2014 Şubat Anneleri

tünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))

ne kadar da şanslısın,istediğin herşeyi diktirebilmen süper, işe giderken giyersin çeşit çeşit :)iyi günlerde kullan

Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?

korkma canım benimkide çok hareketli doktor bir günde bebekler 18 saat uyur dedi ona göre şimdiden hareketlerini saymaya başla ilerde günde en az 8 ile 10 tekme atması gerekiyor dedi ama benimki maşallah sanki 18 saat hareket ediyo kalan 6 saatte uyuyor :9:

çok sevindim canım iyi olmanıza. ne kadar güzel öyle annen becerikliymiş epey:nazar: güle güle giy elbiseni... gözün aydın ayrıca, bebişin de daha çok oynar, merak etme :49:

ne kadar da şanslısın,istediğin herşeyi diktirebilmen süper, işe giderken giyersin çeşit çeşit :)iyi günlerde kullan
saolun kıslarr :)) evet şükür anne konusunda şanslılardanım yaa,çok diktirmicem sonuçta bir görseniz elbiseleri sevimliler ama doğurduktan sonra mümkünatı yok,ya satacam ya da anneme daralttıracam,kendimi ilk defa düz bel gördüm yani :( bir tane de siyah hamile kumaş pantolonu alırsam artık idare eder beni napim hergün farklı giyemiyecemmm :((

korkma canım benimkide çok hareketli doktor bir günde bebekler 18 saat uyur dedi ona göre şimdiden hareketlerini saymaya başla ilerde günde en az 8 ile 10 tekme atması gerekiyor dedi ama benimki maşallah sanki 18 saat hareket ediyo kalan 6 saatte uyuyor :9:
benim dr um da, uyurlarken de hareket ettiklerini aynı bizler gibi dönerlerken kolunun bacağının çarptığını ve bunu bizim tekme olarak hissettiğimizi söyledi,

Selam güzel anneler..size bir sorum olcekk dün gece 11 den sabaha kadar bebişim hiç durmadı .eşimle dedik heralde 28.haftasına girdi bizim kızz parti veriyor.kalktım yürüdüm bişiler yedim.yok durmadı.biraz telaşlandık tabi.netten baktım bazıları çok hareketli oluyormuş.sonra dalmışımm uykuyaa.sizede oluyormu?

senin kız da benmkisi gibi gececi galiba canım.maşallah benimkide öyle....sabaha kadar pıt pıt:16::9:

bu durumda benimkinin uykuları baya bir düzensiz çünkü 3 gün oynuyorsa 2 gün yatıyor hasbam tembel olacak bu kız aynı babası gibi :)

saolun kıslarr :)) evet şükür anne konusunda şanslılardanım yaa,çok diktirmicem sonuçta bir görseniz elbiseleri sevimliler ama doğurduktan sonra mümkünatı yok,ya satacam ya da anneme daralttıracam,kendimi ilk defa düz bel gördüm yani :( bir tane de siyah hamile kumaş pantolonu alırsam artık idare eder beni napim hergün farklı giyemiyecemmm :((

hepimiz aynı şeyleri giyip duruyoruz tatlm ya,az zaman kaldı zaten döndür döndür giy :)) güzel hatıralar bence bunlar,çok ihtiyacın olmazsa satma derim,bulamayanlar da var böle becerikli anneleri :))el emeği ya,hem belki 2.de de lazım olur:16::16:

hepimiz aynı şeyleri giyip duruyoruz tatlm ya,az zaman kaldı zaten döndür döndür giy :)) güzel hatıralar bence bunlar,çok ihtiyacın olmazsa satma derim,bulamayanlar da var böle becerikli anneleri :))el emeği ya,hem belki 2.de de lazım olur:16::16:

aslında haklısın hatıra bir yerde,ihtiyaçtan ötürü değil dolabımda kıyafet dolu yer kalmayacak artık ondan dediydim ama bu bebeğimi sağlıklı doğurduktan sonra rabbim ömür verirse 2016 yılında tekrar düşünüyorum ihtiyacım olabilir ama bir yerde de ustam uzakta değil annem yine diker diyorum :))) bir günde teslim ediyor valla :) üşenmezsem giyip foto eklerim buraya

tünaydınlar herkeseee,susuz bir öğlene uyandım :)) bi kaç gündür dışarlarda sürtmekten uğrayamadım buralara....çok şükür sağlık durumum da bebeğim de iyi :)) birazcık oynamaya başladı teyzelerii :)))) dün annemdeydim bana elbise dikti çok cici,bordo renginde belinde krem kuşağı var ve tabi göğüsten aşağısı bol,yarın gitcem yine dikcek,bir de gömlek dikmesini söyledim ohh mis,aslında pantolonda mı diktirsem en kumaşından :)))))
komşum lauranaaaa :) bahçelievlerde su yok mu şuan ?? yaa akşam da bizde yoktu sular, bu bize bir kaç ay gider diye seviniyordum bendeee :(

aslında haklısın hatıra bir yerde,ihtiyaçtan ötürü değil dolabımda kıyafet dolu yer kalmayacak artık ondan dediydim ama bu bebeğimi sağlıklı doğurduktan sonra rabbim ömür verirse 2016 yılında tekrar düşünüyorum ihtiyacım olabilir ama bir yerde de ustam uzakta değil annem yine diker diyorum :))) bir günde teslim ediyor valla :) üşenmezsem giyip foto eklerim buraya

noluurr üşenmee de ben daha da imreneyim,böylelikle dayanamayıp iş başa düştü deyip,kendim kursa gidiim :)) alışveriş yaparken hep baktığım kıyafetlerde hayıflanıyorum insan dikiş bilse ne var bunu dikmekte dümdüz felan diye
sen de haklısın dolaplar tıkış tıkış,anne de yakın..
bu arada annenin hızına da maşallaaahh maşallaahhh..nasıl oluyo öyle ya 1 günde teslim tebrikler

valla çok seviniriz fotoya çok merak ettim:49:

Aynen oluyor canım bazı günler acayip hareketli oluyor bazn daha az..ama büyüdükleri için her hareketlerini hissediyoruz artık..hatta geçen gün hıçkırık tuttu:)) ben başta tekme sandım ama öyle ritmiktiki 25 dk sürdü:)

Gülegüle giy canımm ne güzel her istediğini diktirirsin..yer konusunda sıkıntın varsa madem2.yi de düşünüyosun koy vakumlu torbaya kaldır bence..
anladım cnaım umaırm herşey yolunda gider fakat seni korkutmak istemem ama öyle bir durumda uçaklar seni kabul etmezler büyük ihtimal

canım benim alışveriş yaptığım site bebek şekeri - birmax bu fakat kapıda ödemesi falan yok sadece havale kabul ediyorlar ama bu yılın ortasında bizim bir arkadşa evlendi oda nikah şekeri için bu siteden aldı malzemelerini hem uygun fiyatlı oldu birde ürünleri eksiksiz geldi o yüzden güvendim aldım bende yoksa havale yapamaya cesaret edemezdim belki
Übende bugün aynı siteden bebek şekeri malzemeleri için sipariş verdim:) diğer sitelere göre fiyatlar daha uygun..ben de bitirince eklerim resmini siz de ekleyinn

normalde cok fazla gaz sancısı çekiyorum,öyle bi agrı olsa yazmazdım bile kuzum.ama karnımın ici sızlıyor agrıyo....belim zaten fena....dün aksamdan beri böyle...cok sertleşti karnımmm bi de:31:
Geçmiş olsun canım acqba yediğin bilimi dokundu..karnım benim de arada çok sertleşiyor bebişlerin pozisyonundan o düzelir bi süre sonra..

Aynen oluyor canım bazı günler acayip hareketli oluyor bazn daha az..ama büyüdükleri için her hareketlerini hissediyoruz artık..hatta geçen gün hıçkırık tuttu:)) ben başta tekme sandım ama öyle ritmiktiki 25 dk sürdü:)

Gülegüle giy canımm ne güzel her istediğini diktirirsin..yer konusunda sıkıntın varsa madem2.yi de düşünüyosun koy vakumlu torbaya kaldır bence..

Übende bugün aynı siteden bebek şekeri malzemeleri için sipariş verdim:) diğer sitelere göre fiyatlar daha uygun..ben de bitirince eklerim resmini siz de ekleyinn

Geçmiş olsun canım acqba yediğin bilimi dokundu..karnım benim de arada çok sertleşiyor bebişlerin pozisyonundan o düzelir bi süre sonra..

eklerim canım bitince,
sen hangi ürünleri sipariş ettin limonum merak ettim şimdi ?? link veya resim atsana

bu durumda benimkinin uykuları baya bir düzensiz çünkü 3 gün oynuyorsa 2 gün yatıyor hasbam tembel olacak bu kız aynı babası gibi :)

:1: hareketliysen hissetmiyosundur doktorum hareket halindeykende kıpırdanır ama hissetmeye bilirsinde demişti o yattığı dediğin günlerde sol tarafına yarim saat yat dinlen bak nasıl hareket edecek

komşum lauranaaaa :) bahçelievlerde su yok mu şuan ?? yaa akşam da bizde yoktu sular, bu bize bir kaç ay gider diye seviniyordum bendeee :(

Sabah haberlerde barajlarda su seviyesi oldukça düşük diyordu.İnşallah yağmurlar başlar bir an önce yoksa yazın susuz İstanbula kalcaz...

kızlar merhaba oyun parkı aldım içine nasıl uyku seti almam gerekiyor.normal beşiklere alınan uyku setleri olurmu yoksa farklı uyku setimi almam gerek.taçın uyku setleri oyun parklarına uyarmı?

kızlar merhaba oyun parkı aldım içine nasıl uyku seti almam gerekiyor.normal beşiklere alınan uyku setleri olurmu yoksa farklı uyku setimi almam gerek.taçın uyku setleri oyun parklarına uyarmı?

Yok canım park yataklar için ayrıca uyku setleri var.

Eki Görüntüle 867074 $ŞKRKLİPS.webp$şkr1.webp$ŞKRTÜYB.webp

limonportakal bak benim aldığım ana malzemeler bunlar tabiki kurdela silikon ve mıknatısta sipariş ettim birlikte

sağol tatlım migrosa gidince bir bakayım...ünv.de alışkanlık olmuştu renkli beyaz hepsini bir atıyordum evlenincede eşimin atletleriyle bir kaç açık renk kıyafetimide attım renkleri grileşti hatta kv ile küçük bir tartışmamız bile oldu onun atletleri bemmmmbeyazzzzmış o öyle söylüyo.kv bir gece önceden sıcak suya batırıyormuş önce sonra makinaya atıyormuş ayy dedim ben uğraşaam öyle ya bir atlet için okadar işkenceye sonra beni kızıyla kıyaslayınca şartel atmıştı bende tabi beni sinir etmişti:47: ya bir anda ogün aklıma geldi k.bakma bu anlatıverdim. sağol bilgi için :54:

benim kv. de de renkli t-shirtleri ve kazakları hep 0 derecede yıkarmış, duyunca çok acayip gelmişti, yani soğuk suda yıkıyormuş gibi bir şey:)
halbuki ben o tip şeyleri 30 derecede yıkardım. beyazları ayrı, açık renklileri ayrı, siyah-koyu renkleri ayrı yıkıyorum. ama tabii ki beyaz olan her şey ilk alındığı gün gibi olmuyor canım,rengi ister istemez grileşiyor.benim eşimin atletleri de öyle karbeyaz değil yani:)
bir de gömlek sadece 1 gün giyilmeli ve yıkanmalıymış, yoksa lekesi çıkmazmış, yahu haftada 5 gün var, ben 5 tane gömleği nasıl ütüleyeyim her hafta, kendim en az 2 gün giyerim mesela. ben de eşime en az 2 gün giymesini daha sonra kirli sepetine atmasını söyledim, şimdi öyle yapıyor sağolsun<:)

Back
X