Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben bugun tam 5 tup kan aldırdım aıle hekımınde ( tum tahlılerı onların yapabıldıklerını dogrusu hepsını yaptırdım hemoggram tsh kolestrol felan saydı durdu doktorum betada arttımı dıye.. Hıc ucret odemeden bence gereklılerı yaptır saglık ocagında sonra ozele doktoruna gıdersın benım ılk muayenem persembe
kızlar doktor gunum geldi çattıı:))) dua edin bana inşallah herşey yolunda gider... gelince yazacammm size görüşmek üzere...:)
Balgat koruu hastanesi aydan biri pahali biraz ama cok memnun kalirsin cnm
kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..
kızlar benim göğüslerim acayip hassas çok acıyolar dokunamıyorum bile süt dolmuş gibi şiştiler..aranızda benim gibi olan varmı?6+1 günlüğüm buarada..
herkese kocaman günaydınlar... keyifler nasıl kızlar? ben iyiyim çok şükür. yine bulantısız uyandım. benim daha çok akşam 7-8 gbi oluyor bulantım yatana kadar yanma eşliğinde :)
Günaydın ;
dün bütün gün gezdim izmit-düzce falan iş için
bulantım da olmadı çok iyiydim uyku sıkıntım ilaçtan mış uyku yapıyormuş
süt içmek için sabah kahvaltımı cici bebe ile yaptım karıştırdım yedim :124:
herkese mutlu günler
günaydın canım benim.bizde iyiyiz cok şükür.inşallah seinde hiç bulantın olmaz rahat bir gün geçiririsin.
Ayyy sorma 40+4te dogum yaptim 2 gun kendi sancimi 12 saatte suni sanci cektim snra oglus kakasini yapti sezeryana aldilar zor bi dogum oldu sanci kismi bnm yerimde baskasi olsa 20 kere dogururdu dr aynen boyle dedi o kadar sanciya acilmam olmadi 4 cmle girdim sezerryana ALlaha sukur bebegime bisey olmadi devlet hastanesine gittigime bin pisman oldum normql doguramayacagim belli oldugu halde zorladilar son haftalada da ozrller almafi kontrole buraya gelmedin diye allah kimseye yasatmasin daha da hitmem devlet hastanesine ozele gidecegim
cok uzuldum senin adina herseyde bi hayir vardir uzulme bebegine kendine cok dikkat et stres en kotu hastalik pozitif dusun iyi olsun hersey cnm
günaydın şubat annişleriiii.....ben daha yeni geldim işee....çok haşsizim ve yine bişey yiyemedim sabah...
durumlarımız aşağı yukarı aynı ben düne kadar yiyebiliyordum aslında ama dün yediğimi çıkardım
bugünse yemek istemiyorum hiç bişi
ama aslında işimede geliyor bu sayede çok kilo almam umarım işin pozitif taraflarını görmeye çalışıyorum
günaydın arkadaşım.bende ilk zamanlar süt içiyordum ama 2-3 gündür içmiyorum.sürekli bi şişlik hali var bende.o yüzden cok birşey tüketemiyorum
günaydın şubat annişleriiii.....ben daha yeni geldim işee....çok haşsizim ve yine bişey yiyemedim sabah...