- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ama adım atiyobizimkız hala yürümediinanamıyorum en önc emekleyenelrdendi hiç yata koyamamdım dönüyodu bebekten bu kadar harekete hala yürümüyo işini hallediyo die herelde( bu haftacesaretlendi 4-5 adım adıyo hop yere atıyo kendi çok duruyo ayakta dah cok yürümek istiyo ama emeklerken koşuyo resmen çok hızlı
Bizde ayakta epey durup birkac adim atiyoruz :) ama böyle bizim gibi ne zaman yururler
Bende merak ediyorum. Aksam saat 7 8 gibi doğdu .bilen varsa lütfen soylesinaynen 8şubat kova yükseleni ne acaba saat 3 : 15 gece dogdu
canım dün 2 yere baktım yoktu sağlık olsun başka bir yere bakayım olmazsa...Canim ben internetten aliyorum. Burda bizde bulamiyoruz
seriser cim uyku eğitimini bende kızıma vermek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.tavsiyelerin nedir ? ilk günler eğitime nasıl başladın,ne yaptın paylaşabilir misin ?Ay maşallah senin hatun uzun boyluymuş bi de. ya o kilo işi bence genetik ben de minikken tombikmişim ama iki yaşına kadar nerdeyse sadece anne sütü almışım. Takmayacağım yani kafaya.
Bu arada uyku eğitimi çok süper gidiyor. Deneyin valla oluyor, hiç ağlamadan on dakikada uyudu sabah, pek mutluyum :)
Teşekürler kizlar. Denemeye devam ediyim. Bigun alisacak
arkadaşlar bir sorum var bebekler bir şeyi öğrenirken diğerini unutur mu mesela muhammed byby yapıyordu sonra alkışı öğrendi o nu bıraktı sonra sonra buraya bir konmuşu öğrendi bu sefer de alkış bitti ben nerde hata yapıyorum yada tüm bebekler böyle mi
anlamıyorum ki canım inşallah unutmuyordur bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum..unutmuyordur.
bizimki de tel sarar yapıyordu 6 aylıkken sonra aylarca yapmadı
geçtim aynısını yaptım karşına ben tel sara dedikçe o alkış yaptı.
şimdi durup dururken tel sarar yapıyor :)
Herkese Günaydın canim yanlış yapıyosun onlar kaydediyolar çok akillilar bizde ilk bay bay öğrendik sonra alkış tel sarar aç ağzını dilini göster Şimdi çak öğretim derdim yapmazdi alkış derim akşam olsun yapar parmaginla avcunun içine vurur sonra bigün robot gibi ne dediysem yaptı doğru şekilde arka arkaya hepsini biliyorlar işlerine gelmiyoanlamıyorum ki canım inşallah unutmuyordur bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum..
sağol canım bilmiyorum ki bazen hiç bir şey öğretesim gelmiyor...Herkese Günaydın canim yanlış yapıyosun onlar kaydediyolar çok akillilar bizde ilk bay bay öğrendik sonra alkış tel sarar aç ağzını dilini göster Şimdi çak öğretim derdim yapmazdi alkış derim akşam olsun yapar parmaginla avcunun içine vurur sonra bigün robot gibi ne dediysem yaptı doğru şekilde arka arkaya hepsini biliyorlar işlerine gelmiyo
Bana teyze teyze teyze dedileeer o hak neymiş canım banada anlat çocuk gelişimi okudum ben lise ama açıktan düz lise mezunuyum normalde .inşallah kötü bişey çıkmaz ilaçla geciverir kistin bende ceylin den önce Polip varmış günübirlik ameliyat olmuştum o bile zor değil artık korkmakızlardoktora gittim alttan muane etti ayy unutmuştum ne güzel o duyguyu gücüme gitti(( hamile misin dedi dedim yok baktım ama yoktu dedim kanda bakalım dedi utrasyonda baktı olsa görükürdü dimi (( puff yarın alıcam sonucu mantar oldum galba dedim ses etmedi yarın sonucu al ona göre ilaç yazayım dedi kistim varmış nurtopu gb kocaman off ((
bide üniversite için sınavsız geçiş hakkım için kayıt yaptırdım bakalım tutcakmı öncelik yeni mezunların çünkü liseye girdim daha dün gb ama nerdeyse 10 sene olmuş liseden çıkalı kendimi hala aynı hissediyorum çocuk abla deyince bi kendime geldim :)))
Yaa bizimki hiç yürümüyor ruyalarimda yuruyo görüyorum anca turuna tutuna turluyo daha hic ayakta bile durmadıBizde ayakta epey durup birkac adim atiyoruz :) ama böyle bizim gibi ne zaman yururler
anlamıyorum ki canım inşallah unutmuyordur bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum..
bide onu deneyim sağol canım.Yaa bizimki hiç yürümüyor ruyalarimda yuruyo görüyorum anca turuna tutuna turluyo daha hic ayakta bile durmadı
UNUTMAZ CNAIM merak etme her gün yapmasa da tekrarla
Vazgeçme canım bu yaşta 2 dil konuşan ünlüler var ya öğrenir diye biz bi alkış mi yaptiramicazsağol canım bilmiyorum ki bazen hiç bir şey öğretesim gelmiyor...
çok tatlı ya oğlum da hayırı biliyor bir şeyi yere atmasın diye hayır diyorum anlıyor bekliyor sonra ben arkamı dönüyorum o atıyor :)Vazgeçme canım bu yaşta 2 dil konuşan ünlüler var ya öğrenir diye biz bi alkış mi yaptiramicazHayır falan çok iyi anliyolar digiturk kutusuyla oynayıp duruyo Hayır hayır sürekli diyoruz bize dün geçti işaret parmağını salladı sağa sola Hayır dedi şaştı kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?