- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 43
Dün bez takmadim gece bayaa bi sorun cikardi kakasi geldi aksam 9.30 da taaa 12 ye kadar tuttu 5 kere falan lazimligina oturdu kalkti salona getirdik gene yapmadi 3n son yatti gece dok kakam geldi deyip kosturdu lazimloga gideseye altina kacirdi neyse kizmadim simdi bidahakine kizarim ama dedim uyudu sonra sabaha kadar uyumadim dalarim cis yapar üsür diye 2 kere cis yaptirdim bi saat 3 te bide 6 da bide 9 da kalktiginda yapti zor bi geceydi ama takmicam artik yoksa alismicak
Kızma altına kaçırınca. Sonuçta doğduğundan beri bez takıyor. Alışması zor. Bizimki bir ayda alıştı. Kusur çocukta değil bizde. Bir iki kere tuvalete yapınca öğrendi sanıp beklenti içine giriyoruz. Sonra hayal kırıklığı yaşıyoruz. Sen bu süreç uzun sürecek diye düşün. Sonra kısa surerse yanına kar kalır. Bizimki hala tutamayıp yapıyor nadir de olsa... Kızmıyorum artık. Başta alışırken ben de kızmıştım sonra pişman oldum. Canın sağolsun de. Ama bir daha tuvalete diye uyar onu. Ben kızımın tuvalet kitabı diye birşey aldım. Çok işe yaradı. Tavsiye ederim. Başta tuvalete yaparsan sana sürprizim var diyordum. Sürpriz yumurta falan veriyordum. Şimdi bana kendisi diyor. Tuvaletini yaparsan sana sürprizim var diye :) gidiyorum tuvalet yapmış gibi oturuyorum bana oyuncağını getiriyor. Hahaha yerim ben yaaa