• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

nolsun be yaa gidiyor kör topal :))) çok şükür sitem olmasın ağrım sızım yok,şu sıralar vajinamda batma olmaya başladı aradım doktorumu çok normal dedi sinir sıkışması olabilir dedi rahatladım :)) öyle diyince bile geçti ağrım sanki :)))) sabırsızlıkla şubatın gelmesini bekliyorum günler geçmiyor sankim:(

aynı sorun bendede var ya batma hele yürüdügüm zaman dahada batıyor:( allahtan normalmiş bende şubatın gelmesini bekliyorum ama doktorum şubata kalmaz ocak 20 gibi gelir diyor

aynı sorun bendede var ya batma hele yürüdügüm zaman dahada batıyor:( allahtan normalmiş bende şubatın gelmesini bekliyorum ama doktorum şubata kalmaz ocak 20 gibi gelir diyor
ay niye öyle dedi kii?? benimki hiçbirşey demiyor tamam önde gidiyor ama 4 gün kadar öyle çok ta ileri değil her halukarda şubatta gelir heralde aman erken gelmesin dee böyle 40.hafta tamamlanınca gelsin yavruşum böyle tombik tombik olsun :))) normalmiş canım sinir sıkışması olurmuş,hele bazen resmen hareket edemiyorum batma gelince kasılıp kalıyorum yaa,bir de bu sabah ilk defa kustum,ilk aylardaki halim tekrarlamaya başladı ufaktan anammm :(((

bir de aralık anneleri topiğine göz attım bugün de hepsi gece wc ye 10 kere kalkmaktan şikayet ediyorlardıı işeme ördeğimi alsam odaya haha :)

ay niye öyle dedi kii?? benimki hiçbirşey demiyor tamam önde gidiyor ama 4 gün kadar öyle çok ta ileri değil her halukarda şubatta gelir heralde aman erken gelmesin dee böyle 40.hafta tamamlanınca gelsin yavruşum böyle tombik tombik olsun :))) normalmiş canım sinir sıkışması olurmuş,hele bazen resmen hareket edemiyorum batma gelince kasılıp kalıyorum yaa,bir de bu sabah ilk defa kustum,ilk aylardaki halim tekrarlamaya başladı ufaktan anammm :(((

bir de aralık anneleri topiğine göz attım bugün de hepsi gece wc ye 10 kere kalkmaktan şikayet ediyorlardıı işeme ördeğimi alsam odaya haha :)

benimki ocak 29 çıkıyor doktorda test sonuçlarında bide kız bebegi haftasından erken oluyormuş tabi önemli olan saglıklı olmaları

wc sorunu bended var ya gece çok kalkıyorum 2 damla geliyo ama sanki idrar kesesi agzına kadar dolu gibi sancıyapıyor kasıma

bütün gece uyumadım 5i 10 geçeyi felan gördüm midemde bi yanma bulantı atamadım oturdum yatakta üşüttüm herelde:5: sonrada uyumuşum namaza geç kalktık kıyı kıyıya kahvaltıda hazırlayamadım işe gitti eşimle babası yani bütün gece uyumadım desem ne fayda son yarım saatte uyudum yani:17:

hazırlanıp çıkıcam doktora tiroid için dün kan verdim bakalım kaç çıkcak:18:

dün bütün çarşıyı parasız dolaşmıştım bugün direk eve gelcem diyodum dün akşam eşim hem para hem kartı verdi :52:

bikaç şey var aklımda bakalım alabilirsem alıcam :12:

görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:10:

bütün gece uyumadım 5i 10 geçeyi felan gördüm midemde bi yanma bulantı atamadım oturdum yatakta üşüttüm herelde:5: sonrada uyumuşum namaza geç kalktık kıyı kıyıya kahvaltıda hazırlayamadım işe gitti eşimle babası yani bütün gece uyumadım desem ne fayda son yarım saatte uyudum yani:17:

hazırlanıp çıkıcam doktora tiroid için dün kan verdim bakalım kaç çıkcak:18:

dün bütün çarşıyı parasız dolaşmıştım bugün direk eve gelcem diyodum dün akşam eşim hem para hem kartı verdi :52:

bikaç şey var aklımda bakalım alabilirsem alıcam :12:

görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:10:

Canim cok gecmis olsun insallah sonuclarin temiz cikar...

Günaydın tatlışlaaar,
Güzel bir gün olur inş hepimiz için. Ben bugün pek uğrayamam sanırım. Birazdan bi toplantıya gircem. Ondan sonra görüşmem falan var derken bir alışveriş yapıp eve geleceğim. Bugün kocacım geliyor da:)) o yüzden akşam da giremem büyük olasılık. Hepinizi öperim...

günadın canlarr

dün sabahtan gözüm batıodu doktora gittim şüphelenip konjuktivit çıktı
ilaç yazmiyim lensi çıkar dinlen dedi
eve geldim bende:)
bugünde evdeyim lenssiz batmıo Allahtan
ay hiç sevmiom bu rahatsızlığı yaa lens takanların baş belası resmen

Merhaba canım, bbilim oradan alışveriş yapmıştı. Kargoya verilmiş, yarın, en geç ptesi elinde olması gerekiyor. O zaman öğreneceğiz ne kadar güvenilir olduğunu:) inşallah bir problem çıkmaz. Çünkü ben de oradan sipariş vermeyi planlıyorum. Ankara da çom pahalı. Eminönüne gidebilenlere de çok imreniyorum valla. Ne güzel ne alacaklarını görüp öyle alıyorlar.

Hımm o zaman gelsinde ondan bilgi alalım. Benimde hoşuma gitti bakınca sitedekiler fiyatlarıda uygun geldi. Sende ankaradamısın. Ben aslında suluhana gitmeyi düşünüyorum birde bebek şekeri için.ordada malzemeleri görüp alabiliyorsun ama fiyatları nedir bilmiyorum. Henüz gidemedim. Gidebilirsem yazarım sanada. Ama gidemezsemde mecburen intertentten istiycem.

Hımm o zaman gelsinde ondan bilgi alalım. Benimde hoşuma gitti bakınca sitedekiler fiyatlarıda uygun geldi. Sende ankaradamısın. Ben aslında suluhana gitmeyi düşünüyorum birde bebek şekeri için.ordada malzemeleri görüp alabiliyorsun ama fiyatları nedir bilmiyorum. Henüz gidemedim. Gidebilirsem yazarım sanada. Ama gidemezsemde mecburen intertentten istiycem.

evet canım ben istedim kargoya vermişler gelecek inş.
yıl ortasındada bir arkadaşım ordan sipariş vermişti onada eksiksiz geldi ürünler hatta onun sayı çok fazla olduğu için içine kartınıda hediye etmişlerdi,
gelince sizi bilgilendiririrm kızlar

LEPİİİİİİİ

geçmiş olsun canım

günadın canlarr

dün sabahtan gözüm batıodu doktora gittim şüphelenip konjuktivit çıktı
ilaç yazmiyim lensi çıkar dinlen dedi
eve geldim bende:)
bugünde evdeyim lenssiz batmıo Allahtan
ay hiç sevmiom bu rahatsızlığı yaa lens takanların baş belası resmen

niye lens takıyorsun ki :ssz:

Kızlar, daha alışverişe sadece iki tulum, iki takım, bir pijama ve 6 çorap olarak yapmış bir anne adayı olarak yardımlarınıza ihtiyacımmmmmmmmmmmmm varrrrrrrr.. Çok tembel kaldım ben aranızda sanırım. Aman biraz daha büyüsün, Allah esirgesin felan derken baktık 29. u doldurduk.

Sorularımı tek tek sıralıycam.. Cevaplarını bekliycem.. :)
- Bebişinizin çamaşır deterjanı olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz, hangisini aldınız. Dalin leke çıkarmıyor diyor kullananlar, hacı şakir granül sabunda toz olduğu için kalıntı kalabiliyor diyorlar. Önerisi olan var mı?

- Lansinoh gögüs kremi ve Lansinoh Affinity elektrikli gögüs pompası düşünüyorum. Alan var mı yada bilgisi olan..?

- Ağır olmasını istemediğim bebek arabası seçmeye çalışıyorum. Pierre cardin'in Ps102 travel sistem baston pusetine baktım hoşuma gitti gibi, siz ne dersiniz. http://www................/travel-s...stem-baston-puset-bebek-arabasi-new-2013.html

- Hastane çıkışı kaç adet aldınız. Ne kadar yeterli bu takımları ne kadar süre kullanabiliriz ki. Ben daha çok çıtçıtlı bady almayı düşünüyorum. 1 tane 10 lu iki tane 5 li alayım diyorum hastane çıkışısın.

- Bez için premium care yenidoğan önerdiler ama çok almayın 1 tane al sonra alırsın diyorlar. 1 yenidoğan , birde 2 numaramı alsam.. siz ne yaptınız.

- Birde anneye hastanede ne ihtiyaç duyuluyor. Lohusa pijaması istiyorum ama tamamen önden açılır bulamadım ben. Kanamalar felan için ne aldınız. Normal pedler yetiyor mu.

:46::46:Aklıma gelenler bunlar,, geldikçe bol bol soracağım, şimdiden söyleyimm..:)

Back
X