Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midem yine çok kötü yaaaaaaaaaaaa
midem yine çok kötü yaaaaaaaaaaaa
büyük olasılıkla görünmez canım en çok 1000 olur bügünkü değerin
evet caanım görünmedi biraz üzüldüm ya yoksa hamile diilmiyim diye durduk yere moralimi bozdum
şimdi.Eşimde kızdı bir yandan bekleyemedin diyo boşuna aldın radyasyonu bişi olurmuki of off
bu arada oğluşla gidip kan verdik umarım betam düzenli artmıştır..pazartesi yani adetime 3 gün varken 33 çıkmıştı
usg radyasyonla çalışmaz
ses dalgarıyla çalışır yani solarla tıpkı yarasaların yönünü bulması gibi aynı sistem radyasyon değil yani rahat ol
ohh içimi rahatlattın görünmemesi normal dimi ?
benimde yarın adet olmam gerekiyo inşallah hamile isem şubatta doğum olacak.daha önce bi hamilelik geçirdim kalp atışları durdu sonlandırdılar gebeliği.o zaman çok akıntım vardı.şuan hiç yok acaba ümidimi kesmelimiyim.sizde akıntı oldumu acaba?
bu arada oğluşla gidip kan verdik umarım betam düzenli artmıştır..pazartesi yani adetime 3 gün varken 33 çıkmıştı
ben sana görünmeyeceğini sölemiştim zaten ayrıca doktorunda demiştir görünmez diye
hayırlısı bakalım inş. bebişin gelir ben akıntımı fark edemiyorum çünkü progestan alıyorum sürekli vajinal olarak
progestanı ne için alıyorsun?cevap için teşekkür ederim bu arada:)
hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.bir şey sorucaktım erken gebelik testi var idrarla yapılıyor.bunun güvenirliği nederece doğru bi bilgin varmı?bunu yapmışmıydın hiç
bende kızımla gttm arkadaş oluyorlar valla bze benmle ultrasyona girmek isted tabi ben otur dedim :) keping sn nerde veriyorsun kanı testini
selam kızlar benim 5+3 kilo yok çok şükür ağrı bulantıda yok. ani hareketlerde kasılma oluyo geçiyo :)canim sen kacinci haftadasin. simdi bu bana olan normalmidirki sence diger arkadaslar besinci haftasina geldiginde kilosu farkeden varmi acaba? ???? kac oldunuz
benimde basım cok sık dönüyo...geciyo gibi oluyo tekrar baslıyo
benim tam aksine çok iyi ve acaip açım (doymak bilmiyorum..ilk gebelikte çok kilo aldım ama bu sefer almayacağım..çok dikkat ediyorum
Ben İstanbul Anadolu Yakası
Kartal-Özel Umut Hast. gidiyorum(eheh daha gitmedim ama )Ümmügülsüm hanım ya da Bİrsen hanıma gideceğim