Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriklerrrrrrrr . satin kacti. niye korkuyon harika cikmis benimki sipp silikti bayagi yuksek hcg sanirim
canim seni cok iyi anliyirum cunku bende ikinciyi dokuz uncu haftada kalp atisi durunca aldirdik. ben capada a dan z ye butun testleri yaptirdim . pihtisi susu busu hic bisi cikmadi. patolojidende bisi cikmadi iki bebegimde kayitlara normal olum diye gecti muhim olan simdi elimizdekileri allahin izniyle kaybetmeyelim. bende ogreneli dort gun felan oldu doktor iki gun arayla hcg aldi yukselisi kontrol ediyo. bide progestan hapinin dozunu yukseltti gunde uc tane aliyorum. bi adet de folik asit
Aramiza katilan tum yeni anne adaylarina tebrikler :)) simdi tlfondan girdigim icin listeye ekleyemiyorum. Pazartesi yeni listemizi hazirlarim. Herkese iyi pazarlar... :))
Kizlar selamm
Ben bugunde olmadim test yaptim yinecikmadi bisi acaba normal bi gecikme mi yasiyorum? Gerci normalde gecikmez erken olurdu ama hayirlisi.beklemedeyim
sat 8 mayıs bat 5 haziran.
fakat ilk bebeğimi kalp atışları olmadığı içi kaybettim. o yüzden stresliyim.
aynı durumda olan arkadaşlarım ne gibi tetkikler yaptınız. benim sadece patolojiye yollandı temiz çıktı.. dr. tamamen tesadüfi dedi.
gerçi benim tsh ım 17 çıkmıştı çok yüksekti. şimdi ilaç kullanıyorum acaba pıhtılaşmaya baktırsam mı?
offfff.
canim ben de ilk bebegimi kaybettim, 9 haftalikken kurtaj oldum...
doktor bana hicbiseye bakmaya gerek yok demisti... tiroid sorunu bende de var, ilac kullaniyorum...
canım hipotiroid var bendede. ilk hamileliğimde öğrendim. euthyrox 50mg kullanıyorum hafta içi hafta sonu 100 mg.
sen ne kullanıyorsun.?
amin canim, cumlemizin...
cok heyecanliyim, cokkkk...cok guzel bir 8 ay gecirelim birlikte...
Kizlar selamm
Ben bugunde olmadim test yaptim yinecikmadi bisi acaba normal bi gecikme mi yasiyorum? Gerci normalde gecikmez erken olurdu ama hayirlisi.beklemedeyim
benim sat 8 mayıs bu gün b hcg yaptırdım 92 çıktı cnm
Ozaman benim çok düşük yani