2014 Şubat Anneleri

Herkese selam,
Bi konuda ve en önemli konuda kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.. Ben çapada Nasır Aksel diye bir Dr'a gidiyorum hakkında ıyı seyler duydum.. Bağlı olduğu bır hastane yok nerede ıstersen orada yapıyor. Muayenesinin ön tarafında Medilife diye bir hast de doğumlarını yaptırıyor.gidip hast. Gördük çok küçük bir hast bebek yogun bakım ünitesi var.. Nebiliyim çok içime sinmedi.. Ben bahçeşehirde oturduğundan çapa bana baya bi uzak .. Bana yakınlarda Avcılar Hospital var oradada bi bayan Dr çok methediyorlar napsanda bilemedim..

Düşüncelerinizi alabilirmiyim arkadaşlarım ..

Herkese selam,
Bi konuda ve en önemli konuda kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.. Ben çapada Nasır Aksel diye bir Dr'a gidiyorum hakkında ıyı seyler duydum.. Bağlı olduğu bır hastane yok nerede ıstersen orada yapıyor. Muayenesinin ön tarafında Medilife diye bir hast de doğumlarını yaptırıyor.gidip hast. Gördük çok küçük bir hast bebek yogun bakım ünitesi var.. Nebiliyim çok içime sinmedi.. Ben bahçeşehirde oturduğundan çapa bana baya bi uzak .. Bana yakınlarda Avcılar Hospital var oradada bi bayan Dr çok methediyorlar napsanda bilemedim..

benim minnak tavşan da daha dönmedi galiba, geçen hafta tekmelerini göbeğimin çevresinde hissederken, bu hafta mesane, bağırsak, iç organ taraflarında hissediyorum habire oralarda kazı çalışması yapıyor minik arkeolog:)
ve yukarıda olduğu için de mide yanması yine hafiften baş gösterdi...

ben çok korkmaya başladım bu hafta giderken eşyalarıdamı götürsem kayseriye bilemedim ya resmen aşağıyı delecek azimle vuruyor

Herkese selam,

Şimdiye kadar hangi doktora gittiysen onunla devam et derim ben.Doktorun her hastaneye geliyorsa başka hastane bul :34::34::34:

selam speedy sende bişiler almışsındır kesin

kuta napcaz biz be gülüm, herşeye yetişemeyeceğimiz biliyorum ama mümkün olan en az hasarla nasıl atlatcaz bugünleri

senin eve gelip giden çok olacakmı ? benim kayınvalde gelip 3 gün kalacakmış mesela normalde bile şefkatli biri değildir fazla torununa bişiyi söylerken bağrarak söyler çocuklara, bu defada öyle yaparsa diye endişelerim var oğluma şunu yapma bunu yapma derse sürekli oğlum iki misli hırçınlaşır biliyorum
ve bunu hiç istemiyorum canım ya, üstleik diğer gelen konukları saymıyorum bile herkes bişler söylemeye pek bir hevesli oluyor hani büyükler ya herşeyi biliyorlar tamam biliyorsunda bilmek çözüm değilki söylemen ne işe yarıcak :19::19:

haline şükret benim kayınvalide yan binada. keşke gelip 3 gün kalıp gitse. ilk doğumumda annemle gerildiler. herkes çekti gitti 4 günlük sezeryanlı ben yalnız kaldım. yardımcı ama anlayışsızlar. biri de susim demedi. ne annem ne o. şimdi kimseyi istemiyorum açıkçası. ama ne olur bilemem. torunlarına pek bağırmaz sever öper. ama bebeğe de çok fazla korumacı olacak eminim oğlum o açıdan kıskanabilir :(

canım doktoruna ve fikrine güveniyorsan başka hastaneye bile gerek yok..
bizimki 1/2 ay önce normal doğum için uygun ama son haftaya kadar belli olmaz nasıl olacağı dedi
bir daha ne ben sordum nede o söyledi bu gittiğimde yine sorarım belki.

açıkçası ilk gittiğimde nasıl doğum istiyorsun dedi. ben de normal dedim. hmm deyip bi gözlerini açtı böyle. sonra muayeneye geçtik. plasenta düşük yerleşimli dedi. 2 ay sonra düzelmiş bir problem yok dedi. aslında doktordan hiç olumsuz bir elektrik almadım ama tutup da normal doğum dedikten sonra bir anda öyle bir şey deyince şüphe ettim açıkçası. şimdi bakalım nasıl ilerleyecek süreç.

ben çok korkmaya başladım bu hafta giderken eşyalarıdamı götürsem kayseriye bilemedim ya resmen aşağıyı delecek azimle vuruyor
canım sana yük olmayacaksa ve için daha rahat edecekse götür. bulunsun yanında.

selam güzel anneler,oh oh şeker yüklemeleri iyi çıkmış,ağrı sızı yok çoğunuzda şükür,iyi haberler duymak güzel...ben de aylar sonra ilk defa bugün kustum :(( ilk aylarda yaşadıklarım sanki birer birer tekrarlıyorlar gibi yav:((( uyku hali,mide bulantısı felan tabi şiddetli değil ama noluyoki uleyynn :)))))

selam güzel anneler,oh oh şeker yüklemeleri iyi çıkmış,ağrı sızı yok çoğunuzda şükür,iyi haberler duymak güzel...ben de aylar sonra ilk defa bugün kustum :(( ilk aylarda yaşadıklarım sanki birer birer tekrarlıyorlar gibi yav:((( uyku hali,mide bulantısı felan tabi şiddetli değil ama noluyoki uleyynn :)))))

selam canım...

bebekler saç çıkarırken de bulantı yapar derler. acaba o bu zamanlara mı tekabül ediyor ki?:44::44:

Allah yardımcımız olsun canım benim de minnacık bir ihtimal de olsa erken doğum lafından bahsetti dr um suyum birazcık fazlaymış ama düzelebilirmiş hayırlısı inşallah

arkadaşlar dr um dedi ki amniyon sıvısı fazlaymış 10 gün sona tekrar gideceğim inşallah herşey yolunda olur dualarınıza beni de ekleyin lütfen haftaya progestan falan vercek düzelmezse erken doğum ihtimali var ama gönlünü ferah tut dedi uzak bi ihtimal falan dedi

arkadaşlar dr um dedi ki amniyon sıvısı fazlaymış 10 gün sona tekrar gideceğim inşallah herşey yolunda olur dualarınıza beni de ekleyin lütfen haftaya progestan falan vercek düzelmezse erken doğum ihtimali var ama gönlünü ferah tut dedi uzak bi ihtimal falan dedi

geçmiş olsun canım. doktorunun da dediği gibi sen gönlünü ferah tut. dualarım seninle. umarım zamanında sağlıcakla doğar yavrun.

kızlar merak edenler vardı geçen gün ahan da annemin diktiği elbise budur üşenmedim giydim sizler için :)))

$Snapshot_20131121_1.webp$Snapshot_20131121_2.webp

geçmiş olsun su fazlalığının erken doğum riski taşıdığını bilmiyordum umarım 38 e kadar bekler kuzucuğun

kızlar merak edenler vardı geçen gün ahan da annemin diktiği elbise budur üşenmedim giydim sizler için :)))

Eki Görüntüle 867992 Eki Görüntüle 867993
çok güzel olmuş canım güle güle giy ellerine sağlık annenin
şimdi birde gebe kilotlu çorabı almalısın bunun altına üşütme canım kalın koton olanlarından alıver

haline şükret benim kayınvalide yan binada. keşke gelip 3 gün kalıp gitse. ilk doğumumda annemle gerildiler. herkes çekti gitti 4 günlük sezeryanlı ben yalnız kaldım. yardımcı ama anlayışsızlar. biri de susim demedi. ne annem ne o. şimdi kimseyi istemiyorum açıkçası. ama ne olur bilemem. torunlarına pek bağırmaz sever öper. ama bebeğe de çok fazla korumacı olacak eminim oğlum o açıdan kıskanabilir :(
allah hepimizin yardımcısı olsun canım :54:

Son düzenleme:

Bende en son farklı bir doktora gittim bana suyun fazla dedi içim rahat etmedi her zamanki doktoruma gittim herşey normal dedi.Kendi doktoruma neden fazla olur diye sordum bir çok sebebi olabilir ama genelde hiç bir sebep yokkende fazlalaşabiliyor dedi.Bol bol dua et inşallah her şey yolunda ilerler :16::16::16:

Son düzenleme:
kızlar bu arada bebek şekeri malzemelerimi kargoya vermiş satın aldığım firma sevindim buna belki yarın gelirmi acaba diyorum :26: sanırım pazartesine elimde olur iş yerim c.tesi kapalı çünki

kızlar bu arada bebek şekeri malzemelerimi kargoya vermiş satın aldığım firma sevindim buna belki yarın gelirmi acaba diyorum :26: sanırım pazartesine elimde olur iş yerim c.tesi kapalı çünki

ben kaçırdım galiba modelini belirledin mi canım ne yapacaksın .

Back
X