2014 Şubat Anneleri

kızlar doktor gunum geldi çattıı:))) dua edin bana inşallah herşey yolunda gider... gelince yazacammm size görüşmek üzere...:)

Canım ben bugun tam 5 tup kan aldırdım aıle hekımınde :KK43:( tum tahlılerı onların yapabıldıklerını dogrusu hepsını yaptırdım hemoggram tsh kolestrol felan saydı durdu doktorum betada arttımı dıye.. Hıc ucret odemeden bence gereklılerı yaptır saglık ocagında sonra ozele doktoruna gıdersın benım ılk muayenem persembe

teşekkür ederim canm cvp verdiğin için. ben de öyle yapayım bari:))) tam olarak ne istediklerini hatırlıyosan yazar mısın canm. inşallah sağlıklıca alırız bebişleri kucağımıza

kızlar doktor gunum geldi çattıı:))) dua edin bana inşallah herşey yolunda gider... gelince yazacammm size görüşmek üzere...:)

hadi bakalım inşallah güzel şeyler duyarsın ayrıntılı anlat bize ne istedi ne dedi:))) ben daha haftaya gidicem doktora meraktayıum

Günaydın ;

dün bütün gün gezdim izmit-düzce falan iş için :KK55::KK55::KK55::KK55:
bulantım da olmadı çok iyiydim uyku sıkıntım ilaçtan mış uyku yapıyormuş :KK9::KK30:

süt içmek için sabah kahvaltımı cici bebe ile yaptım karıştırdım yedim :KK49: :124:
herkese mutlu günler :KK49::KK49::KK49:

kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..

benmide öyle sanırsınki patlayacak göğüsler.şiştiler arada kaşınıyor.uçları sertleşti ve acıyor.

herkese kocaman günaydınlar... keyifler nasıl kızlar? ben iyiyim çok şükür. yine bulantısız uyandım. benim daha çok akşam 7-8 gbi oluyor bulantım yatana kadar yanma eşliğinde :)

kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..

aynen silikonlu gibi oldular maşallah taşş gibi :KK9: bi de acımasalar. eşim hala inanamıyordu hamileliğime göğüslerimi görünce kesin hamilesin dedi :KK9: :KK9:

herkese kocaman günaydınlar... keyifler nasıl kızlar? ben iyiyim çok şükür. yine bulantısız uyandım. benim daha çok akşam 7-8 gbi oluyor bulantım yatana kadar yanma eşliğinde :)

günaydın canım benim.bizde iyiyiz cok şükür.inşallah seinde hiç bulantın olmaz rahat bir gün geçiririsin.

Günaydın ;

dün bütün gün gezdim izmit-düzce falan iş için :KK55::KK55::KK55::KK55:
bulantım da olmadı çok iyiydim uyku sıkıntım ilaçtan mış uyku yapıyormuş :KK9::KK30:

süt içmek için sabah kahvaltımı cici bebe ile yaptım karıştırdım yedim :KK49: :124:
herkese mutlu günler :KK49::KK49::KK49:

günaydın arkadaşım.bende ilk zamanlar süt içiyordum ama 2-3 gündür içmiyorum.sürekli bi şişlik hali var bende.o yüzden cok birşey tüketemiyorum

herkese gunaydın
bende oldukça halsizim dün gece ilk kez deliksiz uyumuşum wcye bile kalkmadım hayret
ama yinede çok yorgunum
bulantılarım arttı dün iki kez istifra ettim c.tesi randevum var ozaman mide bulantısı için ilaç isticem,
biz çalışanlar için çok zor bulantı otobüste tramvayda kusma riskimiz oluyor çünkü o yüzden kesmem gerek bu bulantıları

sabah bişide yiyemedim neyse yinede bunada şükür bebeklerimiz iyi olsunda

günaydın canım benim.bizde iyiyiz cok şükür.inşallah seinde hiç bulantın olmaz rahat bir gün geçiririsin.

inşallah hepimiz için herşey güzel olur. yarın ilk kez doktora gidicem. adetimin üstünden 9 gün geçmiş olacak. umarım keseyi görür. çok heyecanlıyım. oğlumda plansız gebelikti. ilk gördüğümde hiç mutlu olmamıştım ama şimdi dünyaları istesin sererim önüne o ayrı. fakat heyecanla doktor gününü beklemek ilk muayeneyi apayrı bir duyguymuş. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın

günaydın şubat annişleriiii.....ben daha yeni geldim işee....çok haşsizim ve yine bişey yiyemedim sabah...:KK5:

Ayyy sorma 40+4te dogum yaptim 2 gun kendi sancimi 12 saatte suni sanci cektim snra oglus kakasini yapti sezeryana aldilar zor bi dogum oldu sanci kismi bnm yerimde baskasi olsa 20 kere dogururdu dr aynen boyle dedi o kadar sanciya acilmam olmadi 4 cmle girdim sezerryana ALlaha sukur bebegime bisey olmadi devlet hastanesine gittigime bin pisman oldum normql doguramayacagim belli oldugu halde zorladilar son haftalada da ozrller almafi kontrole buraya gelmedin diye allah kimseye yasatmasin daha da hitmem devlet hastanesine ozele gidecegim
cok uzuldum senin adina herseyde bi hayir vardir uzulme bebegine kendine cok dikkat et stres en kotu hastalik pozitif dusun iyi olsun hersey cnm

baya zorlanmışsın sen
neyseki oğlun iyi sende iyisin
ama ne gerek varmış okadar çekmeye allah korumuş

bunda zaten belli ocak annesi olursun hatta inş.

günaydın şubat annişleriiii.....ben daha yeni geldim işee....çok haşsizim ve yine bişey yiyemedim sabah...:KK5:

durumlarımız aşağı yukarı aynı ben düne kadar yiyebiliyordum aslında ama dün yediğimi çıkardım
bugünse yemek istemiyorum hiç bişi
ama aslında işimede geliyor bu sayede çok kilo almam umarım :KK1::KK1::KK1: işin pozitif taraflarını görmeye çalışıyorum :KK23::KK23:

durumlarımız aşağı yukarı aynı ben düne kadar yiyebiliyordum aslında ama dün yediğimi çıkardım
bugünse yemek istemiyorum hiç bişi
ama aslında işimede geliyor bu sayede çok kilo almam umarım :KK1::KK1::KK1: işin pozitif taraflarını görmeye çalışıyorum :KK23::KK23:

ama kuzum ben 49 kilouyla başladım su an 47 yim.ve basım dönüyo sürekliii..ateş basıyo bir de dünden berii.....dünde burnum tıkandı sanki.nefes alamadım....:KK50:

günaydın arkadaşım.bende ilk zamanlar süt içiyordum ama 2-3 gündür içmiyorum.sürekli bi şişlik hali var bende.o yüzden cok birşey tüketemiyorum

olsun bende yumurtadan tiksindim inşallah geçer diyorum dr bana zorlama 1 aya normale dönersin o zaman yersin dedi
ama süt içemezsen peynir ye yoğurt ye falan demişti sende öyle yap dengele :KK34:

aç kalma be canım azcık ekmek bile olsa at ağzına

ben muzlu sütü çok seviyorum kızlar. deneyebilirsiniz. içine bal yanında da cevizle fındık yiyorum

Herkese Günayydınn

Şuanda yediklerimiz kime yarıyor bebişlere ne zaman yaramaya başlıcak bilgisi olann varmı ?

Bugün 14 de doktora gidicem inş keseyi karından görür çok heycanlıyım ve stresli dua edin anacımmm

X