2014 Şubat Anneleri

canlar selamlar,
benim kuzumun doğumgünü de bugün, ama cumartesi kutlayacağız Allah izin verirse. benim kızımla demet akalın ın hira aynı gün hem de aynı saat doğdular. 09:57 de ...şaka gibi:)
Canim nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillaraa.

Canim gecmis olsun bencede zorlamanin anlami yok zaten istedigi zaman yurur.

merhabalar

tüm miniklerin doğum günü kutlu olsun, annelere de kolay gelsin... daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bir sorum olacak.. ilk adım ayakkabısı olarak önerileriniz var mı özellikle ilk adımını atmış bebelerin anneleri... ben evde ayakkabı giydirmiyorum doktorumuz öyle söyledi. zaten sıralıyor hala dışarıda da pek yürümüyor ama bugün yarın yürür. ne alsam ki acep?

sevgiler selamlar

Lip nisacik iyiki dogmus opuyorum onu

Merhaba hepimizde doğum günü heyecanı Başlamış ne güzel...
Ben kızıma Pınar'ın devam sütünü vermek istiyorum 1 YAŞ üstü olan ancak nasıl ısıtmam gerek bilmiyorum.benmari mi yoksa cezvede mi ısıtmalıyım? Kullanan var mı bu sütü?

Ben de dün deneme amacli aldim ama buzfolabina koymadim oda sicakliginda kaldi oylece icirdim kalanini bugün cezvede isitirim artik

normal süt olarK ISITILIR CANIM ANNE SÜTÜ BERMARİ ISITILIYO :)) BENDE ARKA BALKONA İNEK BAGLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM GEC EEMSİN DURSUN :d

Ben de dün deneme amacli aldim ama buzfolabina koymadim oda sicakliginda kaldi oylece icirdim kalanini bugün cezvede isitirim artik
normal süt olarK ISITILIR CANIM ANNE SÜTÜ BERMARİ ISITILIYO :)) BENDE ARKA BALKONA İNEK BAGLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM GEC EEMSİN DURSUN :d
Cevaplarınız için teşekkürler
Devam sütü olduğu için cezvede ısıtılmayabilir diye düşünmüştüm.toz olanı bırakıp bir sürede kutu devam sütü vermeyi düşünüyorum daha sonrada normal kutu sütlerine geçeceğim.
Haksever Kızın hala emiyor mu?

Bu arada kızlar hepinizin fikrini almak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Benim iştahsız kızım yoğurdu çok seviyor ne kadar versem yer, neredeyse hergün Öğlen ve akşam öğünlerinde bir kase yoğurt yiyor,ara öğün olarak değil ana öğün...aralarda 100-120cc süt içiyor.
Çorbalarla ve diğer yemeklerle arası iyi değil,ama bunları yoğurda katıp verdiğimde itiraz etmiyor,mesela yoğurduna makarna, pirinç bulgur pilavı,ekmek, haşlanmış sebze,bisküvi,meyvenin herçeşidi vb ne katarsam güzel yiyor ancak dediğim gibi hergün ve her öğün yemesi ne kadar doğru bilmiyorum
Benim ikinci çocuk ama şöyle adamakıllı bir yeme alışkanlığı oluşturamadım şuan için o nasıl yerse öyle veriyorum
Lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum

biraz önce klasik müzik eşliğinde uyudu oğlum. hamileken hep hayalini kurardım klasik müzik dinlesin falan, biraz önce de öle uyudu. şimdi rahatım:)) inşallah atık hep öyle uyur.
canım emir ninni müzik farketmez. her şekilde uyur. yeter ki ayakta sallansın ve ritimli bi ses duysun.

canım geçmiş olsun. melekler koruyor onları. burun en çok acıyan organ diyorler. 2-3 ay önce 1 yaşında yengemin oğlu düştü. tekrar geçmiş olsun.

canım ben dün giremedim. temizlik yaptım. emirde sildiğim yerlere şap şap vuruyor. dün huysuzdu biraz. canım çıktı valla. bi yandan ağlar, bi yandan kucak ister. bi yandan süpürgeyi kapatır, bi yandan biberonunu kırar.

canlar selamlar,
benim kuzumun doğumgünü de bugün, ama cumartesi kutlayacağız Allah izin verirse. benim kızımla demet akalın ın hira aynı gün hem de aynı saat doğdular. 09:57 de ...şaka gibi:)
ggeçmi doğumgününüz kutlu olsun canım. ne şans ama. saati saatine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…