- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
merhaba canım. senin bebeğinin adı ne? en son kilosu ve boyu kaçtı? ne zaman doğdu? bende bisküvi, bal, ekmek içi azıcık, bol cicibebeli süt, ara sırada danino veriyorukızlar selamlar herkese,
taube geçmiş olsun canım, kızın süt emiyordu neden hasta oldu acaba? çok üzüldüm inşallah toparlanır...
haksever ben de doğumgününü aile arasında yapmak istiyorum, istanbul dan babannesi de gelecek, tütü takım almak istiyorumsenin gibi, sen nerden almıştın canım yoksa kendin mi yaptın?
selinceylin ben de parti sepeti dükkanını gördüm, nasıl fiyatları iyi mi, ben de konyaaltı cd. deki mağazaya bakmıştım, almak istediklerim yaklaşık 100 tl filan tutuyordu hesaplayınca. pastası da var, kıyafeti var, baya 400 tl yi gözden çıkarmak lazım. eğer kalabalık olursak hizmet etmesi için temizliğe çağırdığım bayanı da çağırmayı düşünüyorum ben.
aranızda süt izni biten ve emziren anne var mı, ben öğlen arası 1 saat eve git gel yapmayı düşünüyorum, evde en fazla 15-20 dk durabilecem. ama mecburum, buralarda süt müt sağamam o kadar sütüm olmuyo zaten, ayrıca sağsam da bizim ufaklık öyle biberon ya da kaşıkla içmiyo.öğlen eve gidip emzirsem sonra da eve en erken 7 de gidebilcem. bir de gece yatırırken emzirsem. uff süt iznim bitecek diye canım sıkılıyor.
bu arada kiviyi denemiş miydiniz, alerjik olabilir diye ben ilk zamanlar vermemiştim, ilk olarak dün akşam verdim, çok sevdi,
hatırlarsanız pütürlü gıda da sorun yaşamıştık, diliyle çıkarıyor yutmuyordu. biraz üzerine düşüp de devamlı pütürlü katı gıda verince yemeye başladı. şimdi koca koca ekmekleri yutuyor. hatta kendi kendine yemeye çalışıyor. ama tabi tam olarak beceremiyor kendini doyurmayı ben destekliyorum.
bal vermeye başladım, reçel, bisküvi, marmelat, hatta bitter çikolata verdim mercimek kadar bir parça:)
biri varya canımkırk yılda bir gelip sen şunu yapıyosun sen bunu yanlış yapıyosun diyip diyip giden biri
muhabbete katılmadıgı gb eleştirmeyi kendine görev edinen biri
hep bana sarıyodu yok iyi anne degilim gb
kendimi burda anlatıp rahatlıyo olamam mı
yaşadıgımın binde birini yazmadım belkide çok şükür 11 ay sonra ben biraz nefes alabiliyorum herkezin cocugu bir degil kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyo ama kılavyeden atıp tutması kolay yapıcı değil yıkıcı olmaya çalışıyo bazıları yine gelip birine laf ettide tutamamdım kendimi kendime yapılınca sabır deyip deyip geçtim çogu zman onun yüzünden buraya yazmadım sıkıntımı şuan aklı selimim de başkasına yazınca rahatsız oldum isim vermeden sinirimi söyledim :) daha yaparsa o kişi resmen söylücem haksızlıga gelemiyorumda
ya uslubunu düzeltsin yada bize karışmasın muhabbetimizin içinde değil vazife edinmesin kendine sorunlarımızı
kimi kasdettiğimi anladın sanırım :) evet akıl vermesin kimse sadece yardımcı olmak isteyenlerin samimiyetine inanıyorum bazıılarının sadece kınayıp eleştirmek için söylemesine gerek yok
hakseverim boşver sen öylelerini. biz burada hastalıkları, sağlıkları, mutlulukları, adımları, dişlerimizi ilklerimizi paylaşıyoruz. kimsenin bizi bozmaya hakkı yok. sana bu konuda katılıyorum.