külah çok hoş canım sevimli görünüyor
ben bezini aldım geçen hafta sonu molfix aldım bir paket 2 numara denk gelirsem 1 paket daha alırım 2 nosundan şuanda 1 no almayı planlamıyorum açıkcası çünkü o 2-5 kg arası 2 no ise 3-6 kg arası oğlum 3600 doğmuştu ve yine biz 2 no kullanmıştık bebeğin kilosu az olursa son haftalarda belki bir paket 1 no alırım aksi halde almayı düşünmüyorum
bez pasta olayına gelince planlamıyorum onu yapmayı
oğlum kıskanır diye endişelerim var çünkü
birde ilk çocukta insan daha hevesli oluyor sanırım
şuan kızıma yapacağım iki süs var dıoğumuna biri bebek şekeri işte biride hastane kapısı için süs o kadar
hoşgeldin faik iyi çok şükür sen nasılsın ??nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Evet çok güzel duruyor külah
bez işini de teyzemin 3260 Doğdu 2 numara çok bol geldi mecbur 1 aldılar
ben onun için bez işini en sona bıraktım tek eksiğimiz o kaldızaten doğuma giderken çanta hazırlarken 1 tane paket alırım koyarım
olmadı evde numune bezler var onlardan eklerim 6*7 taner var eve çıkınca bedenine göre alırımç
Bez pasta içine büyük beden istiyorum hemen açmak zorunda kalmamak için :)
hoşgeldin faik iyi çok şükür sen nasılsın ??
canım numuneler hangi sitelerden geldi?
çok eskiden prima yenidoğan seti olarak yollamuıştı
Çok güzelmiş annenin eline sağlık, bu arada gördüğüm kadarıyla sende pek kilo almamış gibisinkızlar merak edenler vardı geçen gün ahan da annemin diktiği elbise budur üşenmedim giydim sizler için :)))
Eki Görüntüle 867992 Eki Görüntüle 867993
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
CNm düzelir umarım. Doktorlar risk almamak için de her tür durumda temkinli davranıyorlar. E ben de geçen gün hastaneye karnım ağrıyı diye gidip 1 gece kalıp çıktım, idrar yolu enfeks. Da tedavi olmazsa erken doğum riski yaratıyormuşarkadaşlar dr um dedi ki amniyon sıvısı fazlaymış 10 gün sona tekrar gideceğim inşallah herşey yolunda olur dualarınıza beni de ekleyin lütfen haftaya progestan falan vercek düzelmezse erken doğum ihtimali var ama gönlünü ferah tut dedi uzak bi ihtimal falan dedi
CNm düzelir umarım. Doktorlar risk almamak için de her tür durumda temkinli davranıyorlar. E ben de geçen gün hastaneye karnım ağrıyı diye gidip 1 gece kalıp çıktım, idrar yolu enfeks. Da tedavi olmazsa erken doğum riski yaratıyormuş
Şimdi antibiyotik içmek istemmeseyde içiyorum
primaya bende üye oldum geçenlerde banada gelirmi acaba ?
oğlumda en çok molfixten memnun kalmıştım son dönemlerinde
ilk doğduğunda ise huggies çok iyiydi, sonra huggies bozdu ürünlerini molfixe geçmiştik işte primada denedim ama molfix daha iyiydi şimdi primanın yeni çıkan ürününü tekrar denemek istiyorum aslında bakalım
daha önümüzde bol bezli uzun günlerrrrrrrrrrrrrr var zaten elbet alır denerim
Baya yormuşsun kendini, bi de bu aylarda insan çabuk yoruluyor. Çalışmadığın için mecbursun istemeye, erkekler anlamıyorlar bazen maalesef eğer söylemezsen..her ihtimale karşın yanında para olmalı tabi kolay mı otobüs minibüs.naber hamişler ben resmen bi maratonda gbyim hergünüm birbirinden koşturmaca dün 6 da kalktım namazı kıldım eşimle kayınpederimi dogurdum işe yolladım yemek yaptım akşam için sonra giyinip kayınvaldeme gitcektim ana bi baktım göğüslerim çatlamışşşşşşşşşşçok moralim bozuldu hemen banyo yaptım zeytin yağ sürdüm catlamayınca bu zmana kadar çatlamıcam sanmıştım çok üzüldüm ya ama 2 gündür göğüslerim öyle acıyo yanıyoduki uçlarıda çok acıyo rengide koyulaştı evlendigimde 75 zor zakıyodum büyük geliyodu 80 oldu derken kaç oldu bilemem hiçbi sütyenimi takaısım gelmiyo acıyo resmen
sonra 9 da yolalra düştüm arabaalrda perişan oldum bide koca bayırı 3 kere dinlenip tırmandım 11i geçiyodu kayınvaldeme gittim günü vardı misafirler 2 ye dogru geldi yenildi içildi 4bucukta çıktım geri yola off akşamda erken oluyo yollarda perişan oldum ilk indiğim yerde alışveriş merkezi var orda akşamı kıldım gene metroya bindim metrodan indim yatsı okundu bide ordan evimize hiçbi vasıta yok taksi bile yok nabayım gene tabana kuvvet yürüdüm saat nerdeyse 7yi geçiyodu 10 daakkada gittim yolu ayamı sürüye sürüye 1 saatte gelmişimzaten bizim kız arabada çok yaramaz olcak şimdiden belli ben arabaya biniyorum ben oturuyorum o ayağa kalkıyo sanki hiç arabadaki kadar hissetmiyorum normalde... sanki trambolinde zıplıyo cimcime
neyse bide eve geldim arkamda eşimle babası işten geldi açlar tabisofrayı kurdum bulaişıkları sandalyeye oturarak yıkadım çünkü makina dolu boşaltcak halim yoktu allahım dayanamıyorum ya vucudum kaldırmıyo resmen
bugünde onalrı işe geçirdim şimdi hazırlanıp çıkıcam bugünde doktor işim vartiroid için devlet hastanesine gidicem ve 10tlm var eşim para bırakmadı sormadı bile hatta her işi kendim beceriyorum ya insan bi nbıyosun nediyosun der sinir oluyorum onada off o sormadı diye bende istemedim şu anlamsız gururlarım yüzünden bigün başıma bişi gelcek ben hamişle bi kadınım ya herzaman yanımda belli bi para olması lazım nefret ediyorum şu maddi konuardan özelliklede eşimle aramdaki maddi şeylere uyuz oluyorummmmmmmmmmmm
2011 yılında kargo ücreti 5 TL veriyordun
Gögüs pedi ,kremi nıvea bakım ürünleri bez birsürü şeyler yollamıştı
kutu içinde harikaydı içindekiler keşke yine yapsa hiç fena olmaz
Ben prima yenidoğan pampiers midir nedir ondan alırım herhalde
biz de prima pampers aldık. 1-2-3 numaralar var şu an elimizde:) babam bi ara gidip 3 küçük paket 1 numara almış, bir yakınımızın oğlu 2 den 3 e çabuk geçmiş elinde bir büyük paket kalmış onu verdi. geçen eşim de indirimde bulunca 3 numara almış. şimdilik biz de fazlasını almayı düşünmüyoruz. hangisini ne kadar süre kullanabileceği belli değil ne de olsa. o kadar farklı yerlerden gelip de hepsinin de aynı marka model olması da enteresanmış, şimdi fark ettim:))
biz de prima pampers aldık. 1-2-3 numaralar var şu an elimizde:) babam bi ara gidip 3 küçük paket 1 numara almış, bir yakınımızın oğlu 2 den 3 e çabuk geçmiş elinde bir büyük paket kalmış onu verdi. geçen eşim de indirimde bulunca 3 numara almış. şimdilik biz de fazlasını almayı düşünmüyoruz. hangisini ne kadar süre kullanabileceği belli değil ne de olsa. o kadar farklı yerlerden gelip de hepsinin de aynı marka model olması da enteresanmış, şimdi fark ettim:))
saklarsın zamanı gelince mutlaka kullanılacak :)
öyle çok bez tüketiyorlar kibebek ıslak mendil olarak en iyisi uni wipes kesinlikle kokusu bile yok gibi bişey.
ıslak mendil kullanmamayı düşünüyorum ama yine de ne olur ne olmaz diye aldım
Geçen bende bir paket prima yenidoğan aldım.bende 6 yeğen var:) tecrübelerden ilk paketin bile bitmediğini biliyorum.Çok çabuk büyüyorlar.
canım 1 noyu o kadar uzun süre kullanabileceğiniz sanmıyorum ama almışsınız bir kere bebekler çok çabuk büyüyor çünkü
ıslak mendil konusuna gelince bende ilk başlarda kullanmıcam ıslak mendil
pamuk ve ılık suyla temizleriz poposunu oğlumdada öyle yapmıştık
ah bbilimcim işte anlatamıyorsun ki. haala daha alacaklarmış. ben de arkadaşımda gördüm. çocuk 2.950 mi ne doğdu, küçüktü ama 2 haftada 1 numara olmaz oldu ona. ikisini de uyardım almayacaklar bakalım inş.
biz de uni baby ıslak pamuk mendil stokladık bir ara indirimde bulunca30lu paket miydi neydi yani, uzun süre gider herhalde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?