Canim aslinda farkindayim da cok dile getirmek istemiyorum. Sen kizinin sagligi konusunda endiselisin biliyorum. Ama lutfen iyi dusun, iyi olsun. Dr hepimiz icin birtakim risklerden bahsetmisti. Ben inaniyorum ki, nur topu gibi saglikli bir kizin olacak. Ha aksi olursa onu da kabullenip, bu da benim imtihanim deyip, basinin ustunde tutacagini da biliyorum.. Ha gayret, az kaldi...Aslında moralim bozuk olmasının nedeni muhammed e bakacak Ablamizin okulu açılacak herseyi ona göre ayarlamıştık,Sosyoloji canım isim yok daha önce sağlıklı olsun ismini düşünmüyorum hiç.ofke nöbeti gecirince hiç ilgileniyorum olmuyor sarılıyorum olmuyor
Aman sorma yaa, knusmaktan icim sisti vallahiezgi konuşmuyor da, Zeynep de her istediğini anlatamıyor. mesela cümle kurmuyor kelime soylüyor. mama diyor ama hangi mama olduğunu anlamıyorum tek tek soruyorum. eğer istediğini bulamazsak kafa göz dalıyor. :)
herseyi paylastik bunuda ilk siz diyun istiyorum. gormeden sevmek benimsemek bu. esimden bosaniyorum. liseden beri kardesim dedigim kisiyle beni ileri boyutta olmasa da aldatmis. simdi otobusle izmire gidiyorum. ailemin bile haberi yok. iki cocuk yaptim. bu delilik. cocugu cok istemistim iyiki istemisim. simdi yanimdalar ve inanir misiniz hic aglamadim. inkar ediyorlar ama yazismalari gordim ve hic normal gelmedi bana.zor kizlar icinde yanardag var. daha yazmicam cunku aglayip gucumu kaybetmekten korkuyorum.
Canım nasılsın izmir varmissindir ailen nasıl karşıladı?hassas ve senin bilecegin bir iş tabiki ama tavsiye istersen eşinin tavırları nasıl? Pişman mi uzgunmu peşinden kostumu agladimi bunlar önemli çok küçük çocukların var yasadiklarinin çok fazlasını ve agirini kuzenim yaşadı oğlu 3 yaşındaydı zor günler geçirdiler kavga bagris ayrı yaşama yine baristilar.kardesimle boşandı anlasamadilar ikizim oğlu 27 aylik,ceylin babasına sarildimi bakıyo oda kosuyo erkeklere sarılıyor içimiz parcalaniyo yani çocukla zor daha lohusasin çok hassassin hamilelik rutinlik erkekler zayıf heyecan aramış belli kesinlikle haklı demiyorum ama bizden farklilar ani karar verme düşün anla dinle tart ve bizi bilgilendir kendini kızına ada sütun kesilmesin seni seviyoruzherseyi paylastik bunuda ilk siz diyun istiyorum. gormeden sevmek benimsemek bu. esimden bosaniyorum. liseden beri kardesim dedigim kisiyle beni ileri boyutta olmasa da aldatmis. simdi otobusle izmire gidiyorum. ailemin bile haberi yok. iki cocuk yaptim. bu delilik. cocugu cok istemistim iyiki istemisim. simdi yanimdalar ve inanir misiniz hic aglamadim. inkar ediyorlar ama yazismalari gordim ve hic normal gelmedi bana.zor kizlar icinde yanardag var. daha yazmicam cunku aglayip gucumu kaybetmekten korkuyorum.
Pinarim rabbim içine ferahlık versin.şu an icin belki bi karara varmak erken.biraz toparlan. Rabbim bi yol gösterecek elbet.ins yanlış anlasilmadir.çocukların ve senin için en hayırlısı olsun .herseyi paylastik bunuda ilk siz diyun istiyorum. gormeden sevmek benimsemek bu. esimden bosaniyorum. liseden beri kardesim dedigim kisiyle beni ileri boyutta olmasa da aldatmis. simdi otobusle izmire gidiyorum. ailemin bile haberi yok. iki cocuk yaptim. bu delilik. cocugu cok istemistim iyiki istemisim. simdi yanimdalar ve inanir misiniz hic aglamadim. inkar ediyorlar ama yazismalari gordim ve hic normal gelmedi bana.zor kizlar icinde yanardag var. daha yazmicam cunku aglayip gucumu kaybetmekten korkuyorum.
Allah rahmet eylesin cocuklugu bitti desene, bu aciyi ben anlarımArkadaslarkeping arkadasimizin annesi vefat etmis..
Canim benim, en iyi basina gelen anliyor degil mi, allah rahmet eylesin..Allah rahmet eylesin cocuklugu bitti desene, bu aciyi ben anlarım
Evet başına gelen anlar gecmiyo ama gecicek gelir geçer ama deler geçerCanim benim, en iyi basina gelen anliyor degil mi, allah rahmet eylesin..
herseyi paylastik bunuda ilk siz diyun istiyorum. gormeden sevmek benimsemek bu. esimden bosaniyorum. liseden beri kardesim dedigim kisiyle beni ileri boyutta olmasa da aldatmis. simdi otobusle izmire gidiyorum. ailemin bile haberi yok. iki cocuk yaptim. bu delilik. cocugu cok istemistim iyiki istemisim. simdi yanimdalar ve inanir misiniz hic aglamadim. inkar ediyorlar ama yazismalari gordim ve hic normal gelmedi bana.zor kizlar icinde yanardag var. daha yazmicam cunku aglayip gucumu kaybetmekten korkuyorum.
kepinge cok uzuldum. allahim yardimcisi olsun. cok zor olmali. iste herkesin bir derdi var. bir tek siz biliyorsunuz kizlar. esim cok rahat bir insandir ondan gece fotograf istemis o da normal bir fotograf gondermis. esim simdi anlik gonder demis o da gecistirmis. bunun disindaki konusmalari normal gorunuyor tabi tabi silinenler var hatta bunuda telefonunu tuvalette unutmus orda bulup okudum. bir insan neden fotograf ister ayrica neden konusmalar normal boyuttaysa siler. demekki anormal bir durum var. esim karsi tarafin bir sucu yok ben durtusel olarak istedim oda gondermis diyor ama ben otuzdort yasindayim kimseye tutup normal bir fotograf olsa bile gondermem. ben davayi acayim yanlisiyim cunku bende eylem degil niyet onemli. ne dersiniz kizlar donmusum kalmidim burda iki cocukla. daha kimseyede soyleyemedim.
yok canim allah var hicbir yanlisini gormedim esim insanlarla muhabbet ederken cok sicaktir rahattir kasmaz kendini baskasi yanlis dusunur mu diye disunmez. kayinvalidemlerin evide izmirde o benden once buraua gelmisti haberide yok bu olaydan ve benim burda oldugumdan ogrense oglunun yuzune tukurur ve benim yanimda olur. tabi oglunu atmaz ama affetmezde. esim davranisim normal degildi ama cok ciddide degildi evet fotograf istemek ayip diyor ama o gonderiyorsa demekki daha oncede gondermis.Vallahi canim, esini en iyi sen tanirsin, neyi hangi niyetle yaptigini da en iyi sen bilirsin... Yalniz durtusel olarak fotograf istemek ne alaka ? Dedigim gibi onun neyi hangi niyetle yaptigini sen biliyorsundur. Evlenmek de bosanmak da hiiic kolay degil. Herkesin sabir siniri, iliskisindeki beklentileri ve aile yapisi farklidir. Ailen izmir de herhalde. Kafanda bazi seyleri netlestirmeden bence onlara birsey anlatma. İleride belki sen kocani affedersin ama isin icine aileler girince, mevzu uzayip gider, kolay kolay da unutulmaz..
Kayinvaliden sizinle kaliyordu degil mi, onun haberi var mi? Esinin simdi hali tavri nasil? Yani sen evi terk edecek kadar ofkelendigine gire, senin daha onceden de rahatsiz eden birseyler var miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?