onla şöyle üzerinden geçiyorum iyice çeksin diye deterjanı atıyorum makinaya iz falan kalmıyor
ha benimde eşim 2 gün giyer gömleği ama yinede kir oluyor işte

aynı fikirdeymişiz :54:

canım bana k.v. ..way adlı markanın köpük spreyini vermişti. onu sıkıyorum, kol içlerine, yakalara. lekeler çıkıyor. benim eşim saha personeli olduğu için çok da dikkat etmiyorum açıkçası, kendi de çok meraklı değil, kotla filan gidiyor işe genelde.kendine hiç kıyafet almaz, senede 1 kez 1 pantolon alır sadece:) benim de canıma minnet:)

selamm kızlarr kocayla kavga ettık off bu erkekler doğustan mı anlayıssız yoksa sonradan edınılmış bır okuzluk mu

canım bana k.v. ..way adlı markanın köpük spreyini vermişti. onu sıkıyorum, kol içlerine, yakalara. lekeler çıkıyor. benim eşim saha personeli olduğu için çok da dikkat etmiyorum açıkçası, kendi de çok meraklı değil, kotla filan gidiyor işe genelde.kendine hiç kıyafet almaz, senede 1 kez 1 pantolon alır sadece:) benim de canıma minnet:)

canım o anwayi bende almıştım önce ama nasıl bir kokudur o öyle ya ne zaman bir gömleğe sıksam banyoda öksürükler içinde kalıyordum çiğerlerime kadar yakıyor nerdeyse birde o markanın ürünlerine bitkisel diyorlar ya şaşıyorumda ona şaşıyorum bitkisel olsa o kadar ağır kokarmı yawwwwwwww

tam çakal yaw, burada var ya marifetlerini anlatsam bayılırsınız gülmekten...zaten biz diğer ark. larla bazen aklımıza bir olayı geldikçe krize giriyoruz.
tamam şimdi öğrendim artık ofiste içmeye kalkarsa "yassah hemşerim!" diyecem.
magnet de içime sindi şimdi canım, tam bizim kuzunun hırkalarına benziyor zaten:))

daha iyileri sizlere olsun inşallah...

de şekeriimm çıkk dışarı de,o şimdi içten içe sewiniyodur da kış geldi üşümicem artık felan diye ama yemezlerrrr :))
iyi bak sinir etmenin yanında işe de yarıyo o zaman :) ama ayakkabı çıkarma olayı bile kendi çapında bomba!! sizin krize girdiklerinizi hayal bile edemiyorum ben.
saol tatlım ama magnet olayında da ben bi keçe işine giriştim ki fersaah fersaah boyumu aşıyoo,düşün ki keçeyi ilk defa bunu yapmak için alırken gördüm:) ama azimliyim hırslıyımm cebelleşiyorummm

Back
X