2014 Şubat Anneleri

canım üzülme sen çoçuğğunu kucağına alınca tüm sıkıntılar geçecek
artık onlar peşinde koşarlar bebeği görebilmek için inan hayatta anne kadar fedakar kimse olmuyor sen bunu anne karnında yaşamışsın benimde eşim öyyle yaptı hele dur diye 6 aylık olsun yok doğsun diye ben aldım internet pazar her gittiğim yerden şükür eksiği kalmadı ama inan insanı en çok düşünen annesi ben teleşla hazırlıkları tamamlıyorum etrafa manasız geliyor ama ben kızımada ne zaman karnımı ellesem sen merak etme kuzum annen sana yeter kimseye gerek yok allah bizi ayırmasın yeter diyorum
maddi olarak kısıtlıyım ama az olsun önemli değil ben çocuklarıma sahip çıkarım
annelik işte bu
ben çocuklarımı çokkkkk seviyorum çalışırım rabbim izin verirse elimden geleni yaparım
geri kalan masal

kızlar her gün muz yiyordum bu ağrı ve raplar için hiç geçmedi gece 3 kere bağırarak kalkıyordum
maden suyunun faydsını gördüm umarım bebişe zararı yoktur

kızlar her gün muz yiyordum bu ağrı ve raplar için hiç geçmedi gece 3 kere bağırarak kalkıyordum

aksine maden suyu çok faydalı doktorum her gün bi tane içmemi söyledi unutmadığım sürece içiyorum bende

canım yaa çok geçmiş olsun benim doktorum maden suyunu günde bir defa olmak üzere önermişti bir de kramplar için magnezyum vermişti bana hergün içmelik o da çok rahatlattı yoksa bacağımdaki sinir sıkışması acıyla uyandırıyordu benii anlarım seni yaniii

yüksek tansiyon problemin yoksa evet çok faydalı.ben tansiyon korkusundan içmiyorum ama.
ağrı benimde var kaburganın altı uyuşuyor tam karşı taraf sırtım ağrıyor ama her gece.bu gece bile ağrıyla uyandım,bazende topallayarak yürüdüğüm oluyor.normaldir herhalde.ilk ikisinde bu ağrılarım olmamıştı.dün temizlik yaptım ,pencereleri sildim, perdeleri yıkadım ,ağrım daha da arttı.demek her hamilelik farklı.hiç enerjim kalmamış evden dışarı çıkasım yok,hep yatmak istiyorum.

kız odaya ördek mi alsam da kolay olsa diye düşündüm:)) ya da sonda taksam hahaha :))))

çantamda oğlanlar için acil durumlarda kullanmak üzere şişe taşıyorum,keşke bizde şişeye yapabilsek.gece uyanmalarını ben de sevmiyorum,zaten terelelliyim,uykusuz kalınca kendime bile tahammül edemiyorum.

kıs Allah seni napmasın emiii,pencereleri sildin,perdeleri yıkadın ve astın büyük ihtimalle naptın sen yaa,rabbime emanet birşey olmaz tabi ama bu kadar da yorma kendini güzelim yaa ((

çantamda oğlanlar için acil durumlarda kullanmak üzere şişe taşıyorum,keşke bizde şişeye yapabilsek.gece uyanmalarını ben de sevmiyorum,zaten terelelliyim,uykusuz kalınca kendime bile tahammül edemiyorum.

yaa aynen uykusuzluk beni de mahveden birşeyy....hakkaten yaaa keşke bizde donumuzun önünden çıkarıp gözümüzü bile açmadan yattığımız yerden yapabilsek :)))

iyi akşamlar hanımlar,

bu aralar biraz yoğun olduğumdan pek takılamıyorum burda ama sizden haberleri alıyorum. arada boş vakit buldukça girip okumaya çalışıyorum.

yeni yeni ciciler alınmış bebişlere. herkeslerinki çok güzeldi. güzel günlerde kullanın inşallah.

ağrılar, sızılar, şikayetler de artmış galiba hepinize geçmiş olsun kızlar.

bugün bizim de görüş günümüzdü. kızım 1080 gr olmuş. boyu da FL ye göre 35 cm çıkıyor. geçen gidişimizde doktor 3500 gr doğar demişti. bu sefer 3200-3300 doğar dedi. ben tabii bi çöktüm, noldu ki çocuuuma niye büyümedi diye. doktor da zaten normal istiyorsun. bu kötü bi kilo değil ki. küçük olması bizim için daha iyi falan dedi. ama neden bu ay çok büyümemiş bişey demedi. doğum anında da gelecek mi gece de olsa falan diye sorduk. tabii hastane bana ulaşıyor hemen. zaten gelmesem gelip kapıdan alıyorlar, hemen şurada oturuyorum dedi ki o da bir rahatlattı. doktorun yol derdi yokmuş. ankarada şubatta doğum yapacak olduğum düşünülürse yolları tahmin bile edemiyorum.

bu arada sabahtan öğlene kadar kıpır kıpır olan kızım doktora gidince bir uyudu, dönmedi bize yüzünü o yüzden fotoğrafta çekemedik. ordan burdan dürtüklediler, yok, dönmedi. sonra doktordan çıktık, 2 saat sonra gene başladı kıpırdanmaya. yine içeride maşallahı var. göbeğimi dalgalandırıp duruyor. bu kız çok nazlı çıktı valla çoook. napçaz bilmem. artık alacak olan düşünsün

ANKARADA hangi hastane ve doktora gidiyorsun canım doğum ücreti ve muayne ücreti ne kadar

ANKARADA hangi hastane ve doktora gidiyorsun canım doğum ücreti ve muayne ücreti ne kadar

HRS de Coşkun AYDIN'a gidiyorum canım. Hastane eşimin şirketi ile anlaşmalı olduğundan doğum ücreti 1700 TL 2. refakatçi günlük 150 TL, muayene ücreti de 112 TL.

sen nereye, kime gidiyorsun canım? ben de ankaradan kimseler yok burda diyordum. denk gelmemişiz galiba hiç.

güzelim doktor bir aksilik olsa söylerdi ve bence şimdiden ilerideki doğum kilosunu söylemek pek tutarlı değil zaten tahminde bulunmuş ama işte böyle seni kötü düşüncelere salmış ((( bence bebeğin kilosu da boyu da gayet iyi güzelim inşallah kolay ve güzel bir doğum yaparsın ve inşallahhh çoookkk sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin rabbim sana da evladına da eşine de sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin mutluluğunuzu hiç bozmasın oohhh aminnnn :)) haydi iyi geceler ben yatıyorum :)

3000 gr ideal sonuçta o bizim bedenimizden çıkacak zorlanmak istemessin
zaten 1 haftada 600 700 gr alır bakarsın endişe etme

selam kızlar keyifler nasıl ben bebek odasına halı bakıyorum confetti halı alsam yıkarım diye düşündüm onlar ince ya baya.. çok iyi bişey alsam zaten halının ahı gitcek vahı kalıcak aklı erene kadar çok kirletir diye düşünüyorum.. o yüzden confettiden alıcam sanırım siz ne düşünüyosunuz bu konuda :26:

İyi geceler canlar ve cananları nasılsınız ne ediysiniz bir hal hatır sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…