2014 Şubat Anneleri

doktora gittin mi hiç hormonlar için

canım sole solıyım ben vajıydım belkı bılıyosun ilk aymda 2 kez adet gordum ve o ay temız kalmadım nerdeyse doktora gıttım sıtresten adet oluyo olabılırsın dedı ufak kıstın var oda adet kanamsında akıp gıder dedı korkma dıyıce gecen ayda bole oldu 2 kez adet oldum 15 gunde bır yanı bu ayy sukur ses sedası yok sadec dedıgım gbı sol kasıgımda batma oldu 1 haftaa eger bebıs olmasa adet olursam gıdecegım tekrar:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

canım sole solıyım ben vajıydım belkı bılıyosun ilk aymda 2 kez adet gordum ve o ay temız kalmadım nerdeyse doktora gıttım sıtresten adet oluyo olabılırsın dedı ufak kıstın var oda adet kanamsında akıp gıder dedı korkma dıyıce gecen ayda bole oldu 2 kez adet oldum 15 gunde bır yanı bu ayy sukur ses sedası yok sadec dedıgım gbı sol kasıgımda batma oldu 1 haftaa eger bebıs olmasa adet olursam gıdecegım tekrar:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

bence de mutlaka git hormonlarına baktır :KK31:

Kizlar selamm
Ben bugunde olmadim test yaptim yinecikmadi bisi acaba normal bi gecikme mi yasiyorum? Gerci normalde gecikmez erken olurdu ama hayirlisi.beklemedeyim

hayırlı olsun cnm sağlıkla doğsun inş. bu arada kandamı baktın benim bat 5 haziran hala bekliyorumda.

baktirmadim canim, haftaya baktiririm...erken gebelik testleri iki gun once pozitif cikmaya basladi, gittikce koyulasiyor...
insallah sen de gelirsin buraya...

Son düzenleme:
hepinize selamlar. ben 27 yasinda iki dusuk yapmis biriyim. son adet tarihim bir mayis ben pko lu oldugum icin bat pek belli olmazdi ama sukurki 30 mayista ilk hcg degerim 148 bugun 1haziranki degerim 364 merak ettigim acaba bu oran normalmi aranizda boyle olan

hepinize selamlar. ben 27 yasinda iki dusuk yapmis biriyim. son adet tarihim bir mayis ben pko lu oldugum icin bat pek belli olmazdi ama sukurki 30 mayista ilk hcg degerim 148 bugun 1haziranki degerim 364 merak ettigim acaba bu oran normalmi aranizda boyle olan

benimde ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum :KK43: o zaman battan 1 gün sonra 513 tu hcg değerim. geç yumurtlama olmuştur belki adetlerin düzensizse .

kuzum bildigim kadariyla onemli olan enaz ikiye katlanmasi diyorlar...seninki de enaz ikiye katlanmis...

duzensizde hemde ne kadar . zaten dort aydir klome n tedavisindeydim. yumurtam takipteydi 16 sinda catladi 17 sinde iliski oldu. ozaman normaldir dimi. yumurta gec buyudu cok bekledik. benimde ilk bebegim dustu ikincisi dokuz uncu haftada kalbi durdu kurtaj. pko lu oldugum icinde sik gebe kalamiyorum. yilda bir kere anca. uc yildir istiyoruz , ins bu seferki saglikli gider

$DSC02326.jpg
bu sabah cift çizgi çıktı.
çok heyecanlıyım ve bi o kadarda korkuyorum.

Son düzenleme:
X