2014 Şubat Anneleri

oğluna da sağdığın sütü içirmen çok güzel canım, oğluna ilk sağdığın kısmı içiririsin arkadan gelen yağlı sütü de kızına verirsin ne güzel. hem de sütün bollaşır.
benim kız da biliyorsunuz zayıf ve dönem dönem iştahsız bebişlerden. ama üstüne düşülmediğinde mama ver diye ağlayan bir çocuk. ben karışık beslenmesi yönünde elimden geleni yapıyorum, çünkü et, sebze, meyve, süt grubu hepsinden yemesi lazım.yeri geliyor ev turşusu da veriyorum, soğan da veriyorum eline faydalı diye. sırf hamurişi ve şekerli gıda ile beslenen çocuklar hem sık hasta oluyor hem de beyin gelişimi yeterli olmuyormuş. çocukları beslerken olsun az yesin ama kaliteli beslensin benim mantığım bu şekilde işliyor. burada bir arkadaş kimdi hatırlamıyorum 2 yaşında oğlum 18 kg. diye yazmış, acilen doktor kontrolünde beslenme düzenini değiştirmesi lazım, ben öyle çocuklar görünce üzülüyorum, kilo sağlık göstergesi değil

Hasta bebeklere geçmiş olsun.oglumda 5 gündür sadece burun tıkanıklığı vardı.şükür geçti gibi sadece surup verdim ateş olmadığı için dr goturmedimşurubu Çilekli olduğu için vermekte zorluk çekmiyorum. İçindeki şirin gibi aparattan değil kaşıkla içmeyi seviyo

Grip sezonu bence son haftalarını yaşıyor. Bu da atlatılsa pek kalmayacak gibi nisan ayı sonrası inşallah iyi olacak. Çünkü bu sene bir grip olan bir daha oldu. Birsuru grip virüsü var. Hasta bebişlere acil şifalar...

Burada yazdım mı hatırlamıyorum. Dr bana bebeğin 5 hafta ilerde olduğunu söylemişti 3 hafta önce kontrole gitmiştim. Bir ay öncesinde her şey haftasıyla uyumluyken sonraki kontrolde birden hızlı kilo almış. 5 hafta ileri gitmiş. Fazla yeme kıs biraz dedi. Halbuki 34. Haftamda olmama rağmen 9 kg aldım. Fazla almadım ama bebek yemiş. Çok kilolu olması da iyi değil. Böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi. Dr ciddi anlamda uyardı. Ben de aç geziyorum. Belki de zayıflamış bile olabilirim. Ama çok kafama taktım. Salı günü kontrolum var. Zeynep 3720 gr doğmuştu. Kardeşi de erkek olduğuna göre biraz daha kilolu doğabilir sanırım :)

ınşallah sağlıklı dogar canim. üzülme. saglikli gidalar tuket. balik ceviz falan. hamurisi ve tatlidan uzak dur.

Günaydın ,

gözlerimi açamıyorum bu sabah :S
Rüyamda sizi gordum nisayla. Ayakkabicidaydik. Nisa yagmur botu giyodu sarı ucunda civciv var. Sen diyorsun bir örnek alicaz bot gösteriyorsun vizyon rengi böyle oda denenmem diyo ben bunu istiyorum diyip tutturuyodu. Bende sizi izliyomusum uzaktan.

günaydın, maşallah oğlan olduğu için daha iri doğabilir canım kızına kıyasla. doktorun uyarması aslında iyi olmuş bir bakıma çünkü asıl son 2 ay kilo alınıyor, arkadaşların dediği gibi gereksiz yiyeceklerden kaçınır, balık, ceviz, et, meyve ve sebzeye ağırlık verirsen hem sen hem de bebeğin için daha iyi olur. inşallah sağlıkla doğum yaparsın, senin karnın büyüdükçe zeynep ne yapıyor merak ediyorum, tepkisi nasıl?

Hayır olsun cnm.
Haftasonu bir örnek ayakkabı giydik görmüşsündür resmimizi..:)
çok seviyorum bir örnek giyinmeyi.

Hayır olsun cnm.
Haftasonu bir örnek ayakkabı giydik görmüşsündür resmimizi..:)
çok seviyorum bir örnek giyinmeyi.
Ayakkabıyı gormedim canim haftasonu evde değildik gece sallarken en son nisaya baktım herelde ondan. Ayakkabiyi farketmedim ama demekki goz kaydetmis. Yavrum benim civil civil masallah rabbim korusun.

Ayakkabıyı gormedim canim haftasonu evde değildik gece sallarken en son nisaya baktım herelde ondan. Ayakkabiyi farketmedim ama demekki goz kaydetmis. Yavrum benim civil civil masallah rabbim korusun.

EVET CNM olabilir. malum olmuş sana da.
çok şükür varlıklarına senin minik kuzu nasıl . artık büyümüştür yavrum

Zeynep zannediyor ki kardeşi doğar doğmaz onunla oynamaya başlayacak:) yani kardeş kardeş deyip zıplıyor ama gerçeklerin farkında olmadığı için bence. Kıskanacak mutlaka ama ne yapalım hayırlısı budur:)

EVET CNM olabilir. malum olmuş sana da.
çok şükür varlıklarına senin minik kuzu nasıl . artık büyümüştür yavrum
Buyuyo sanirim 3 ay dolcak 15 inde. Iyi sukur. Herkesin hayatina ortak oluyoruz peslerine takikiyoruz kendi kendimize kalmayip gunlerimizi doldurmaya calisiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…