Tabii ki tahmin de işte ne bileyim. Amiiin bu arada canım. Allah hepimize sağlıklı, mutlu ömürler versin. Yavrularımızı da sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.güzelim doktor bir aksilik olsa söylerdi ve bence şimdiden ilerideki doğum kilosunu söylemek pek tutarlı değil zaten tahminde bulunmuş ama işte böyle seni kötü düşüncelere salmış((( bence bebeğin kilosu da boyu da gayet iyi güzelim inşallah kolay ve güzel bir doğum yaparsın ve inşallahhh çoookkk sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin rabbim sana da evladına da eşine de sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin mutluluğunuzu hiç bozmasın oohhh aminnnn :)) haydi iyi geceler ben yatıyorum :)
Ben de öyle diyorum kendime ama ne bileyim 3500 dedikten sonra bi anda düşürünce kiloyu değişik hissettim. Ama tabii ki dediğin gibi sonuçta 3000 gr da ideal ve doğurması daha kolay:)3000 gr ideal sonuçta o bizim bedenimizden çıkacak zorlanmak istemessin
zaten 1 haftada 600 700 gr alır bakarsın endişe etme
Canım rabbim şifa versin idrar yoku enfeksiyonu hamilelerde çok sık rastlanıyormuş bu yüzden sen içini ferah tut bol su iç dua et allaha emanetiz aklına kötü şeyler getirme, erken doğum gibi bende şu an 28. Haftadayım ama inan şikayetlerim var korkuyorum acaba diyorum sonra bu düşünceyi bir kenara bırakıyorum bebeğimi seviyorum rabbim hepimizi korusunkızlar nasılsınız? benim bugün dr kontrolüm wardı yaklaşık 2 aydır ciddi idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyorum bu günde tekrar tahlil yapıldı ama hala dewam ediyo neden geçmiyo ki bu enfeksiyonbide idrarda kan çıkıyo :26: böbreklerime bakıldı bişey yok dr da bişey demiyo gebelikten sonra takibe alınması gerek dedi sadece. bide sancılar başladı belimde bacaklarımda ağrılar,karnımda sertleşme aşağı kısımda baskı hissediyorum sanki,bunlar oluyomu sizdede?:44:
Ne güzel bebişlerinizin cicilerini almaya başlamışsınız sizler ben daha bi hastane çıkışından başka bişey alamadım korkuyorum bu enfeksiyondan dolayı bi arkadaşım 2 hafta önce 28 haftalık doğum yaptı ALLAH ım korusun bebeklerini onlara bağışlasın,bizlerede hayırla sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı naip etsin
günaydın anneler okula çıkmadan bi uğrayayım dedim aslında sabah tartıya çıkınca moralim bozulldu ama ne yapalım kader:) no stress no panic :)
gunaydın herkese kızlar nasılsınız bakalım
Günaydın herkeseee
sabah 6 gibi krampla uyandım ben...uyuyamadım bi daha dacok sık olmuyo ama oldu mu da canım çıkacak sanıyorum...
günaydın tatlım...ben iyiyim sen nasılsın?
Günaydın herkese ;
Bugün kızımı göreceğim 15:45 te çok mutluyum çok özledim onu
iki gün önce iki kere bağırarak uyandım kramp yüzünden, berbat bişey
oh maşallah hadi bakalım
gitmişken şu rapor işinide sorsana speedy
dün ocak annelerine girdim bi göz atayım dedim 01.01 de doğumu görünen biri 3 aralıkta izne ayrılıyormuş hesapladım 37+0 olmuyor o gün hatta 36+2 falan oluyor ama raporunu almış sanırım yani illa 37+0 olmasına gerek yok sanırım
evet canım ocak annelerine sordum ben
32 de gidip çalışabilir alacağız
sonra izne çıkmak istediğimiz hafta da da gidip çalışamaz raporu alacağız haftanın pek önemi yok yani en geç 37 olacak şekilde..
yine gidince doktora tekrar sorarım
Günaydın canlar.
Nasılsınız bakimmm. Biz gece çok geç yattık ayakta uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?