- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Kızının doğum günü kutlu mutlu olsun nice yıllara sağlıklatüm bebişlerimizin doğumgünleri kutlu olsun, Allah sağlıklı uzun mutlu ömürler nasip etsin inşallah...
Canim nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yillaraa.canlar selamlar,
benim kuzumun doğumgünü de bugün, ama cumartesi kutlayacağız Allah izin verirse. benim kızımla demet akalın ın hira aynı gün hem de aynı saat doğdular. 09:57 de ...şaka gibi:)
Canim gecmis olsun bencede zorlamanin anlami yok zaten istedigi zaman yurur.merhaba yeni yaşına giren bebeklere güzel ömürler diliyoruz bugun oğlum adım atmaya çalışırken burunun üzerine düştü kanadı aklım çıktı o kadar zorlamayın çocuk hazır değil diyorum anlamıyorlar kırıldı sandım umarım bişeycik olmamıştır.
Masalllah zeynebee bizdemi yapsak...Eki Görüntüle 1401565 Eki Görüntüle 1401568 Eki Görüntüle 1401569 Eki Görüntüle 1401572 biz bugun kucuk kaslarimizi gelistirdik montesori yle biraz ilgilenince herseye etkinlik gozuyle bakiyo insan
Yapin diye koyduk zaten canim fikir olsun sizde degisik yaptiklarinizi koyun bize fikir olsunMasalllah zeynebee bizdemi yapsak...
Tskler canim devamini bekleriz..Yapin diye koyduk zaten canim fikir olsun sizde degisik yaptiklarinizi koyun bize fikir olsun
Ben de dün deneme amacli aldim ama buzfolabina koymadim oda sicakliginda kaldi oylece icirdim kalanini bugün cezvede isitirim artikMerhaba hepimizde doğum günü heyecanı Başlamış ne güzel...
Ben kızıma Pınar'ın devam sütünü vermek istiyorum 1 YAŞ üstü olan ancak nasıl ısıtmam gerek bilmiyorum.benmari mi yoksa cezvede mi ısıtmalıyım? Kullanan var mı bu sütü?
normal süt olarK ISITILIR CANIM ANNE SÜTÜ BERMARİ ISITILIYO :)) BENDE ARKA BALKONA İNEK BAGLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM GEC EEMSİN DURSUN :dMerhaba hepimizde doğum günü heyecanı Başlamış ne güzel...
Ben kızıma Pınar'ın devam sütünü vermek istiyorum 1 YAŞ üstü olan ancak nasıl ısıtmam gerek bilmiyorum.benmari mi yoksa cezvede mi ısıtmalıyım? Kullanan var mı bu sütü?
Ben de dün deneme amacli aldim ama buzfolabina koymadim oda sicakliginda kaldi oylece icirdim kalanini bugün cezvede isitirim artik
Cevaplarınız için teşekkürlernormal süt olarK ISITILIR CANIM ANNE SÜTÜ BERMARİ ISITILIYO :)) BENDE ARKA BALKONA İNEK BAGLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM GEC EEMSİN DURSUN :d
canım emir ninni müzik farketmez. her şekilde uyur. yeter ki ayakta sallansın ve ritimli bi ses duysun.biraz önce klasik müzik eşliğinde uyudu oğlum. hamileken hep hayalini kurardım klasik müzik dinlesin falan, biraz önce de öle uyudu. şimdi rahatım:)) inşallah atık hep öyle uyur.
canım geçmiş olsun. melekler koruyor onları. burun en çok acıyan organ diyorler. 2-3 ay önce 1 yaşında yengemin oğlu düştü. tekrar geçmiş olsun.merhaba yeni yaşına giren bebeklere güzel ömürler diliyoruz bugun oğlum adım atmaya çalışırken burunun üzerine düştü kanadı aklım çıktı o kadar zorlamayın çocuk hazır değil diyorum anlamıyorlar kırıldı sandım umarım bişeycik olmamıştır.
canım ben dün giremedim. temizlik yaptım. emirde sildiğim yerlere şap şap vuruyor. dün huysuzdu biraz. canım çıktı valla. bi yandan ağlar, bi yandan kucak ister. bi yandan süpürgeyi kapatır, bi yandan biberonunu kırar.Misafir odam salonumda bitti temizligi cam sil kaldir kondur belim cikti kizimda delirrtti sag olsun hr yere giriyo heryere elini sokuyo sildim yerlere on parmani batiriyo delircem ya(( zaten pazara 4 gun var gene pislencek heryer ( bu kadar derin yapmam ustunden yaparim cumada. Yarin da cocuk odasini yapicam bida yicek icicek suslemeleri dusunucem :) temizlikte cok aglattim sonra gonlunu alnak icin parka goturdum biraz yuruttum eve girerken kiyameti kopartti (( simdi uyuttum bende yatip uyucam :) geceye enerji lazim pilim bitti
ggeçmi doğumgününüz kutlu olsun canım. ne şans ama. saati saatine.canlar selamlar,
benim kuzumun doğumgünü de bugün, ama cumartesi kutlayacağız Allah izin verirse. benim kızımla demet akalın ın hira aynı gün hem de aynı saat doğdular. 09:57 de ...şaka gibi:)
inş kötü bir şey yoktur. merak ettim iyice.Yasakhayal sen nerelerdesinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?