tabikiPide ve lahmacunu nasıl yapıyorsun canım tarif rica ediyoruz
cok tatli yaa:)) konusur konusur bazi cocuklar 4 yasini buluyomus bak herseyi biliyoda diyosun masallah seninki kiz girsin mutfaga benim oglu benden önce kosuyo mutfaga bazen sinir oluyorum bazen gülüyorum geciyorumselam kızlar, nasılsınız.. Hasta bebişlere geçmiş olsun..
Kreşe umduğumdan çok daha iyi uyum sağladı Ezgi. Ah bir de konuşabilseydi yavruşum
Bebişlerin gelişimlerini konuşmuşsunuz.. Hemen hemen hepsi aynı galiba. Ezoş da renkleri, sayıları vb. biliyor. Ama tabi konuşamayınca, herşeyi işaretle hallediyoruz biz :)
En sevdiğimiz aktivite birlikte poğaça, kurabiye yapmak. Poğaçaların üzerine yumurta sarısını mutlaka ezgi sürmeli, yoksa kriz çıkar :) bu arada benim cins kızım çiğ yumurta sarısına yemeğe bayılıyor. Elinden zor alıyorum
Maşallah burası coşmuş sosyoloji yavrum konuşur gayet tabi..büyük oğlum bana üç yaşına kadar anne demedi su bile demedi hep işaret ederdi birden bire kitap gibi konuşmaya başlamıştı o kayıt yapıyor şimdi annesi...
anne bu ne ,anne bu ne diye sorup duruyor çok meraklı benim küçüğüm çelişki olmasın diye hep doğrusunu söylüyorum çekiciye kamyon dememek gibi
bu cocuk gittikce aksilesiyo neden böyle oldu anlamadim ne desek yapmicam gelmicem gitmicem ayyyy gıcık gıcık hareketleri var. her konunun olumsuz seklini söylüyo. cok degisti. sinirime hakim oamamaktan korkuyorum uzaklasiyorum yanindan yoksa bildiğin dövcem son dakkalarini yasiyo dayaksiz:). sizin iliskier nasil böyle durumlarda neler yapiyosunuz
Ouuuv bu gunlerde hepimizin sinir katsayisi tavan yapmis desenizeSabırlı olmaya çalışıyorum yoksa tam dayaklık yemin ederim anlatıyorum anlatıyorum dişlerimi sıkıyorum sanki bekar anne gibiyim bir tek ben stres oluyormuşum gibi geliyor biri alsa da bi saat yok anacım yok sevmeye gelince mangalda kül bırakmıyorlar istediğim gibi temiz titiz de olamıyorum eskiden yerden kıl tüy toplardım şimdi eleştirilmek zoruma gidiyor herkes hd izliyor sadece...
Ouuuv bu gunlerde hepimizin sinir katsayisi tavan yapmis desenize
Surekli derin nefes alup veriyorum, sabir sabir gececek diyerek kendimi teselli ediyorum
Evris temizlik, titizlik mi dedin ???? O ne ki arkadasim ??? Ben artik hatirlamiyorum !! Edkiden gunun hangi saati olursa olsun misafir kabul edebilirdim, bir toz aldim mi, evim mis olurdu. Simdi ne yani tutsam elimde kaliyor artik ezginin dagitma ve pisletme hizina yetisemiyorum. Ben de koyverdim gitti
Piiist, icinizde bize misafirlige gelmeyi dusunen varsa, birkac gun onceden haber versin, ona gore
Ha haaa, oglan cengaver olacak desenefırın benimde oglumun en sevdigi esya :) fırınlık seyler yapmayida yemeyide cok sever anne kek varmi pasta varmi kirabiye varmi firinmi len burasi diyorum :)))) gülüyo. sonra veriyorum baak fırınmıs diyo bide bugün cok komik bisey oldu ayakkabilarini giydiriyodum bahceye cikmak istedi yan sitede cocuklar bagrisiyo aa anne kavga var dedi ay ne güldüm ne biliyosa :)
Bizimki inadına tuvalete girmiyor. Bezliyken de altını değiştirtmezdi. Saatlerce tutuyor çişini ama inat girmiyor tuvalete. Kaka sıkıştırdığı için hemen soyluyor. Gece altını ıslatmıyor şükür. Ama kızım çiş yap. Yok anne çişim yooook halbuki var biliyorum. Çift karakterli bizimki . Bir çok uyumlu bir çok şımarık. Benleyken çok şımarıyor. Gece 12den önce uyumuyor gunduz uyumamak için direniyor. Doğum iznindeyim ya hala gunduz de gece de 1 saat ayağımda sallarım ya deli oluyorum. Bir de kardeşi var. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben de bazen çoook sinirleniyorum dişlerimi sıkıyorum. Çocuk siniri hissediyor. Asla bağırmıyorum ama anlıyor işte. Bir daha sinirlenmeyeceğim diyorum olmuyor yine sinirleniyorum. Ne yapacağımı şaşırdımhmmm taman bizimki büdükce kafa geriye basmiyomus yaşı geregi yapiyomussevindim yani. bukadar sinirli bir insan olucagim aklima gelmezdi ve hamileyim bide herseyi dagitiyo eline ne alsa gözüme baka baka döküyo. bazen okadar bagriyorumki ses tellerim aciyo napayim bide bagarmasam catlicam ve gelelim temizlik konusuna yardimcida geliyo haftada bir tam bir yarim ve benn hergün ayni isleri döne döne yapiyorum başak burcuyum bazen kendime sinir oluyorum. ama yapiyorum iste
Şaşırmış o kendini ayda yilda bi sevmeye geliyolar bide kariscaklar hic sevmem cocugun 2 karakter arasinda kalmasini biri kizdimi yüz vermicek biz anlastik kv le geldiginde yanlis bisey yaparsa kizdigimda yuz vermeyin dedim oda hic karismaz anneni dinlemen gerekiyo der bizim tarfta var o abimin esi yada abim kizar babanne amca hemen yüz verir cocuk nasi aksi laf dinlemez oldu gör kizdim onlara yüz veriyosunuz tepenize cikti diye zor valla insan bisey ciksin istemiyo ama arada oluyo iste bide mecbur yüz yüze bakilcak biri eşin biliyomu karısırmı ay bide size sıcramasın olay allah korusunAy kızlar hepsi aynı valla bizimki de deli ediyo beni bazen büyük insan gibi bagiriyorum git odana diyorum yüz vermiyorum sonra oluyo bir melek gulmeler guldurmeler anne bana hiıi! ! gok diyo bana kızma diyo yani geçen kv vardı kendimce pedikur yapiyim dedim ayaklarım suda bizimkide geldi soktu yerler su oldu anlattım yapma dedim Yook ağlama kendi yere atma simarma sonra aldı topuk taşını telefona surttu sinirlendim kızdım odasına götürdüm kapısı açık susunca gel dedim aaaa olan oldu ordan kv başladı saçma bi tepki aglamalar off ceylin ölde kurtulsunlar oliyim de kurtulun böyle babane olmaz olsun ben yokken böyleyse bu çocuk yazıklar olsun 2 kişiyiz çocuk agliyo ben niye burdayım tv de gördüğünüz her şeyi yapcaksiniz diye bu kadar ugrasmayin toparlanmaya baslamalar ben böyle olcaksa giderim falan neler neler çok sinirlendim sana noluyo ben annesiyim kizamicakmiyim gidersen git dedim bana ne saldiriyosun bu tepkiler ne aglamalar falan burda çat cut giristim dayak attım bi travma mi yaşandı sanki dedim elim ayağım titredi sinirden bana diyoki sende doluymussun git diyosun ne diyim dedim yarın babamı hastaneye goturcemi biliyosun( ceyline bakmaya gelmişti zaten )sana zorla kal diyemem gideceksen git ne diyim dedim beni tehdit ediyo ya daha neler neler anlatamam o tipi suratı iyice nefret ettirdi kendinden konuşmuyorum aramiyorum
Eşim de biliyo annesinin huyunu onlarda çok tartışır asıl o der benim babaligima Karışma diye yeri gelir bağırır böyle sacmaladigi için kavga ederler hep ama ben gelinim benle dengeleri korumak zorundasın kızın değilim kızı gibi goruyomus ben onu ne gibi goruyomusum bilmiyomus annem olsa zaten karismazdi bukadar abartmazdi bende daha beterini soylenirdim laf duyunca gelin oluyorum o soylenince anne oluyo ne güzel dünyaŞaşırmış o kendini ayda yilda bi sevmeye geliyolar bide kariscaklar hic sevmem cocugun 2 karakter arasinda kalmasini biri kizdimi yüz vermicek biz anlastik kv le geldiginde yanlis bisey yaparsa kizdigimda yuz vermeyin dedim oda hic karismaz anneni dinlemen gerekiyo der bizim tarfta var o abimin esi yada abim kizar babanne amca hemen yüz verir cocuk nasi aksi laf dinlemez oldu gör kizdim onlara yüz veriyosunuz tepenize cikti diye zor valla insan bisey ciksin istemiyo ama arada oluyo iste bide mecbur yüz yüze bakilcak biri eşin biliyomu karısırmı ay bide size sıcramasın olay allah korusun
Canım ben de aynı durumdayım. Bana demediğini bırakmadı. Daha bir aylıkken oğlum evden çekti gitti. Neler neler demedi... Yok ben çok tehlikeliymişim yok ruh hastasıymışım... Kendisi resmen tuh hastası. Eşim de annesini sever ama bu konuda beni haklı bulur. Deli benim annem takma kafana diyor. Ama takmamak olmuyor. İki doğumumda da lohusayken yapmadığını bırakmadı. Şimdi bize de gelmiyor biz de gitmiyoruz. Eşim gidiyor evinden alıyor sonra bizim evin yakınlarında dışarda biryerde buluşturuyor kızımla kvyi. Ben ne yuzunu gorurum ne konuşurum. Nefret ettim kendisinden. Benim ne kadar iyi niyetli olduğumu herkes bilir. Bir bu kadın bilemedi. Geliniz ya işte... Tek çocuğu var yalnız buyutmuş eşinden ayrılmış oğlu 3 yaşındayken. O da deli olmuş. Nasıl nefret ettirdi kendisinden anlatamam. Çocuk da bakamaz 72 yaşında çünkü bir faydası olmadığı gibi zararı var bana. Allah bildiği gibi yapsın...Ay kızlar hepsi aynı valla bizimki de deli ediyo beni bazen büyük insan gibi bagiriyorum git odana diyorum yüz vermiyorum sonra oluyo bir melek gulmeler guldurmeler anne bana hiıi! ! gok diyo bana kızma diyo yani geçen kv vardı kendimce pedikur yapiyim dedim ayaklarım suda bizimkide geldi soktu yerler su oldu anlattım yapma dedim Yook ağlama kendi yere atma simarma sonra aldı topuk taşını telefona surttu sinirlendim kızdım odasına götürdüm kapısı açık susunca gel dedim aaaa olan oldu ordan kv başladı saçma bi tepki aglamalar off ceylin ölde kurtulsunlar oliyim de kurtulun böyle babane olmaz olsun ben yokken böyleyse bu çocuk yazıklar olsun 2 kişiyiz çocuk agliyo ben niye burdayım tv de gördüğünüz her şeyi yapcaksiniz diye bu kadar ugrasmayin toparlanmaya baslamalar ben böyle olcaksa giderim falan neler neler çok sinirlendim sana noluyo ben annesiyim kizamicakmiyim gidersen git dedim bana ne saldiriyosun bu tepkiler ne aglamalar falan burda çat cut giristim dayak attım bi travma mi yaşandı sanki dedim elim ayağım titredi sinirden bana diyoki sende doluymussun git diyosun ne diyim dedim yarın babamı hastaneye goturcemi biliyosun( ceyline bakmaya gelmişti zaten )sana zorla kal diyemem gideceksen git ne diyim dedim beni tehdit ediyo ya daha neler neler anlatamam o tipi suratı iyice nefret ettirdi kendinden konuşmuyorum aramiyorum
en iyisini yapiyosun zarar veriyosa cekicen elini ayağını muhattap olmucan bosuna can sıkıntısıCanım ben de aynı durumdayım. Bana demediğini bırakmadı. Daha bir aylıkken oğlum evden çekti gitti. Neler neler demedi... Yok ben çok tehlikeliymişim yok ruh hastasıymışım... Kendisi resmen tuh hastası. Eşim de annesini sever ama bu konuda beni haklı bulur. Deli benim annem takma kafana diyor. Ama takmamak olmuyor. İki doğumumda da lohusayken yapmadığını bırakmadı. Şimdi bize de gelmiyor biz de gitmiyoruz. Eşim gidiyor evinden alıyor sonra bizim evin yakınlarında dışarda biryerde buluşturuyor kızımla kvyi. Ben ne yuzunu gorurum ne konuşurum. Nefret ettim kendisinden. Benim ne kadar iyi niyetli olduğumu herkes bilir. Bir bu kadın bilemedi. Geliniz ya işte... Tek çocuğu var yalnız buyutmuş eşinden ayrılmış oğlu 3 yaşındayken. O da deli olmuş. Nasıl nefret ettirdi kendisinden anlatamam. Çocuk da bakamaz 72 yaşında çünkü bir faydası olmadığı gibi zararı var bana. Allah bildiği gibi yapsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?