2014 Şubat Anneleri

Evet çok güzel duruyor külah
bez işini de teyzemin 3260 Doğdu 2 numara çok bol geldi mecbur 1 aldılar
ben onun için bez işini en sona bıraktım tek eksiğimiz o kaldızaten doğuma giderken çanta hazırlarken 1 tane paket alırım koyarım
olmadı evde numune bezler var onlardan eklerim 6*7 taner var eve çıkınca bedenine göre alırımç

Bez pasta içine büyük beden istiyorum hemen açmak zorunda kalmamak için :)

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
hoşgeldin faik iyi çok şükür sen nasılsın ??

canım numuneler hangi sitelerden geldi?

çok eskiden prima yenidoğan seti olarak yollamuıştı

primaya bende üye oldum geçenlerde banada gelirmi acaba ?
oğlumda en çok molfixten memnun kalmıştım son dönemlerinde
ilk doğduğunda ise huggies çok iyiydi, sonra huggies bozdu ürünlerini molfixe geçmiştik işte primada denedim ama molfix daha iyiydi şimdi primanın yeni çıkan ürününü tekrar denemek istiyorum aslında bakalım
daha önümüzde bol bezli uzun günlerrrrrrrrrrrrrr var zaten elbet alır denerim

CNm düzelir umarım. Doktorlar risk almamak için de her tür durumda temkinli davranıyorlar. E ben de geçen gün hastaneye karnım ağrıyı diye gidip 1 gece kalıp çıktım, idrar yolu enfeks. Da tedavi olmazsa erken doğum riski yaratıyormuş
Şimdi antibiyotik içmek istemmeseyde içiyorum

geçmiş olsun canım, evet idrarda yüksek enfeksiyon erken doğum riski taşıyormuş allah esirgesin yavrularımızı bende geçen ay kullandım bunun için antibiyotik, geçtiğini düşünüyordum enfeksiyonun ama iki gündür yine idrarda bulanıklık görüyorum sanki akıntımda arttı sanırım tekrar başladı 7 aralıkta gidicem inş. doktora ozman tekrar baktırırım idrara

2011 yılında kargo ücreti 5 TL veriyordun

Gögüs pedi ,kremi nıvea bakım ürünleri bez birsürü şeyler yollamıştı
kutu içinde harikaydı içindekiler keşke yine yapsa hiç fena olmaz

Ben prima yenidoğan pampiers midir nedir ondan alırım herhalde

Baya yormuşsun kendini, bi de bu aylarda insan çabuk yoruluyor. Çalışmadığın için mecbursun istemeye, erkekler anlamıyorlar bazen maalesef eğer söylemezsen..her ihtimale karşın yanında para olmalı tabi kolay mı otobüs minibüs.

biz de prima pampers aldık. 1-2-3 numaralar var şu an elimizde:) babam bi ara gidip 3 küçük paket 1 numara almış, bir yakınımızın oğlu 2 den 3 e çabuk geçmiş elinde bir büyük paket kalmış onu verdi. geçen eşim de indirimde bulunca 3 numara almış. şimdilik biz de fazlasını almayı düşünmüyoruz. hangisini ne kadar süre kullanabileceği belli değil ne de olsa. o kadar farklı yerlerden gelip de hepsinin de aynı marka model olması da enteresanmış, şimdi fark ettim:))

saklarsın zamanı gelince mutlaka kullanılacak :)
öyle çok bez tüketiyorlar ki bebek ıslak mendil olarak en iyisi uni wipes kesinlikle kokusu bile yok gibi bişey.
ıslak mendil kullanmamayı düşünüyorum ama yine de ne olur ne olmaz diye aldım

Geçen bende bir paket prima yenidoğan aldım.bende 6 yeğen var:) tecrübelerden ilk paketin bile bitmediğini biliyorum.Çok çabuk büyüyorlar.

biz de uni baby ıslak pamuk mendil stokladık bir ara indirimde bulunca 30lu paket miydi neydi yani, uzun süre gider herhalde:44:

canım 1 noyu o kadar uzun süre kullanabileceğiniz sanmıyorum ama almışsınız bir kere bebekler çok çabuk büyüyor çünkü

ıslak mendil konusuna gelince bende ilk başlarda kullanmıcam ıslak mendil
pamuk ve ılık suyla temizleriz poposunu oğlumdada öyle yapmıştık

ah bbilimcim işte anlatamıyorsun ki. haala daha alacaklarmış. ben de arkadaşımda gördüm. çocuk 2.950 mi ne doğdu, küçüktü ama 2 haftada 1 numara olmaz oldu ona. ikisini de uyardım almayacaklar bakalım inş.

canım değiştirebilirsen 3 noyla deiştir yada almak isterlerse 3 no ya yönlendir çünkü oğlumdanda biliyorum en uzun süre kullandığımız boy o oldu bizim
mesela 5,5 kg olur olmaz biz 3 noya geçtik ve 8,5 kilo olana kadar onu kullanmıştık buda 3 ay falan sürdüydü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…