2014 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun..insalllah babanin durumu iyidir..

Canim hosgeldin..tebrikler ne guzel tedavisiz olmasi..insallah sag salim kucagina alirsin bebisini..

gunaydin. bizim bir ishal ve kusmadir gidiyo kaka tahlili yaptirdim bi parazit amip falan yokmus serum yedi 2 gun once gece cok sivi kaybetti diye ama 4 gundür yiprandi zayifladi cocuk

Çok geçmiş olsun. Yaz geldi ama hala hastalıklar bitmedi. Zehirlenme ya da havuzdan mikrop kapmış olabilir mi

Kızlar kızımın tuvalet kitabı diye eğlenceli bir kitap aldım . Okudukça bizim kız anne bezimi çöpe at artık istemiyorum dedi. Cumartesi akşam attık çöpe bezleri beraber. İki gündür soylemiyor çişi gelince altına yapıveriyor. Bugun artık anne bez bağla diye ağladı. Halbuki sabah kalktığında uzun suredir bezi kuru oluyor. Yani geceleri çiş yapmıyor. Ama bugun bez istedi. Artık hazır ama tembellik yapıyor

Sakın bez takma canim kafası karışır hep tekrar la sen büyüdün kilot giycez artık alıştırma külodu giydir lazimlik yaptimi alkış kıyamet odullendir

canım biz de aynı durumdayız, birtakım ödüllerle tuvalete yapmasını sağlamıştık, çişi gelince söylemiyordu ama saat başı götürünce denk gelip yapıveriyordu, gece beslenmesi olmayınca geceleri ve öğlen uykusunda da bezini ıslatmıyordu uzun bir süredir. ama ben sabırsız ve sinirli bir insan olunca olumsuz etkilendi herhalde, hem çişini söylemiyor hem de çişini salıveriyor. bazen az yapıyor yani kaçırıyor, bazen de şırıl şırıl yapıyor. ben de kızıyorum, neden söylemediğini merak ediyorum. tekrar bez bağlasam olumsuz mu etkilenir yine? dün akşam bez bağlatmak isteyip istemediğini sordum, bezi istemediğini söyledi. evde temiz çamaşır kalmamıştı dün valla tırlatacaktım,

Başlamışken tekrar bez bağlqmak yanlış. Ben gece de bağlamıyorum. Bazen bağla diyor ama bağlamıyorum. Kolay bir süreç değil. Ama annelik çook sabır gerektiriyor. Bize çok şımarıyor. Bakıcısının sozunu çok iyi dinliyor. Çünkü annem ne yapsam beni sever diyor. Bu yaşta ayırdediyor. Sinirlenme. Ben de bazen saçımı başımı yolacak kadar sinirleniyorum. O anda uzaklaşıyorum. Dun Zeynep saat 11:30 uyudu akşam. Oğlum 3 aylık oldu uyku düzeni henüz yok. Saat 12de gece uyandı 2de uyudu. 3te gece Zeynep uyandı. 4te uyudu. Oğlum 05:30da uyandı. Bir de Zeynep az uyuduğu için çok huysuzdu. Ben de gece toplamda bir saat uyudum. Ama ne yapalım bu günler de geçecek... Sağlıklı olsunlar da...

Kızlar tuvalet eğitimini hallettik sayılır büyük ölçüde. Bugun 5. Gün. Bugun iyice söylemeye başladı. Çişim var demiyor sma çiş yapmadım diyor :) o zaman anlıyorum çişi geldiğini. Gözüm korkmuştu başta. Ama şimdi çok da zor olmadığını anladım. Arada yine kaçıracaktır mutlaka. Ama olur öyle. Kızımın tuvalet eğitimi kitabı çok faydalı oldu. Henüz başlamamış arkadaşlara tavsiye ederim.

Ooo gozun aydin canim cook sevindim, ne kadarlik bebis ?

Tuvalet egitimini tamamlayanlarin gozu aydin. Biz de hala bisey yok.. izinler iptal, hersey karmakarisik, kres isini erteledik.. umarim cabucak bir duzen oturtabiliriz...

Tuvalet egitimini tamamlayanlarin gozu aydin. Biz de hala bisey yok.. izinler iptal, hersey karmakarisik, kres isini erteledik.. umarim cabucak bir duzen oturtabiliriz...

Ben de aceleci davranmışım başardık diyerek. hala oğrenemedi. Bugun tam 7 gün oldu. Ucuncu dördüncü günlerde söylemişti. Ama şimdi ya çişini yapıveriyor olduğu yere ya da biz sorunca yapıyor. Çişim var demeyi bıraktı.

OGlumda tam alismisti tuvalet olayina ishal olunca bagladim ve artik bezi cikarmak istemiyo ciste sorun yok kakada bez tak kaka yapcam diyor nasil aliscak bidaha bilmeme

I isimx merhabalar, gözün aydın canım sağlıklı bir bebek ve doğum diliyorum,

bizimki de geçen hafta perşembe günü yüksek ateş ile doktora gittik, 39 oldu ateşi, yavrum perişandı, boğazı ve kulağında enfeksiyon varmış mecbur antibiyotik başladık, hastalık 2 gün sürdü, 3. gün eski haline döndü bu nasıl bir hastalık anlamadım, sadece ateş oldu o kadar. bugün kontrole gideceğiz inşallah geçmiştir.
tuvalet olayında da bizimki büyük tuvaletini söylüyor ve tuvalete yapıyor ama çişi bazen yapmak istemiyor veya tutuyor,arada kaçırıyor külotuna, onda azcık zorlanıyoruz. büyük ölçüde öğrendi gibi.
E Etabiti bizim de izinler iptal canım, annem zorlanıyor her an kreşe başlatabilirim, tuvalet eğitimini az buçuk öğrendi gibi. ama herkes kreşe başlayınca çok hasta olur falan diyor, gözüm korktu, alıştırmak için yarım güne falan mı versem ki ya da haftada 3 gün tam zamanlı, her işimiz kaldı ayol

Kızlar herkese merhabalar tuvalet eğitimi veren arkadaşlara sabır diliyorum şimdiden tebrik ediyorum eğitim için bir hafta yeterli ben en başlarda yakalayıp yakalayıp götürdüm sonra kendisi söyledi şu an sıvı alımını takip edemiyorum herkes birşeyler içeriyor buna rağmen kendisi hemen söylüyor tatilde çok rahat ettim bir ay oldu çok şükür bir de gece gündüz aynı anda bırakılmalı ayrıca beze kesinlikle tekrar geri dönülmemeli arkadaşlar alıştırma kilotu falan kullanılabilir ishalde bu arada benim kuzu hala meme emiyor günde bir iki

Yok canım bir hafta geçti ama hala kendisi soylemiyor. Yarısını altına yapıyor yarısını tuvalete koştura koştura. Neden soylemiyor anlamadım. Soruyorum çişin var mı diye. Yok diyor. Arkamı dönüyorum bakıyorum yapıvermiş. Valla anlamadım bu işi. Bizim bir hafta geçti ama hala durum bu şekilde. Gözüm korktu valla...

bizimki de gece galiba çişi geldi uyandı, uyanınca da direkt salmış yatağa, ben çarşafın altına koruyucu sermiştim yatağa geçmemiş. gece üstünü değiştim alt tarafını yıkadım, yanımda yatırdım biraz zor daldı uykuya. uyumadan önce çişini yapmıştı ama demek ki hepsini yapmamış. uyutmadan 2 saat önce sıvı vermemek lazım diyorlar ama hava çok sıcak su içmeden olmuyor... üff şu sıcaklar bir geçseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…