- 19 Ekim 2015
- 154
- 205
- 23
- 42
yok canim kati degilsin. siyle soyleyeyim. oglum daha zayif. bizimki hala cay bardagi kadar yiyor. moralim bozukken vermedim ilgilenmedim ayni anda iki muzu yedi hatta ilk defa gobegi cikti. dusun kizim uc aylik ikiside ayni yiyor. hatta kizim daha fazla. ornegin sutumu sagip veriyorum mehmetali bir cay bardagini bitiremiyor kizimm ise bitiriyor. kizim uc saatte bir emiyor. mehmetali gunde uc kez yiyor. cunku ben ustune dustukce ters tepti. zayif noktami biliyor ve inat ediyor mesela doymadan kalkiyor. sende simdi degil bir iki hafta sonra basla kati olmaya hatta hic ilgilenme. uc dort gun yap eger yerse ne guzel yemezse kotu. birde bi arkadas anlatti. cocugun önüne koyuyomus ye diyomus cocuk yemiyomus oda onun gözü onunde alip bitiriyormus. bir sinraki ogun zamanina kadar bisey yok bir iki derken cocuk artik ac kalacagini bildigi ucin yemek gelir gelmez yiyormus. simdi bende katiyim. boyke olmak guzel kafan rahat oluyor.
Saol sanada yavruna da hastalik siz günler olur insHerkese günaydın güzel bir gün olur inşallah
ınşallah sağlıklı dogar canim. üzülme. saglikli gidalar tuket. balik ceviz falan. hamurisi ve tatlidan uzak dur.Burada yazdım mı hatırlamıyorum. Dr bana bebeğin 5 hafta ilerde olduğunu söylemişti 3 hafta önce kontrole gitmiştim. Bir ay öncesinde her şey haftasıyla uyumluyken sonraki kontrolde birden hızlı kilo almış. 5 hafta ileri gitmiş. Fazla yeme kıs biraz dedi. Halbuki 34. Haftamda olmama rağmen 9 kg aldım. Fazla almadım ama bebek yemiş. Çok kilolu olması da iyi değil. Böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi. Dr ciddi anlamda uyardı. Ben de aç geziyorum. Belki de zayıflamış bile olabilirim. Ama çok kafama taktım. Salı günü kontrolum var. Zeynep 3720 gr doğmuştu. Kardeşi de erkek olduğuna göre biraz daha kilolu doğabilir sanırım :)
Rüyamda sizi gordum nisayla. Ayakkabicidaydik. Nisa yagmur botu giyodu sarı ucunda civciv var. Sen diyorsun bir örnek alicaz bot gösteriyorsun vizyon rengi böyle oda denenmem diyo ben bunu istiyorum diyip tutturuyodu. Bende sizi izliyomusum uzaktan.Günaydın ,
gözlerimi açamıyorum bu sabah :S
Burada yazdım mı hatırlamıyorum. Dr bana bebeğin 5 hafta ilerde olduğunu söylemişti 3 hafta önce kontrole gitmiştim. Bir ay öncesinde her şey haftasıyla uyumluyken sonraki kontrolde birden hızlı kilo almış. 5 hafta ileri gitmiş. Fazla yeme kıs biraz dedi. Halbuki 34. Haftamda olmama rağmen 9 kg aldım. Fazla almadım ama bebek yemiş. Çok kilolu olması da iyi değil. Böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi. Dr ciddi anlamda uyardı. Ben de aç geziyorum. Belki de zayıflamış bile olabilirim. Ama çok kafama taktım. Salı günü kontrolum var. Zeynep 3720 gr doğmuştu. Kardeşi de erkek olduğuna göre biraz daha kilolu doğabilir sanırım :)
Rüyamda sizi gordum nisayla. Ayakkabicidaydik. Nisa yagmur botu giyodu sarı ucunda civciv var. Sen diyorsun bir örnek alicaz bot gösteriyorsun vizyon rengi böyle oda denenmem diyo ben bunu istiyorum diyip tutturuyodu. Bende sizi izliyomusum uzaktan.
Ayakkabıyı gormedim canim haftasonu evde değildik gece sallarken en son nisaya baktım herelde ondan. Ayakkabiyi farketmedim ama demekki goz kaydetmis. Yavrum benim civil civil masallah rabbim korusun.Hayır olsun cnm.
Haftasonu bir örnek ayakkabı giydik görmüşsündür resmimizi..:)
çok seviyorum bir örnek giyinmeyi.
Ayakkabıyı gormedim canim haftasonu evde değildik gece sallarken en son nisaya baktım herelde ondan. Ayakkabiyi farketmedim ama demekki goz kaydetmis. Yavrum benim civil civil masallah rabbim korusun.
Zeynep zannediyor ki kardeşi doğar doğmaz onunla oynamaya başlayacak:) yani kardeş kardeş deyip zıplıyor ama gerçeklerin farkında olmadığı için bence. Kıskanacak mutlaka ama ne yapalım hayırlısı budur:)günaydın, maşallah oğlan olduğu için daha iri doğabilir canım kızına kıyasla. doktorun uyarması aslında iyi olmuş bir bakıma çünkü asıl son 2 ay kilo alınıyor, arkadaşların dediği gibi gereksiz yiyeceklerden kaçınır, balık, ceviz, et, meyve ve sebzeye ağırlık verirsen hem sen hem de bebeğin için daha iyi olur. inşallah sağlıkla doğum yaparsın, senin karnın büyüdükçe zeynep ne yapıyor merak ediyorum, tepkisi nasıl?
Buyuyo sanirim 3 ay dolcak 15 inde. Iyi sukur. Herkesin hayatina ortak oluyoruz peslerine takikiyoruz kendi kendimize kalmayip gunlerimizi doldurmaya calisiyoruz.EVET CNM olabilir. malum olmuş sana da.
çok şükür varlıklarına senin minik kuzu nasıl . artık büyümüştür yavrum
Buyuyo sanirim 3 ay dolcak 15 inde. Iyi sukur. Herkesin hayatina ortak oluyoruz peslerine takikiyoruz kendi kendimize kalmayip gunlerimizi doldurmaya calisiyoruz.
Bide bana sorcalismak istemiyorummmmmmmmm.....ama para kazanmam gerekiyor.
calismak istemiyorummmmmmmmm.....ama para kazanmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?