2014 Şubat Anneleri

Ama adım atiyo işte yuruyo sayılır hakseverbende ilk yürüyen zeynep saniyodum demekki erken emeklemek pek etkilemiyomus

aynen 8şubat kova yükseleni ne acaba saat 3 : 15 gece dogdu
Bende merak ediyorum. Aksam saat 7 8 gibi doğdu .bilen varsa lütfen soylesin haksever canim bizde birkaç adimdayiz, eşin evde olduğu zaman yere oturun bir sana gelsin bir ona gitsin, pratik oluyor. Oyunlastirilinca hoslarina gidiyor.iki gün oldu baya yol kat ettik. Dört adim atiyor, ama benim zamanim olmadigindan fazla yapamiyorum maalesef.

seriser cim uyku eğitimini bende kızıma vermek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.tavsiyelerin nedir ? ilk günler eğitime nasıl başladın,ne yaptın paylaşabilir misin ?

arkadaşlar bir sorum var bebekler bir şeyi öğrenirken diğerini unutur mu mesela muhammed byby yapıyordu sonra alkışı öğrendi o nu bıraktı sonra sonra buraya bir konmuşu öğrendi bu sefer de alkış bitti ben nerde hata yapıyorum yada tüm bebekler böyle mi

unutmuyordur.
bizimki de tel sarar yapıyordu 6 aylıkken sonra aylarca yapmadı
geçtim aynısını yaptım karşına ben tel sara dedikçe o alkış yaptı.
şimdi durup dururken tel sarar yapıyor :)

anlamıyorum ki canım inşallah unutmuyordur bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum..
Herkese Günaydın canim yanlış yapıyosun onlar kaydediyolar çok akillilar bizde ilk bay bay öğrendik sonra alkış tel sarar aç ağzını dilini göster Şimdi çak öğretim derdim yapmazdi alkış derim akşam olsun yapar parmaginla avcunun içine vurur sonra bigün robot gibi ne dediysem yaptı doğru şekilde arka arkaya hepsini biliyorlar işlerine gelmiyo

sağol canım bilmiyorum ki bazen hiç bir şey öğretesim gelmiyor...

Bana teyze teyze teyze dedileeer o hak neymiş canım banada anlat çocuk gelişimi okudum ben lise ama açıktan düz lise mezunuyum normalde .inşallah kötü bişey çıkmaz ilaçla geciverir kistin bende ceylin den önce Polip varmış günübirlik ameliyat olmuştum o bile zor değil artık korkma

sağol canım bilmiyorum ki bazen hiç bir şey öğretesim gelmiyor...
Vazgeçme canım bu yaşta 2 dil konuşan ünlüler var ya öğrenir diye biz bi alkış mi yaptiramicaz Hayır falan çok iyi anliyolar digiturk kutusuyla oynayıp duruyo Hayır hayır sürekli diyoruz bize dün geçti işaret parmağını salladı sağa sola Hayır dedi şaştı kaldık

çok tatlı ya oğlum da hayırı biliyor bir şeyi yere atmasın diye hayır diyorum anlıyor bekliyor sonra ben arkamı dönüyorum o atıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…