2014 Şubat Anneleri

bu arada oğluşla gidip kan verdik umarım betam düzenli artmıştır..pazartesi yani adetime 3 gün varken 33 çıkmıştı

Son düzenleme:
büyük olasılıkla görünmez canım en çok 1000 olur bügünkü değerin

evet caanım görünmedi biraz üzüldüm ya yoksa hamile diilmiyim diye durduk yere moralimi bozdum

şimdi.Eşimde kızdı bir yandan bekleyemedin diyo boşuna aldın radyasyonu bişi olurmuki of off

evet caanım görünmedi biraz üzüldüm ya yoksa hamile diilmiyim diye durduk yere moralimi bozdum

şimdi.Eşimde kızdı bir yandan bekleyemedin diyo boşuna aldın radyasyonu bişi olurmuki of off

usg radyasyonla çalışmaz
ses dalgarıyla çalışır yani solarla tıpkı yarasaların yönünü bulması gibi aynı sistem radyasyon değil yani rahat ol :KK34:

bu arada oğluşla gidip kan verdik umarım betam düzenli artmıştır..pazartesi yani adetime 3 gün varken 33 çıkmıştı

bende kızımla gttm arkadaş oluyorlar valla bze benmle ultrasyona girmek isted tabi ben otur dedim :) keping sn nerde veriyorsun kanı testini

benimde yarın adet olmam gerekiyo inşallah hamile isem şubatta doğum olacak.daha önce bi hamilelik geçirdim kalp atışları durdu sonlandırdılar gebeliği.o zaman çok akıntım vardı.şuan hiç yok acaba ümidimi kesmelimiyim.sizde akıntı oldumu acaba?

ohh içimi rahatlattın görünmemesi normal dimi ?

ben sana görünmeyeceğini sölemiştim zaten ayrıca doktorunda demiştir görünmez diye

benimde yarın adet olmam gerekiyo inşallah hamile isem şubatta doğum olacak.daha önce bi hamilelik geçirdim kalp atışları durdu sonlandırdılar gebeliği.o zaman çok akıntım vardı.şuan hiç yok acaba ümidimi kesmelimiyim.sizde akıntı oldumu acaba?

hayırlısı bakalım inş. bebişin gelir ben akıntımı fark edemiyorum çünkü progestan alıyorum sürekli vajinal olarak

hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.bir şey sorucaktım erken gebelik testi var idrarla yapılıyor.bunun güvenirliği nederece doğru bi bilgin varmı?bunu yapmışmıydın hiç

ben sana görünmeyeceğini sölemiştim zaten ayrıca doktorunda demiştir görünmez diye

hayırlısı bakalım inş. bebişin gelir ben akıntımı fark edemiyorum çünkü progestan alıyorum sürekli vajinal olarak

progestanı ne için alıyorsun?cevap için teşekkür ederim bu arada:)

hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.bir şey sorucaktım erken gebelik testi var idrarla yapılıyor.bunun güvenirliği nederece doğru bi bilgin varmı?bunu yapmışmıydın hiç

amin canım benim sağolasın..idrarda 1 hafta kala çıkmadı yapmıştımda..idrarda çıkması için önce kanda beta hcg nin artması lazım..sonra idrarda çıkıyor..bak ben adete 3 gün kala kanda öğrendim beta 33 çıktı..idrar testi yapsam ondada çıkardı..çünkü kanda beta yükselmiş idrardada çıkardı yani..

bende kızımla gttm arkadaş oluyorlar valla bze benmle ultrasyona girmek isted tabi ben otur dedim :) keping sn nerde veriyorsun kanı testini

evet ya onlar olmasa gün hiç geçmek bilmez..onlar bizim en iyi arkadaşımız yoldaşımız..bugün diyorumki annecim bak karnımda bebiş var hadi gel cicik yapalım,oda hemen ciccii deyip sevdi..şimdiden alıştırayım :)) canım ben kanı eğitim araştırmada veriyorum eşim orda doktor,yada evde tüp varsa işe giderken kendi alıp gidiyor..tüp kalmamış evde ben kendim gidip verdim bugün,o bilgisayardan giriş yapıyor istenilecek kanları istiyor ben gidip kan verip çıkıyorum..

canim sen kacinci haftadasin. simdi bu bana olan normalmidirki sence :KK43: diger arkadaslar besinci haftasina geldiginde kilosu farkeden varmi acaba? ???? kac oldunuz
selam kızlar benim 5+3 kilo yok çok şükür ağrı bulantıda yok. ani hareketlerde kasılma oluyo geçiyo :)

benimde basım cok sık dönüyo...geciyo gibi oluyo tekrar baslıyo:KK5:

5 dk duruyor ise sonra 1 saat bulanıyor benim :KK19:

benim tam aksine çok iyi ve acaip açım :KK43:(doymak bilmiyorum..ilk gebelikte çok kilo aldım ama bu sefer almayacağım..çok dikkat ediyorum

yemek yemeyi geçtim kokusu adı bile midemi bulandırıyor :KK14: kussam da yiyorum yararı olur nasılsa diye :KK45:

öğle yemeği konusunda sıkıntı yasıyorum arkadaşlar.....zaten ofiste 3 kişiyiz..yemek yapan falan yok.dısardan söylüyoruz genelde..ya da evden getiriyorum fazla yapıp....ama getirmediğim günler de oluyo bugün olduğu gibi...dısardan yemiyorum artık yani hazır gıdalardan yemiyorum...ne yicem ben yaa....uzun süre ac kalmak istemyrm artık yalnz değilim ki:KK5:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
İlkkez geldim meger link acılmıs bile bende gebeyim ama insallah devam ederse surekli aranıza gelirim
İlk kan testim ctesiydi 35 :::: ptesi yaptırdım 78 biliyorum cok erken dahada gıtmedımm ama 5+6 cıktı haftam son reglım 2 mayıstı cunku

Sabırsızlıkla aranıza katılmayı beklıyorumm cunku basımdan 4 gebelik gecti hepside 6 . Hsftada kaybettim insallah bu sonuncu olur bende SUBAT 2014 te saglıklı bı dogum yaparım

Hepınızeee hayırlı hamıllelıkler dılıyorum:nazar::nazar:

X