ben de esimin atletlerini giyiyorum cok rahatlar :):):)
ya kizlar ben bu dediklerinizi hic bilmiyorum, lizoz nedir? rob do sambir nedir? zaten her seyi yavas yavas aliyoruz, bi de dun annem ve kayinvalidemle konustum, kizimiza bi sey aldiniz mi diyorum, babam arkadan bagiriyor bi dogsun bakalim diyor. sanki alsa yollayabilcek buraya, burda tek basimiza yapayalniz kalmisiz, anlamadim kimse heyecanli degil kimse bi sey almamis, oturdum agladim ben de bi suru, kendi kendime liste yapiyorum almaya calisiyorum her hafta bi kac parca bisiler alsam yetisir diye dusunuyorum, keske ben de annemle kayinvaldemle veya bi arkadasimla cikip alisveris yapabilseydim, her seyi internetten aliyorum nerdeyse, esim de oyle uzun uzun magaza gezmeyi arastirmayi sevmiyor, nasi olcak hic bilmiyorum, gurbeti daha da bi aci hissettyor bu durum, turkiyede olmayi cok isterdim gercekten.. of neyse sizi de bunaltmiyim.
altına bez bağla laurana
kızlar her gün muz yiyordum bu ağrı ve raplar için hiç geçmedi gece 3 kere bağırarak kalkıyordum
maden suyunun faydsını gördüm umarım bebişe zararı yoktur
kızlar her gün muz yiyordum bu ağrı ve raplar için hiç geçmedi gece 3 kere bağırarak kalkıyordum
selam kızlar, bir şey danışacaktım benim kuyruk sokumum acayip ağrıyor varmı başka böyle bir şikayeti olan
kız odaya ördek mi alsam da kolay olsa diye düşündüm:)) ya da sonda taksam hahaha :))))
yüksek tansiyon problemin yoksa evet çok faydalı.ben tansiyon korkusundan içmiyorum ama.
ağrı benimde var kaburganın altı uyuşuyor tam karşı taraf sırtım ağrıyor ama her gece.bu gece bile ağrıyla uyandım,bazende topallayarak yürüdüğüm oluyor.normaldir herhalde.ilk ikisinde bu ağrılarım olmamıştı.dün temizlik yaptım ,pencereleri sildim, perdeleri yıkadım ,ağrım daha da arttı.demek her hamilelik farklı.hiç enerjim kalmamış evden dışarı çıkasım yok,hep yatmak istiyorum.
çantamda oğlanlar için acil durumlarda kullanmak üzere şişe taşıyorum,keşke bizde şişeye yapabilsek.gece uyanmalarını ben de sevmiyorum,zaten terelelliyim,uykusuz kalınca kendime bile tahammül edemiyorum.
iyi akşamlar hanımlar,
bu aralar biraz yoğun olduğumdan pek takılamıyorum burda ama sizden haberleri alıyorum. arada boş vakit buldukça girip okumaya çalışıyorum.
yeni yeni ciciler alınmış bebişlere. herkeslerinki çok güzeldi. güzel günlerde kullanın inşallah.
ağrılar, sızılar, şikayetler de artmış galibahepinize geçmiş olsun kızlar.
bugün bizim de görüş günümüzdü. kızım 1080 gr olmuş. boyu da FL ye göre 35 cm çıkıyor. geçen gidişimizde doktor 3500 gr doğar demişti. bu sefer 3200-3300 doğar dedi. ben tabii bi çöktüm, noldu ki çocuuuma niye büyümedi diye. doktor da zaten normal istiyorsun. bu kötü bi kilo değil ki. küçük olması bizim için daha iyi falan dedi. ama neden bu ay çok büyümemiş bişey demedi. doğum anında da gelecek mi gece de olsa falan diye sorduk. tabii hastane bana ulaşıyor hemen. zaten gelmesem gelip kapıdan alıyorlar, hemen şurada oturuyorum dedi ki o da bir rahatlattı. doktorun yol derdi yokmuş. ankarada şubatta doğum yapacak olduğum düşünülürse yolları tahmin bile edemiyorum.
bu arada sabahtan öğlene kadar kıpır kıpır olan kızım doktora gidince bir uyudu, dönmedi bize yüzünüo yüzden fotoğrafta çekemedik. ordan burdan dürtüklediler, yok, dönmedi. sonra doktordan çıktık, 2 saat sonra gene başladı kıpırdanmaya. yine içeride maşallahı var. göbeğimi dalgalandırıp duruyor. bu kız çok nazlı çıktı valla çoook. napçaz bilmem. artık alacak olan düşünsün
ANKARADA hangi hastane ve doktora gidiyorsun canım doğum ücreti ve muayne ücreti ne kadar
iyi akşamlar hanımlar,
bu aralar biraz yoğun olduğumdan pek takılamıyorum burda ama sizden haberleri alıyorum. arada boş vakit buldukça girip okumaya çalışıyorum.
yeni yeni ciciler alınmış bebişlere. herkeslerinki çok güzeldi. güzel günlerde kullanın inşallah.
ağrılar, sızılar, şikayetler de artmış galibahepinize geçmiş olsun kızlar.
bugün bizim de görüş günümüzdü. kızım 1080 gr olmuş. boyu da FL ye göre 35 cm çıkıyor. geçen gidişimizde doktor 3500 gr doğar demişti. bu sefer 3200-3300 doğar dedi. ben tabii bi çöktüm, noldu ki çocuuuma niye büyümedi diye. doktor da zaten normal istiyorsun. bu kötü bi kilo değil ki. küçük olması bizim için daha iyi falan dedi. ama neden bu ay çok büyümemiş bişey demedi. doğum anında da gelecek mi gece de olsa falan diye sorduk. tabii hastane bana ulaşıyor hemen. zaten gelmesem gelip kapıdan alıyorlar, hemen şurada oturuyorum dedi ki o da bir rahatlattı. doktorun yol derdi yokmuş. ankarada şubatta doğum yapacak olduğum düşünülürse yolları tahmin bile edemiyorum.
bu arada sabahtan öğlene kadar kıpır kıpır olan kızım doktora gidince bir uyudu, dönmedi bize yüzünüo yüzden fotoğrafta çekemedik. ordan burdan dürtüklediler, yok, dönmedi. sonra doktordan çıktık, 2 saat sonra gene başladı kıpırdanmaya. yine içeride maşallahı var. göbeğimi dalgalandırıp duruyor. bu kız çok nazlı çıktı valla çoook. napçaz bilmem. artık alacak olan düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?