2014 Şubat Anneleri

Aramiza katilan tum yeni anne adaylarina tebrikler :)) simdi tlfondan girdigim icin listeye ekleyemiyorum. Pazartesi yeni listemizi hazirlarim. Herkese iyi pazarlar... :))

tebriklerrrrrrrr . satin kacti. niye korkuyon harika cikmis benimki sipp silikti bayagi yuksek hcg sanirim

sat 8 mayıs bat 5 haziran.
fakat ilk bebeğimi kalp atışları olmadığı içi kaybettim. o yüzden stresliyim.
aynı durumda olan arkadaşlarım ne gibi tetkikler yaptınız. benim sadece patolojiye yollandı temiz çıktı.. dr. tamamen tesadüfi dedi.
gerçi benim tsh ım 17 çıkmıştı çok yüksekti. şimdi ilaç kullanıyorum acaba pıhtılaşmaya baktırsam mı?
offfff.

canim seni cok iyi anliyirum cunku bende ikinciyi dokuz uncu haftada kalp atisi durunca aldirdik. ben capada a dan z ye butun testleri yaptirdim . pihtisi susu busu hic bisi cikmadi. patolojidende bisi cikmadi iki bebegimde kayitlara normal olum diye gecti muhim olan simdi elimizdekileri allahin izniyle kaybetmeyelim. bende ogreneli dort gun felan oldu doktor iki gun arayla hcg aldi yukselisi kontrol ediyo. bide progestan hapinin dozunu yukseltti gunde uc tane aliyorum. bi adet de folik asit

canim seni cok iyi anliyirum cunku bende ikinciyi dokuz uncu haftada kalp atisi durunca aldirdik. ben capada a dan z ye butun testleri yaptirdim . pihtisi susu busu hic bisi cikmadi. patolojidende bisi cikmadi iki bebegimde kayitlara normal olum diye gecti muhim olan simdi elimizdekileri allahin izniyle kaybetmeyelim. bende ogreneli dort gun felan oldu doktor iki gun arayla hcg aldi yukselisi kontrol ediyo. bide progestan hapinin dozunu yukseltti gunde uc tane aliyorum. bi adet de folik asit

inşallah canım umarım bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.

ayrica bende bir yil hipertroidle mucadele ettim. . sebep hersey olabilir . kac dr gezmistim hepsi en sonunda allaha kalmis dedi. yani sebepsizdi. bakalim simdi bende keseyi gorene kadar endiseliyim. cokta sancim var hep yatiyorum. surekli camasirimi ko.trol ediyorum leke varmi diye. kotu dusunmemeye calisalim cokda dua et

Kizlar selamm
Ben bugunde olmadim test yaptim yinecikmadi bisi acaba normal bi gecikme mi yasiyorum? Gerci normalde gecikmez erken olurdu ama hayirlisi.beklemedeyim

bende aynıyım.28.günü hiç geçmezdi.de bi markalı bir test yaptım negatif.kasıklarım çok ağrıyo.hamile değilsem niye adetim başlamadı anlamadım gitti.bi de ovulasyon testi yapayım dedim onda da çizgi çıktı.çok koyu değil cizgi ama niye çizgi çıkıyo onuda anlamadım.

sat 8 mayıs bat 5 haziran.
fakat ilk bebeğimi kalp atışları olmadığı içi kaybettim. o yüzden stresliyim.
aynı durumda olan arkadaşlarım ne gibi tetkikler yaptınız. benim sadece patolojiye yollandı temiz çıktı.. dr. tamamen tesadüfi dedi.
gerçi benim tsh ım 17 çıkmıştı çok yüksekti. şimdi ilaç kullanıyorum acaba pıhtılaşmaya baktırsam mı?
offfff.

canim ben de ilk bebegimi kaybettim, 9 haftalikken kurtaj oldum...
doktor bana hicbiseye bakmaya gerek yok demisti... tiroid sorunu bende de var, ilac kullaniyorum...

canim ben de ilk bebegimi kaybettim, 9 haftalikken kurtaj oldum...
doktor bana hicbiseye bakmaya gerek yok demisti... tiroid sorunu bende de var, ilac kullaniyorum...

canım hipotiroid var bendede. ilk hamileliğimde öğrendim. euthyrox 50mg kullanıyorum hafta içi hafta sonu 100 mg.
sen ne kullanıyorsun.?

canım hipotiroid var bendede. ilk hamileliğimde öğrendim. euthyrox 50mg kullanıyorum hafta içi hafta sonu 100 mg.
sen ne kullanıyorsun.?

aslinda ben de ondan kullaniyordum, gunde 100 mg...ama simdi piyasada bulunmadigindan levitron kullaniyorum...yalniz benim tsh 6 falan idi...senin deger daha yuksekken daha az doz kullaniyormussun...doktordan doktora degisiyor demek ki...ilk doktor muayanende mutlaka belirt ilac kullandigini...belki doz ayarlamasi yapar...

Kizlaaaaar size beta degerlerimi daha oncede yazmistim bugun yine test yaptirdim bilmeyen arkadaslar icin tekrarliyayim sat 2 mayisti..pazartesi günü beta degeri 10.69 çarşamba günü 33.00 bugun 115 sizce nasil ya dusukmu..sizin degerler nasildi..insallah yukselirde beraber bi 9 ay geciririz

X