- Emoji Skoru
- 4.466
- Puanlar
- 873
Sağol canim amacım ilerde resimlere bakınca annem benim için ugrasmis emek vermiş zaman harcamış desin onu õnemsedigimi hissetsin madem anaokulu ogretmeniyiz bişeyler yapalım dimi
Çok beğendim. Emek vermişsin. Maşallah size
Bebelerin uyku düzenleri nasıl kızlar? Emirin çok güzeldi ama kaydı. Saat 12 buçuktan önce uyumaz, sabah 11 gibi kalkar. Misafir gelince kaydı. Normalde 9 buçuk 10 buçuk arası uyuyodu. Sabahta erken kalkıyodu tabi
Allah yardımcın olsun canım. Düzelir inşallah.ben 5 gün evdeydim
sabah 10 da kalktı gece 11 de en geç uyudu.
dün işe başladım.
gece 2 de uyudu. çok bunaldım artık bu durumdan her sabaha yorgun uykusuz kalkmaktn.
İNşallah cnm işe başladığımdan beri böyley,z.Allah yardımcın olsun canım. Düzelir inşallah.
Bebelerin uyku düzenleri nasıl kızlar? Emirin çok güzeldi ama kaydı. Saat 12 buçuktan önce uyumaz, sabah 11 gibi kalkar. Misafir gelince kaydı. Normalde 9 buçuk 10 buçuk arası uyuyodu. Sabahta erken kalkıyodu tabi
o zaman biz çok mutluyuzZeynep de aynı 12-1 uyur saat 11de uyanır gündüz 1 saat uyur. çocuk doktoruna sordum da mutlu ailelerde böyle olur dedi. :) siz uyumayınca o da uyku moduna girmiyor dedi
ALLAH anaciginin mekanini cennet etsin canim.kızlar hakınızı helal edin yazamadım bir türlü..Anacıgım gerçek vatanına göçtü..Rabbim merhameti ve rahmetiyle muamele etsin insallah..anacığımın ölümü bende bir son değil başlangıç oldu..neden niçin nasıl yaşıyorum soruları anlam kazandı..Rabbim tüm dünyalık (mal mülk hasetlik vs)ne varsa uzak tutsun benden..Ondan gelen herşey kabulümdür..isyan yok..islamın gerektirdiği gibi yaşamayı nasip etsin Rabbim bundan sonra..bu arada yaz gelmeden umreye gidiyorum Allah nasip ederse..sonrada hacca..yüreğim huzur dolu çok şükür..namaz kılmadığım geçmiş günlere yanıp kavruluyorum..yanan bir çakmağa parmağımızı uzatmazken kimbilir cehennem azabı nasıldır aklım almıyor..sen koru Allahım..Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah..
bu arada evlatlarımız bir yaş daha büyüdü..ilim,irfan sahibi,güler yüzlü hoşgörülü,iman dolu evlatlar olurlar inşallah..Allahım iyi kullarla karşılaştırsın hepsini..selametle
canim her iki taraf yanlis anlamadir diyor mantikli aciklamalar yapiyorlar. yalniz benim sıkıntım fotoğraf meselesi. esim bu konuda aciklamayi bence tam yapamiyor. suna kanaat getirdim karsi taraf esim art niyetli degil. simdilik esimle baristik ama diken ustundeyim ve esim bunun farkinda.kuruntularimin yersiz oldugunu söylüyor esseklik ettim diyor ama erkek milleti. bakalim yalandan barismam ne zaman butecek.H HASANPINAR ne yaptın canın son durumlar nasıl ne dusunuyosun çocukların nasıl tam doğumgünü zamanı vesile olurda barisirsiniz insallah
Dedin ya eşim rahat insandır diye içinde kötülük olmadan göndermiştir sen tavrını koyunca yanlış olduğunu anladı bir daha yapmaz umarım bazen insanlar ilişkilerde karşı taraf tavır koymadikca eşim beni bilir diyerek her rahatlığı yaparlar.şimdi aklıma örnek gelmiyo ama bende eşime çok derim ben sana hiç böyle yaptım mi sunu yaptım mi oda sende yap o zaman der.gerçekten masum olabilircanim her iki taraf yanlis anlamadir diyor mantikli aciklamalar yapiyorlar. yalniz benim sıkıntım fotoğraf meselesi. esim bu konuda aciklamayi bence tam yapamiyor. suna kanaat getirdim karsi taraf esim art niyetli degil. simdilik esimle baristik ama diken ustundeyim ve esim bunun farkinda.kuruntularimin yersiz oldugunu söylüyor esseklik ettim diyor ama erkek milleti. bakalim yalandan barismam ne zaman butecek.
kızlar hakınızı helal edin yazamadım bir türlü..Anacıgım gerçek vatanına göçtü..Rabbim merhameti ve rahmetiyle muamele etsin insallah..anacığımın ölümü bende bir son değil başlangıç oldu..neden niçin nasıl yaşıyorum soruları anlam kazandı..Rabbim tüm dünyalık (mal mülk hasetlik vs)ne varsa uzak tutsun benden..Ondan gelen herşey kabulümdür..isyan yok..islamın gerektirdiği gibi yaşamayı nasip etsin Rabbim bundan sonra..bu arada yaz gelmeden umreye gidiyorum Allah nasip ederse..sonrada hacca..yüreğim huzur dolu çok şükür..namaz kılmadığım geçmiş günlere yanıp kavruluyorum..yanan bir çakmağa parmağımızı uzatmazken kimbilir cehennem azabı nasıldır aklım almıyor..sen koru Allahım..Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah..
bu arada evlatlarımız bir yaş daha büyüdü..ilim,irfan sahibi,güler yüzlü hoşgörülü,iman dolu evlatlar olurlar inşallah..Allahım iyi kullarla karşılaştırsın hepsini..selametle
bilmiyorum canım acikcasi bilmiyorum. zamana biraktim herseyi. ama bundan sonra korksun benden.Dedin ya eşim rahat insandır diye içinde kötülük olmadan göndermiştir sen tavrını koyunca yanlış olduğunu anladı bir daha yapmaz umarım bazen insanlar ilişkilerde karşı taraf tavır koymadikca eşim beni bilir diyerek her rahatlığı yaparlar.şimdi aklıma örnek gelmiyo ama bende eşime çok derim ben sana hiç böyle yaptım mi sunu yaptım mi oda sende yap o zaman der.gerçekten masum olabilir
Hayirli doğumun olsun canım bende özelde dogurmustum devlette nasıl olur bi yorum yapamicam inşallah sorunsuz sağ salim alırsın kucağınakızlar doğuma az kaldı yarın anestezi uzmanı görecekmiş size bir şey sormak istiyorum oğlumu özelde doğurdum doktorlar hep başımdaydı bu devlet hastanesinde olacak oradaki çocuk doktoru ilgilenir mi mesela sorun varsa hemen söyler mi ikili test kötü çıkmıştı hatırlarsanız
H HASANPINAR canım bu konu çok hassas ama bence hemen affetme bu yaptığı doğru değil biz kadın olarak bir erkekten resim istesek eşimiz ne tepki verir sor
hayir canim pimpirikli degil annesin. anne oldugun icin simdi bir atmaca gibi yavrunu korumaya calisiyorsun. misafirleri kovmak bence yaptigin en guzel sey cunku bak benim oglanda hasta oldu.keske senin gibi yapsaydim.üzülme gururlan. ama surasida bir gercek evde daha cok hasta oluyorlar. bir alman cocuk yetistirme konusunda soyle demisti. kötü hava yoktur kötü kiyafet vardir. iyilesince mümkün mertebe her gun disariya cikmali cocuklar. ( not : bunlari kendin uygulayamiyorum )Kızlar Zeynep ustuste o kadar hasta oldu ki, aslında ailece hasta olduk biz bile zor atlattık. Ama artık her dakika deli gibi ateş olçmekten kafayı yedim. Her an yeniden hastalanacak gibi geliyor. Eşim asıl sana doktor lazım seni bir psikoloğa gıtureyim dedi. Şimdi ikincisi geliyor. Birinde bu kadar pimpirikken ikisini dusunemiyorum. Bir fe salak gibi internetten okuduğumuz en kotu senaryoyu kurguluyorum sanki olacak gibi. Olumsuzlukları düşünmek istemiyorum ben artık. Çok mu pimpirikim yoksa normal mi?eve geleni kapıdan gönderiyorum hastalanacak diye. Burnunu sokağa çıkarmadım yılbaşından beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?