2014 Şubat Anneleri

canım hastanedeki 2 ayrı dr inceledi ikisi de aynı şeyi söyledi ama düzelebilirmiş sebebi yok dediler bana da şekermiş en önemli sebep ama ben de şeker de çıkmadı

Gözünüz aydın darısı başıma diyim.. Yükleme yapılmadan önce bi öneriniz Varmı yoksa siz zaten pek tatlıya aranızı yoktu. :) merak ettim

İnan bana hiç öyle dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum ama tatlıya prk düşkün değilim ama genede yrdi baya ama sonuçlar düzgün çıktı Bunun yeme içme ile alakası var ama çok fazla değil sanırım .

Firma nerdeydi İstanbul mu :26::26::26:
ist firması canım evet

ben kaçırdım galiba modelini belirledin mi canım ne yapacaksın .

canım hani öncedende paylaşmıştım ya yine linkini atayım buzdolabı magneti yapacağım badem şekerli

50 adet Pembe Pusette 4.5 cm Simli kız Bebek Süs - birmax ortası bundan olacak
karlı pembe tül beyaz kuş tüyü ve şeker paleti olacak birde fakat tülü fiyonk şeklinde yapcam yarım ay şeklinde değilde
bakalım çok heyecanlıyım

sana da annene de maşallah canım. bir kere elbise çok güzel olmuş. ellerine sağlık annenin. güle güle giy. ikincisi göbüşün de çok tatlı görünüyor

teşekkür ederim kıslar :))) sağolsun yaa beni büyük dertten kurtarıyor anacımm...hamile kilotlu çorabı almıştım bilimim siyah bi tane xl :)))) onunla giymeyi düşünüyorum...şimdi banyo yapmaya kaçar ben nasipse bir de kıl tüğ işlerine girişecem bakalım becerebilcem mi offfff offfffffff kesmem inşallah bi yerimi hadi öpüldünüz döncem ben size :)

güzelmiş canım geçmişte kalmış görmemişim ben
bende bakıyorum mevlüt için modellere bişey beğenebilirsem ya yapıcam yada hazır alıcam

ben çok korkmaya başladım bu hafta giderken eşyalarıdamı götürsem kayseriye bilemedim ya resmen aşağıyı delecek azimle vuruyor

Canım kargo takip numarası geldiyse ara kargoyu ev adresini ver. eve getirsinler. Belki oluru vardır. Hafta sonu girişirsin

güzelmiş canım geçmişte kalmış görmemişim ben
bende bakıyorum mevlüt için modellere bişey beğenebilirsem ya yapıcam yada hazır alıcam
canım açıkcası sizin orda eminönünde fiyatlar çok uygun belki yaptığına değmez, ama buralarda çok dandiklerinin fiyatı bile 1 tl onlarda şekersiz şeker paleti falan olunca içinde fiyat yükseliyor baya 1,5 hatta 1,75 oluyor burda
oysa ben tüm ürünleri 34,90 tlye sipariş ettim kargosu falan 42 yi bulur en çok bir kg da badem şekeri alsam 25 veya 30 tlden 70 tl gibi bir rakama 100 tane olacak benim için birde yaparken keyif alacam

Canım kargo takip numarası geldiyse ara kargoyu ev adresini ver. eve getirsinler. Belki oluru vardır. Hafta sonu girişirsin

canım kargo takipte var geç olsunda güç olmasın artık napalım
hiç olmadı gidebilirsem gider kargodan eşimle alırız arabayla çünkü koli neticede büyüklüğünüde bilmiyorum bakalım artık birde bir arkadaştan silikon tabancası alacaktım onuda yarın isteyeyim bari

aynen canım biz dün teyzeme bunu aldık tanesi 1,20 den geldi eminçnünde 1,75 ti fiyatı gelişinden aldık biz
Leylekle Uçakta Bebek Bebek Şekeri

bende uğraşmak için kendim yapmak istiyorum aslında ama nasıl olur hiç bilmiyorum beğendiğim bir model de bulamadım daha

1,20 ya çok çok uygun canım ya, bu tarz biblolar 0,85 kuruş en az tülü silikonunu alayım kurdelasını alayım lavantasını alayım derken birde kargo ödersen bunları sipariş için belki tanesi 1,20 yi bile geçer maliyeti
çok uygun almışsınız siz gerçekten

dediğim gib oralarda uygun sanırım

speedy nasıl bişi istiyorsun
sende buzdolabı süsü gibimi? keçe falanmı var aklında ?
henü mevlüt olduğu için ayetli kutularda olabilri aslında içine bikaç badem şekeri veya lokum konulabilir,
çerçeve yapıyolar birde daha doğrusu onlar tamamen hazır oluyorda

normal fiyatı 1,75 böyle satıyorlar bize maliyetine verdiler tanıdık olduğu için
hep bahsediyordum ya havuzzlu han da tandıık var diye.
bununla uğraşmaya değmez maddi açıdan kafa kafaya gelir çünkü

külah alacağım içine minik lokumlardan koymak istiyorum.Daha doğrusu bunu annem alacak
bide yanına lavanta kesesi olabilir magnet olabilir ama daha sonrasında da böyle kenara atılmayacak bişey istiyorum.
70*80 tane falan yaptırmam lazım mevlütte muhtelemen kalabalık olur çünkü

canım hastanedeki 2 ayrı dr inceledi ikisi de aynı şeyi söyledi ama düzelebilirmiş sebebi yok dediler bana da şekermiş en önemli sebep ama ben de şeker de çıkmadı

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Benim doktorumda en büyük sebebi annedeki diyabet sorunundan kaynaklı olur dedi.Suyun fazla diyen doktor bana şekeri tamamen kes hatta meyve bile yeme dedi.Sende dikkat et bakalım on gün sonra ne olacak.İnşallah düzelmiş olur.

Kargoyada bağlı ama genelde 1,5 günde geliyor kargolar inşallah yarın gelir.

aslında bak şu benim çok hoşuma gitti ortadan açılıyor içine şeker yada lokum konur birde kimse atmaya kıyamaz bunu büfesinin içine koyarlar

Porselen Ayetli Yumurta - birmax

geçen kayınvaldem bir yeni doğan mevlütüne gitmiş bizim burda adet değildir ya damat buralı değilmiş o yapılmasını istemiş falan, neyse kayınvaldenin çok hoşuna gitmiş mevlüt işi bizde yaaplım dedi ben çok oralı olmadım açıkcası çok fazla telaş olur gibime geliyor üstelik eşim tarafı çok kalabalık zaten mevlüte en az 50-55 kişi gelir ve benim ev okadar büyük değil
bilemedim ben ya :26:

buda güzelmiş ama daha çocuksu bişey istiyorum pembe bebekli falan ilk çocuk olunca resmen cılkını çıkartmak istiyorum..
Sen mevlüt yapmayacak mısın ?
bu yaptıklarını ne zaman vereceksin?

buda güzelmiş ama daha çocuksu bişey istiyorum pembe bebekli falan ilk çocuk olunca resmen cılkını çıkartmak istiyorum..
Sen mevlüt yapmayacak mısın ?
bu yaptıklarını ne zaman vereceksin?

yok canım mevlüt işi şuanda görünürde yok dediğim gibi,

bizde eve gelenlere çikolata yerine veriliyor bunlar birer tane o yüzden 100 tane yapıyorum zaten

canım kayınvaldemin o gün mevlüttede figürlü bebek tırnak makası vermişler yanına birde ayetli kutu varmış içinde lokum olan hatta bu sitede var aynısı du link atayım ahanda bundan metal bir ağaç yaptırmışlar boncuklu dallarınada bunları asmışlar Bebek Desenli Mavi Tırnak Makası - birmax

ama ben mevlüt yaparsam çok açılamam sanırım yine bu siteden bunu sipariş edebilirim belki 5 cm mıknatıslı Ayetli tabak - birmax 100 tane sipariş etsem 30 tl eder, ve şeker falanda koymayı düşünmüyorum açıkcası bu yeter

Ben bunları mevlüt için yapıyorsun zannettim.
ayetli tabak ile tırnak makası da şirinmiş mevlüt anlamı olsun diye böyle külah yaptırıcam
yanına bişey daha buldum mu tamamdır.

Hastane kolonyamız şekerimiz hazır mevlüt için çatal bıçak detayımı bile hazırladım. aklımda şimdi bez pasta var ama hala bez alamadım

külah çok hoş canım sevimli görünüyor
ben bezini aldım geçen hafta sonu molfix aldım bir paket 2 numara denk gelirsem 1 paket daha alırım 2 nosundan şuanda 1 no almayı planlamıyorum açıkcası çünkü o 2-5 kg arası 2 no ise 3-6 kg arası oğlum 3600 doğmuştu ve yine biz 2 no kullanmıştık bebeğin kilosu az olursa son haftalarda belki bir paket 1 no alırım aksi halde almayı düşünmüyorum
bez pasta olayına gelince planlamıyorum onu yapmayı
oğlum kıskanır diye endişelerim var çünkü
birde ilk çocukta insan daha hevesli oluyor sanırım

şuan kızıma yapacağım iki süs var dıoğumuna biri bebek şekeri işte biride hastane kapısı için süs o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…